Bisiklettech
Daimi Üye
- Tepki
- 326
- Bisiklet
- Specialized
Kadro kırılan yarışa bi örnek verir misin? Yoktur demiyorum. Ne şekilde kırılmış ona bakıcam.Arkadaşlar, eleştirmiyorum ama gerçek yarışlarda da karbon kadroların kırıldıklarını gördük.
Kadro kırılan yarışa bi örnek verir misin? Yoktur demiyorum. Ne şekilde kırılmış ona bakıcam.
@Spartiat Böyle kaba zeminde, mtb yarışlarında olabilir. Ama kaymak zeminde yol bisikleti yarışında nasıl kırılabilir onu düşünüyorum. Anca viraj dönerken düşüp kadronun yere çarpması ile olur tahminim.
Kadro kırılan yarışa bi örnek verir misin? Yoktur demiyorum. Ne şekilde kırılmış ona bakıcam.
Kesinlikle aynı fikirdeyim. Ben de anlayamıyorum. Fiyatı ucuzdur, alınır, onu anlarım, ama özellikle çakma ürün üretip onunla gezmek sırf itibar görebilmek için başka birinin kılığına girmek gibi bir şey.Bununla birlikte ben genel olarak marka merakım olmadığımdan çakma etiket yapıştıranları anlamıyorum. Hatta tam tersine kadroyu boyasız alıp kendime özel boyatırım çok daha güzel olur.
Kimi şöyle marka yapıştırır,biri böyle marka yapıştırır kimse kimseye karışamaz.Kesinlikle aynı fikirdeyim. Ben de anlayamıyorum. Fiyatı ucuzdur, alınır, onu anlarım, ama özellikle çakma ürün üretip onunla gezmek sırf itibar görebilmek için başka birinin kılığına girmek gibi bir şey.
Anlayamamak/yadırgamak/hoşuna gitmemek ve bunu da özgürce söyleyebilmek ile karışmak/izin vermemek farklı şeyler, karıştırmayın.Kimi şöyle marka yapıştırır,biri böyle marka yapıştırır kimse kimseye karışamaz.
Karıştırmıyorum aynı şeyi söylüyorum zaten😃 Diyorum ki kimi adam markayı seviyordur bisikletine yapıştırır,yeri gelir dövmesini yaptırır😂,kime ne...Anlayamamak/yadırgamak/hoşuna gitmemek ve bunu da özgürce söyleyebilmek ile karışmak/izin vermemek farklı şeyler, karıştırmayın.
Böyle bir cümle kuruyorsan, o vakayı gösterebilmen lazım. Ben marka bir kadronun düzgün bir zeminde kaç watt basılırsa basılsın bi yerinden çatlayacağını kırılacağını sanmıyorum. Jant parçalanabiliyor, veya en yaygın olanı, depar basarken ve gidona aşırı bir yük binerken, karbon şaftlı maşalar maşanın boğazla bağlantısından kırılıyor. Ama bunlar kadro kırılmasıyla aynı şey değil. Ayrıca, nedense, postların gereksiz laf salatasından oluşuyor. Şöyle,gerçek yarışlarda da karbon kadroların kırıldıklarını gördük.
Böyle bir cümle kuruyorsan, o vakayı gösterebilmen lazım. Ben marka bir kadronun düzgün bir zeminde kaç watt basılırsa basılsın bi yerinden çatlayacağını kırılacağını sanmıyorum. Jant parçalanabiliyor, veya en yaygın olanı, depar basarken ve gidona aşırı bir yük binerken, karbon şaftlı maşalar maşanın boğazla bağlantısından kırılıyor. Ama bunlar kadro kırılmasıyla aynı şey değil. Ayrıca, nedense, postların gereksiz laf salatasından oluşuyor. Şöyle,
S: yarışlarda karbon kadro kırıldığını gördük.
C: kanıt?
S: Öncelikle ben de karbon kadro kırılmaz demiyorum.
gibi.
Henüz sürüş esnasında kendiliğinden çatlayan, kırılan bir karbon kadro gösteremedin. 2. videoda kırılmış karbon kadro fotoğrafları var ama bu bir kanıt değil. O kadroların neye maruz kalıp kırıldığını bilmiyoruz. Adam virajı alamıyor, ayaklar pedala kitli şekilde bisikletle beraber 10 metre asfaltta kayıyor, sonra "karbon kadro kırıldı" oluyor. Benim bahsettiğim böyle şeyler değil. Gereksiz laf salatası yaptığını söylerim. Bu forumda cezaya tabi bir eylem değil. Kaale alırsın, almazsın, sana kalmış.Karbon kadrolar kırılıyor.
Yapsın, yapmasına engel olmam/olamam. Ama ezikçe bir hareket olduğunu düşünüyorum. Sadece daha kibar ifade etmek istemiştim.Karıştırmıyorum aynı şeyi söylüyorum zaten😃 Diyorum ki kimi adam markayı seviyordur bisikletine yapıştırır,yeri gelir dövmesini yaptırır😂,kime ne...
Adam çakmasını orjinal diye satmaya çalışıyordur amenna sonuna kadar haklısın o başka bir konu,biz pinokyolarimiza 30 sene önce castello (o zamanlar cestello terminotörler çok meşhurdu)yazısı yazar binerdik😂,durumun paranın olmadığı yerde bırak insanlar öyle mutlu olsunlar,motive olsunlar,kimseye zararı olmadığı sürece,iyi forumlar 👍Yapsın, yapmasına engel olmam/olamam. Ama ezikçe bir hareket olduğunu düşünüyorum. Sadece daha kibar ifade etmek istemiştim.
Bir de ikinci elde satarken umarım orijinal olmadığını söylüyordur.
Karbon kırılmaz diye bir kaide yok. Sayın @can_celik yukarıda zaten ihtimalleride yazmış. Bahsettiğiniz video şurda mevcutUci yarışlarında Pinarello Dogma kadrosunun kırıldığını biliyorum ama videoyu bulamadim, marka kaldırmış da olabilir.
Sonuçta insan yapısı, en pahalısı da olsa kirilabilme ihtimali her zaman vardir ve zaten kırılıyorda.