Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

Scudo
oyuncaklar 14 gün sonra geldi.hepsine 11 dolar gibi bir şey ödedim.çok da dandik değiller iş görürler.

IMG_7014.JPG

@Lenny07
Hayirli olsun. Gözlükler hakkinda yorumlariniz nasil olur acaba? Birde ürün linki paylasabilir misiniz? Bu aralar gözlük bakiyorum bende.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@ecuadorm gözlük hiç fena değil,plastik sapı esnek,1,45 usd için iyi diyelim :)

(link)

Farlar hakkında bilgi alabilir miyiz?

@Lenny07

@Groims lambaların içinde pil yoktu deneyemedim o yüzden.Büyük olan 2 ince pil takılıyor ve 360 derece dönebiliyor ,zoom özelliği varmış,diğerlerine CR denilen yassı pillerden.Hepsi led lambalı ,sarı olan lambalar 1 TL.büyüklüğünde gayet büyük.maviler kibrit kutusu büyüklüğünde var.

Ben bu lambalardan (hem kırmızı hem beyaz) aldım, USB'den şarj oluyor, flaşör/çakar modları var ve su geçirmez olduğu söyleniyor:
(link)

İlk geldiğinde beyaz olanın renk sıcaklığını hiç beğenmedim, ama iş görüyor. Kırmızı olanın rengi daha başarılı. Mercek kısmı büyük bir buton, basılı tutarak açılıp kapanıyor. Açıkken tek basma ile de mod değişiyor. Butonun ele oturma hissi içler acısı, çıkardığı ses berbat, ama çok iyi çalışıyor. Parlaklığı yeterli.
Gelmesi 3 haftayı buldu, işleme geç aldılar, daha hızlı olsalar daha hızlı da gelebilirmiş. Hem kırmızı hem beyazından ikişer tane aldığım için bu satıcıdan almak durumunda kaldım, diğerlerinde beyazı yoktu.

Beyaz olanın bağlantı lastiği düz iken kırmızının açılı geliyor, böylece eğimli sele borusuna taktığınızda yere değil doğrudan geriye bakar oluyor.

Farklı bir satıcıdan aldığım Meilan X6 1 haftada ulaşmıştı örneğin:
(link)

Hareket sensörünün çok primitif olduğu ve zamanla bozulduğu söyleniyor (bu forumda okumuş olabilirim)
Bozulduğunda açıp devre dışı bırakacağım. Açınca da su geçirmezliği bozuluyormuş, sıcak silikon ya da epoksi vb. ile birşeyler yapacağım artık zaten 10 dolarlık lamba.

• Beğen
Tepkiler: Groims
Hocam aliexpressden daha önce vantilatör aldım 4 ay oldu hala gelmedi o yüzden tövbeliyim. Türkiye'de satışını yapan yok mu bu aletlerin? (link) şu ürünü buldum ama bununda stoğu yok sanırım. :(

Merhabalar herkese,
Tur planımız için Ortlieb-Vaude tarzı çanta düşünüyorum. Bende Ortlieb Backroller Classic var. Eşim için çanta bakıyorum. Benim çantalarımı onun bisikletine de takabilirim. Neyse çok uzatmaya gerek yok. Bu tarz çantalar için Aliexpressede bakayım dedim. Aşağıdaki linkteki çantalardan kullanan bilen gören var m?
1)
(link)
2)
(link)

Benim düşüncem, su geçirmemezlik konusunda problem yaşama olasılığından ziyade, bağlantı yerlerinde sağlamlık problemi oluşabilir. sanırım eşinizin bu tur işlerine fazla uzun vadeli katılımcı olmayacağını düşündüğünüz için böyle bir seçime gidiyorsunuz :) Bence ikinci el kaliteli birşey alıp, kullanılmazsa onu satmak daha iyi bir seçim olabilir. tabi bu durum benim kendi uydurmam :)

Merhaba, günaydın.

Müşterisi olduğum banka (Finansbank Enpara) bu ay için bir kampanya yaptı. Aliexpress ve Amazon'da 100 TL'ye kadar yapılan alışverişlerde %50 iade verecek.
İki hafta önce yol bisikletine geçmiş olmam sebebiyle kilitli pedal almak istedim bu kampanya sayesinde. Yaklaşık 28 dolar(kargo dahil) seviyesinde bulabildiğim tek makul ürün Shimano M520 dağ bisikleti pedalları. O da şu anki dolar kuruyla 101 küsur lira yapıyor. :( Onun dışında Wellgo, Lixada, VX, Zeray gibi markaların yol ve dağ pedalları var daha uygun fiyatlarda.

Bu saydığım marka pedallardan kullanan var mı aramızda? Wellgo, Zeray TR satışı olan markalar aynı zamanda. Giriş seviyesi için uygun modelleri var ama bir Shimano dayanıklılığı beklemek de doğru değil diye belirtilmiş yorumlarda.

Dağ pedalı almayı düşünüyorum, ayakkabı itibariyle daha kullanışlı olduğu söylenmiş okuduğum konularda. Daha önce kilitli pedal kullanmadım. Dolar kurunun biraz düşmesini bekleyeceğim birkaç hafta. Ama olur da düşmezse Shimano pedallar yalan olacak ve kampanyayı da kaçırmak istemiyorum.

Bu konuda bir fikir verirseniz sevinirim.

Sen bunları yazarken dolar 3,58 oldu :(

zaman kaybetmeden wellgo al derim...

@Ozan k. Wellgo hakkında ne dersiniz? Yakın çevrenizde kullanan var mı? Özellikle kullanıcı görüşü almak isterim.
Teşekkürler :)

Daha geçen hafta 3.49 idi :uzgnm:

Ben 6 ay kadar mtb/touring tipi çift taraflı bir modelini kullandım sonra da bisikleti çalınan bir arkadaşıma verdim. O da şimdi kullanıyor. Biraz ağır olması dışında bir problemi yoktu.

Kesinlikle bu ürünü tavsiye ederim arkadaşlar. Taş gibi sağlam ve su, yağmur çamur çalışıyor. Sadece 2 yılda bir pil değiştirmeniz gerekli.

ÜSTELİK 20TL

(link)

özellikleri:
100% yüksek kalite!
LCD ekranlı kablosuz bisiklet km sayar.
hafif, dayanıklı.

123124 dosyayı görüntüle

özellikler:
malzeme: Plastik, elektronik bileşenler
renk: Siyah
boyutu: 5.1 cm x 4.6 cm x 2 cm
fonksiyonlar:
SPD GÜNCEL HIZ
2. ODO KILOMETRE SAYACı
3. DST GEZI MESAFESI
4. MAX MAXIMUN HıZ
5. AVS AVAAGE HıZ
6. TM ELASPED ZAMAN
7. CLK SAAT (12 H/24 H)
8. SCAN
9. " + " "-" KARŞıLAŞTıRıCı
10. SEETING HIZ ÖLÇEĞİ (KM/M)
11. SEETING LASTİK ÇEVRESİ (0mm-9999mm)
12. KILOMETRE SAYACı SON DEĞERİ SEETING
13. FREEZE ÇERÇEVE BELLEK
14. AUTO ON/OFF
15. WIRELESS ILETIM

paket Içerir:
1 x Bisiklet Kilometre

Aliexpressden alışveriş ile ilgili sorularınız için yardımcı olabilirim.

Geri