Ben bu lambalardan (hem kırmızı hem beyaz) aldım, USB'den şarj oluyor, flaşör/çakar modları var ve su geçirmez olduğu söyleniyor:
(link)
İlk geldiğinde beyaz olanın renk sıcaklığını hiç beğenmedim, ama iş görüyor. Kırmızı olanın rengi daha başarılı. Mercek kısmı büyük bir buton, basılı tutarak açılıp kapanıyor. Açıkken tek basma ile de mod değişiyor. Butonun ele oturma hissi içler acısı, çıkardığı ses berbat, ama çok iyi çalışıyor. Parlaklığı yeterli.
Gelmesi 3 haftayı buldu, işleme geç aldılar, daha hızlı olsalar daha hızlı da gelebilirmiş. Hem kırmızı hem beyazından ikişer tane aldığım için bu satıcıdan almak durumunda kaldım, diğerlerinde beyazı yoktu.
Beyaz olanın bağlantı lastiği düz iken kırmızının açılı geliyor, böylece eğimli sele borusuna taktığınızda yere değil doğrudan geriye bakar oluyor.
Farklı bir satıcıdan aldığım Meilan X6 1 haftada ulaşmıştı örneğin:
(link)
Hareket sensörünün çok primitif olduğu ve zamanla bozulduğu söyleniyor (bu forumda okumuş olabilirim)
Bozulduğunda açıp devre dışı bırakacağım. Açınca da su geçirmezliği bozuluyormuş, sıcak silikon ya da epoksi vb. ile birşeyler yapacağım artık zaten 10 dolarlık lamba.