Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

Arkadaşlar birisi cihazın kullanımını anlatabilir mi? Lastik çapını girdim saatide ayarladım ancak turdan sonra nasıl sıfırlayacam ya da saati nasıl göstericem filan bunu anlamadım

Scudo
turdan sonra sol yada sağ tuşa basılı tutunca sıfırlıyordu ama hangi tuş olduğunu hatırlayamadım, kitapçığında yazması lazım

@cagtolga hocam toplam alınan mesafeyide sıfırlıyor ben mi yanlış yapıyorum :/ birde dün her şey normal giderken max speedimi tur sonunda 99km olarak gösterdi, yoğun yağmur sırasında kullanıyordum bisikleti acaba o sırada beynimi gitti aletin

Abi bunlarla uğraşacağına git 10 TL daha fazla ver hepsi buradan al km saatini hem daha az beklersin en fazla 8-9 günde geliyor

arkadaşlar aliexpressten gidonla gidon boynu aldım kargoda
2017-08-01 15:01
PULAU PINANG B, Item dispatched out ISTANBUL ULUSLARARASI PIM yazıyor yani ne olmuş (ilk alışverişim tecrübesizim )

@emrah sökmenberk gelmiş, pazartesi postacı kapını çalar. fiyat bakımından gümrüğe sevk olayı falan bilmiyorum hep düşük fiyatlı ürün aldım.

@emrah sökmenberk Sıkıntı olacağını sanmıyorum, benim kargom ülkeye girer girmez istanbul uluslar arası pime, ordan gümrüğe sevkedildi yazıyor ama problemsiz doğrudan ankara pime, ordan ilçe pime, ordanda dağıtıma çıkıyor, şaşırtıcı derecede hızlı aldım kargolarımı, hatta ülkeye girdiğinden bile haberim yokken kapımı çaldıkları oldu.

Aliexpress' ten eldiven beğendim, sipariş aşamasındayım.

Aliexpress standart shipping (20-31 gün) mi, china post registred air mail (24-37) mi? İkisi de ücretsiz, kalanlar uçuk fiyatlı.

Ekleme : china post seçeceğim gibi duruyor. Başka bir kargo için soruyorum :

E packet mi standart shipping mi china post mu?

Size bir şey sormak istiyorum AliExpress ten bi şey alınca postaneye gidip parasını ödeyip mi alıyorsunuz yoksa kıredikartından direk ödeniyor mu acaba cevaplarsan sevinirim:)

@Bisiklet sever 93
Önce ödeme yapıyoruz sonra kargolanıyor. Gümrük vergisi varsa kapıda ya da postanede ödüyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Bisiklet sever 93
70 gun once 1,,2 gun arayla birini aliexpresten, digerinide gearbestten siparis ettigim km sayaci ile spor gunes gozlugu siparislerim hala gelmedi..saticilarla iletisim halindeyim..km sayaci 15 gundaha bekle dedi..gearbestteki gunes gozlugu aderesi guncelle dedi..sanki kargoya adres girilmemis gibi adres guncelle deyip gecistirdiler..galiba kaziklandim..gozluk takipsizdi..km sayaci takipliydi..ptt kargoda km sayacinin barkotu gecersiz diyolar, vallahi anlamadim heralde gelmicek..hatta gelmicek kaziklandim..parami geri isticem eger parami kurtarirsam tekrar baska siparisler yapacagim.ust uste sorun olmasi kotu oldu.

@Ismaildmr aliexpress'ten aldığınız ürün gelmediyse ''dispute'' açabilirsiniz. Site bu konularda oldukça yardımcı. Ürününüz gelmediyse dispute açıp paranızı geri alabilirsiniz.

@Mustafa ZeybekRegistered seçin takip numarası ile takip edebilirsiniz

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Gurkan S. Dispute dediginiz tartismaya ac galiba degilmi..mobil uygulamada tartismaya ac yaptim..logistic problem vs gibi bi satir vardi onu isaretleyip urun bedelini girdim..satici illa 15 gun daha bekleyelim dedi.dukkanim zor durumda felan dedi.bende sen simdilik parami iade et dedim. Eger kargo gelirse tekrar siparis gecerim sende urun gondermezsin dedim..anlayabildimi bilmiyorum..illa 15 gun bekleyek dedi.bekliyoz bakalim..paket ta hazanin 8 inde cinden cikti...paket kayipmi hic bir fikrim yok..

@Ismaildmr bende gearbestten yol bisikleti led ışık aldim yaklasik olarak 55 + gun surdu surekli saticiyla irtibat halindeydim 2 yada 3 gunde 1 haftada 1 yaziyordum hep adres bilgisi kisisel bilgiler istiyorlardi her seferinde girdim hatta en son lokasyon attim google mapsdan tam umidimi kesmistim bigun is donusu annem dedi gene ne aldin bi baktim gelmis kargom mutlu oldum tabi gearbest o konuda biraz skintili ama gonderiyor size tavsiyem sabredin bekleyin gelicektir elbet

hay ben o alidede yi:) nisan da verdiğim siparişler bugün geldi.. iyi ders oldu.. 1 dolar daha verip takipli kargo yapın arkadaşlar.. siparişi verdiğim arkadaş ayarı çekmiş satıcılara.. beni arabadan soğuttuktan sonra geldi... gözüm aydın... WP_20170807_002.jpg

Geri