Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

Bence bir çok Türk sitesinden daha iyi hizmet veriyorlar.

Scudo
Aliexpresten yaptigim 2,5 dolarlik km saati 80+ gun sonunda ptt ci amcalarin kapinin onune atmalariyla mutevellit elime ulasti.insan bir zile basar.komsu haber ettide aldik.neyse elimize biri ulasti.yayinda ve yapimda emegi gecene tesekkur.simdi gearbestten aldigim gozlugu bekliyorum..gelsinde kapi onunden toplayalim ona bile raziyim.

Bende ayın 1 inde sipariş vermiştim 12 gün sonra geldi evde olmadığım için apartman girişine bırakılmış. Tekrar gelmemek için bıraktı muhtemelen. Başkası tarafından alınabileceği için sinirlenmiştim. Sonra hızlı geldiği için mutlu oldum :D

• Beğen
Tepkiler: ysnakblt
arkadaslar bence sizde oyle problemler olmus benim her aliexpress amazon ebay ve geek ( wish.com ) alisverislerimde kargo ariyo evde kimse yok diyo ust kstta yasli bi teyze var diyom ona birakin tamam diyo bende gelince aliyorum :harika:

@ysnakblt bazı kargo firmaları arıyor ama ptt nin aradığını ne gördüm ne duydum.

@cracura bana gelen hep ptt hatta kaydettim numaralarini 1 bayan 1 erkek hep ariyolar sagolsunlar :)

Bölgenize bakan memur eğer arzu ederse, iyi niyetli biriyse size bu ve bunun gibi konularda yardımcı olabilir. Eğer imkanınız var ise bu ptt memurunu bulmaya ve durumunu izah etmeye çalışın. Yardımcı olacağını da ümit ederek yaklaşırsanız arkadaşların da bahsettiği gibi bazı özel ihtimamlar gösterebilirler.

Bazı şeyler hala tam olarak düzelmemiş olsa da eskiye oranla bakınca yine de şükretmek gerek. Aracımız için getirttiğimiz karbon kaplama parçaların kutusunu maket bıçağını daldırarak açan memur, boydan boya yüzeyini çizmiş, gelen cam vizörü ortadan kırık bir şekilde kapımıza bırakılmış, hatta bir gün gümrüğe takılan ürünü almaya gittiğimizde (1.5 metre boyunda uzun bir koli) parçayı beklerken birinin birşeyi tekmeleyerek yerde sürüdüğünü farketmiş, kapıdan içeri sürünerek gelen ürünün bizim ürün olduğunu görünce olay yerini yıkmaya çalışan arkadaşlarımı zor sakinleştirmiştim. Yani bu ve bunun gibi bir çok sorun yaşayan var ve inanın bu sorunlar yapanın yanına kalmasın diyerek başbakanlığa kadar şikayette bulunduk ama elimize geçen kocaman bir sıfır oldu.

Haliyle, mevcut durumda iyileştirmeler var ve eskiye oranla bir çok şey daha iyi durumda... Bu kadar ucuz ürüne, ürünlere biraz geçte olsa sahip olabilmenin keyfini çıkarmaya bakalım...

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Aliexpress danışmanları harika. Sorun olursa hemen devreye giriyorlar. En yakın örneğini anlatayım. Geçen ay kask aldım. üstünde hafif şişlik vardı. Kask 17.99 $ dı. 7.99$ iade istedim. İademi aldım. Ürünü hiç almazsanız yada ürün kırık vs. olursa paranızı komple de alabilirsiniz. fatura olmuyor. Ürün yorumlarına ve firma puanına göre alışveriş yapın. ayrıca benzer ürünlerin burada 2-3-4 katına kadar satıldığını gördüm.

Selamlar, birkaç sayfa geride tavsiye istemiştim, verdiğim siparişleri ve akıbetlerini paylaşacağımı söylemiştim.

WOLFBIKE Brand Non-slip Short Gloves Road MTB Motorcycle Cycling Bike Bicycle Racing Riding Breathable Half Finger Gloves
(link)
(from AliExpress Android)
Denemek amacıyla kuponla 3.66 $ ödediğim eldiven. Yedisinde sipariş verdim, sekizinde yola çıktı, az önce elime geçti. Parasına göre güzel gibi, sünger değil jel var fakat rengi istediğim tonda değilmiş. (china post registred air mail) DSC_0639.JPG DSC_0640.JPG DSC_0641.JPG

Siparişlerim geldikçe bu başlığa eklemeye devam ederim.

• Beğen
Tepkiler: venom09
@cracura
Aliexpress uygulamasında her giriş yaptığın gün jeton kazanıyorsun, o jetonlarla bazı mağazalardan indirim kuponu alabiliyorsun. Ya da uygulamadaki bir oyundan kupon çıkabiliyor. Bahsettiğim kuponlar 1-2 $ oluyor genelde.

