Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

hepsi 12 USD kargo dahil,tahmini geliş 24-47 gün arası.daha önce böyle ıvır zıvır şeyler almıştım erken gelmişti bakalım bu sefer nasıl olucak?
123.png

• Beğen
Tepkiler: Owlknife
Scudo
Merhabalar. Merida crossway 100 model bisikletim icin arka bagaj almak istiyorum. Malum turkiyede fiyatlar cok uçuk alti ustu bi demir parcasi icin. Bende aliexpress den birtane almak icin arastirmaya basladim fakat benim bisikletimle uyumlu olup olmadigini nasil anlayabilirim. Bagaj delikleri var bisikletimde fakat her bagaj oluyormu bunlara ?
Boyle birsey olur mu mesela?
Alüminyum Alaşım MTB Bisiklet Bisiklet Raf Taşıyıcı Panniers Çanta Taşıyıcı Ayarlanabilir Arka Koltuk Bagaj Bisiklet Raf Aparatı
(link)
(from AliExpress Android)

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@oguz169 Hocam buna çok benzeyen bir bagaj, Merida crossway 40-V bisikletimde vardı. Türkiye'den aynı fiyata aldım, hemde olmazsa iade edersin. Boşuna oradan alma. Bagajdan memnundum ama biraz daha üste koyup daha iyi bir şey almanı tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@Lenny07 bence gözlükten almayın çok kalitesiz , çok karanlık gösteriyor ve ter tutuyor 15 dolara polarize olanları tavsiye ediyorum ben

• Beğen
Tepkiler: Deniz A
aliexpressten bunlari almayi dusunuyorum, hatta bu aksam siparisleri gecebilirim. Daha once ebayden cok urun almistim ancak aliexpressten ilk defa alicam. Hayirlisi diyorum...

(link)
(link)
(link)

@oguz169 sizde denizlideymişsiniz geçen sene aynı bagajı accell bisikletten açılmış teşhir ürünü olduğu için 45 liraya falan almıştım, linkteki ürünle bire bir aynı :) @Ahmet Zeki 'nin dediği gibi Türkiyeden alırsanız en azından uyuyor mu denersiniz aklınızda fikir olur. Tahminimce uyar müsait bir ara konuşalım istersen bendeki bagajı deneyebiliriz olursa ister aliexpressten istersen TRden alırsın.

Dosyalar

• arka-genel.jpg
    arka-genel.jpg
    75 KB · Okunma: 57
  • Beğen
Tepkiler: oguz169
@MakRo
Tesekkur ederim fiyatlari bi arastirmak lazim ozaman tek tek dukkanlari dolasip.

Bu arada ön ve arka ışık buldum aliexpressden yine :) birde göbek bakımları icin birkac alet. Sizce nasil bunlar kullanisli olurmu.
MTB Crank Tekerlek Extractor Alt Braket Bisiklet Filibir Sökücü araçları Dağ Aynakol Pedalı Remover Onarım Aracı Gümüş
(link)
Su geçirmez 900 mAh USB Pil Led Bisiklet Işık Yol Bisikleti Için Akıllı Arka Lamba Koltuk-sonrası Kuyruk-ışıkları bisiklet 2017 Yeni Varış
(link)
TEKERLEK UP Usb Şarjlı Bike Işık Ön Gidon Bisiklet Led Işık Pil Fener Fener Far Bisiklet Aksesuarları
(link)

• Beğen
Tepkiler: Groims
Aliexpress ten 10 adet matara kafesi için vida 1,30 dolar = 4,57509669 Türk Lirası :rolleyes: . bugün geldi. IMG_0966.JPG

Göbekten dinamo için led ön ışık bakıyorum fakat bulamadım...

Tavsiyesi edebileceğiniz ürün var mı ?

• Beğen
Tepkiler: Işıklar Gazisi
Aliexpressten aldigim elcik montajı tamam. Aldigim diğer ürünler de 2 adet kadro ustu çanta, 2 eldiven, 2 arka cakar ve bir adet km saati. Ürünler 10 ile 20 gun arasinda geldi. En gec gelen 20. Gun elime ulaştı.
Elcik montaji konusunda bir detay vereyim. Gidonu tam kavrayip oynamamasi icin 3 tur arada bosluk kalacak sekilde (gidon demiri gorunecek boslukta) elektrik banti sardim. Cok sağlam oldu. TR deki ürünlere dunyanin parasini bayilmaya degmez. Yapisi tombul degil. Gayet rahat bir tutusu var ve kesinlikle kayma yapmiyor.
6fd780c7bc667692b7b23c7e9dce8fbb.jpg
7cc37b308d9309e6dc11cc7abf663c9b.jpg
2ba3e16921fca87a2effb0d275a7f57e.jpg
3d7f337af52c331abf51ca876e378732.jpg
022a648bb8b040e1e47c122122996cd9.jpg

@ecuadorm beyaz mavi eldiven almaya değer mi?

@Mustafa Zeybek
Kesinlikle deger. Her iki eldiven de L beden ama cyclezone olanlar daha rahat oluyor, kumasi daha esnek. Sktoo olanin kumasi biraz kalin ve fazla esnemiyor. Cyclezone da basparmak tarafindaki beyaz alan havlu kumasindan. Terinizi silmek icin düşünülmüş guzel bir detay. Ayrica basparmak ic jel destegide var bunuda belirtmeden gecmeyeyim.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Tuncer I.
Teşekkürler hocam 26 nisanda aldim. 1.5 ay oldu. Ufak ufak kendimce eksiklerini tamamliyorum. Sirada arac tasima aparati ve kask var. Hala kask begenebilmis degilim. Bisikletcim de cratoni gördüm ama canlisini görüp denemek lazim. Birde btwin 500 kask denedim, M beden guzel oldu.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@ecuadorm güle güle kullanın. Eldiven hakkında bilgi için de sağolun

Geri