Ya aslında Aliexpressle Türkiye adına bir görüşme yapılsa ve PTT'nin kendine bir çeki düzen vermesini istesek Ali abiden.
PTT'yi de anlıyorum. Yarım dolarlık eşyayı adam getirip kapının önüne atıp gidiyor. Gelip de beklemez tabi. Veriğim şipariş de parça parça geldiğinden PTT'de haklı yani bir yerde.
Aliexpress'ten aynı sepete attığımız ürünler aynı kutu içinde bir defa da gelse PTT böyle kapıya atıp kaçmazdı heralde. Tabii ki onlar da bu işi babasının hayrına yapmıyor ama parça parça gelen Aliexpress ürünlerinin her biri için kapıyı çalıp vermeye kalksa işi yetiştiremezler bu defa.

Zaten anlamıyorum, PTT Aliexpressle nasıl bi anlaşma yapmış olabilir acaba? Bedavadan biraz fazla istemiş galiba PTT. Yani kargosuyla birlikte (free zaten) 30 lira bile etmeyen ürünlerimi PTT üç defada hangi parayla getiriyor.

Şurdan İstanbul'dan tek seferde gelen kargom için bile ben Decathlona 10 lira ödedim ya daha geçen gün.

Şuan Aliexpress'ten alışveriş yapmıyorum, tek sebebi de PTT.

Takipli posta kullanın, kafanız rahat olsun.

@seko28 Görev çubuğunun sağında windows işareti var oraya tıkla ve windows 10 a yükselt artık 7 mi kaldı gardaş :D

@07yusuf PTT ile ilgili düşüncelerine katılmıyorum bir iş anlaşması yaptıysan ona uymak zorundasın yok ben öyle 2 dolarlık ürünü götürüp kapıya atarım giderim olmaz bu zaten PTT kargonun sorumsuzluğu değil tamamen kargoyu getiren elemanın işini düzgün yapmamasıdır maalesef bizim milletimiz bu işinin hakkını veren kişi sayısı az tek dertleri çok kazanayım az iş yapayım böyle olduğu içinde bir milim ileri gidemiyoruz hep hile hurda işlerine aklımız çalışıyor.

@hidromek
ben açıkçası aliexpressle zaten böyle bir anlaşma yaptıklarını düşünüyorum... götürüp atarız kapıya alırlarsa alırlar demiştir ptt.
ali abi de tamam öyle olsun demiştir.
yoksa başka şekilde hiçbir kargo şirketi kabul etmez.
yani bırak 2 doları diyorum ya, 0,75 dolarlık ürün için adam kapıma geliyor. 4 ürün almışım ve adam 3 defa kapıma geliyor. Ben utanıyorum açıkçası ya. O yüzden tek seferde gelsin ve bütün hepsini verip gitsin.

yani demem o ki, ptt ve aliexpress halinden memnun.
anlaşmaları bu şekilde diyorum ben. yoldan geçerken kapı önüne fırlatıp gidiyorlar işte :komik:
millet de ucuz mal olduğu için sesini çıkarmıyor.

ben 1600 liralık malzeme aldım. umarım gümrük affeder :D

IMG_8962.PNG Ben daha yeni 6-7 parça incik boncuk aldım böyle bişey yazıyor bu takipli mi olur tahmin kaç güne gelir. İlk defa kullanıyorumda aliexpresi

Arkadaslar kapiya atilip gidilen urunlerin, kapiya atilip gidilmesinin sebebi sizin verdiginiz ucret degildir!
O urunun mektup gibi gorulmesindendir. Yani aliexpresste urun alirken shipment seceneginden +1 dolar verip takip kodlu urun alirsaniz, bu urun 10 kurus dahi olsa kimse kapinin onune atip gitmez. Bazi saticilar ekstra para almadan bu sekilde gonderiyorlar, eger begenmiyorsaniz 1 dolar fazla verip takipli alin. Zilinize de.basarlar, kapinizi da calarlar.

@07yusuf bu işler bir tane kargo üzerinden değerlendirilmez sen 2 dolarlık malzeme alıyorsun başkası 1000 dolarlık malzeme alıyor bu tip anlaşmalarda günde binlerce kargonun taşınması söz konusu paket anlaşma yapılır ve firmalar yaptıkları anlaşmaya uymakla yükümlüdür kendi kafasına göre ben bu ürünü götürmüyorum diyemez muhtemelen teslim edilmeyen kargolar belli bir sayıya çıkarsa cezai maddeleri vardır anlaşmalarda herkes eşşeğini sağlam kazığa bağlar

Geri