Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

Scudo
@muhammetcelik
Hocam kaski ordan almayin derim. Ne kadar kaliteli olur belli degil. Decathlonda indirimden almak lazim onu.
Sulukta nasildir bilemiyorum, kalici kokular olmasin icersinde.
Onun disinda guzel duruyor hepsi. :D

@pisikletcihoca
Guzel duruyormus valla :D cok pahali degil mi ama ya :\

@Ahmet Bilge Kaan AKIN

ya güzel ne demek alsam sarılıp yatıcam 3-4 aydır peşindeyim beni bir gaza getirin :krnz::koptum:

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
35-40 dolara kask aldım yanında 3 tane hediyesiyle birlikte geldi çok iyi diyebilirim. Kaskım Full face ve motosiklet için yapılmış (iç kısımda çelik iskeleti var) bu yüzden biraz ağır ama alışmak da zor değil. Kask da alınabilir grupta kaskına modifikasyon yapmak için alanlar var. Ama alacağı kaskı hiç önermem. Çünkü burada aynısını satıyorlar kaskın iskelet yapısı tamamen aynı ve bu kask kafanı acıtıyor. Hadi bu kask güzel olsa aynı fiyata MOON markası var 3 gün farkla alırsın Aliexpress'ten alsan 30 gün. Bir de o suluğu alacaktım ben de onun yerine no-name olanını aldım daha ucuz ve daha büyük diye 3 gün sonra kokusu gidiyor. Alacağı suluk da orijinal diye biliyorum.
@muhammetcelik
(link)
Şu tip kasklar çok daha rahat. Eğer kendi bulduğun kaskı almak istiyorsan burada aynı fiyata MOON markasını bulabilirsin. Daha avantajlı.

120 Lümen Şarj Edilebilir COB LED USB Dağ Bisikleti Kuyruk Işık Taillight MTB Emniyet Uyarı Bisiklet Arka Işık Bisiklet Lambası
(link)
(from AliExpress Android)

Arka ışık olarak bunu tavsiye ederim. USB sarjli. Çok parlak, çift renk çakar modu da var. Ve çabucak geliyor.

Siparişlerimi verdim bakalım ürünler geldiği vakit malzeme kalitesini inceleyeceğim :)

1 Adet : (link)

1 Adet (Red&Blue): (link)

1 Adet (Yellow): (link)

Toplam : 131 TL

Aliexpressten bisiketime kilometre sayacı aldım, ptt kargo takipten takip numarası ile bakıyorum ve böyle bir sayfa çıkıyor 'gönderi yurt dışına sevkedildi' diyor. Ne anlama geliyor? Şuan kargom nerde? Yardımcı olurmusunuz.

Dosyalar

• Screenshot_20170421-103007.png
    Screenshot_20170421-103007.png
    25,5 KB · Okunma: 33
Almayı düşünüyorum kullanan var mı ?
AliExpress'te ne buldum, inanamazsın
(link)

@fensinn
En iyi ayna türlerindendir. Titreşimi diğer tür aynalara göre daha az oluyor. Alüminyum zaten sağlamdır büyük ihtimal. Ben de sepete ekledim şu an indirimde. 20 liraya Türkiye'de de bulunuyor. Ama bu biraz daha iyi gibi duruyor.

Aliexpress den deore vites kolu ve fren almayı düşünüyorum, satıcının yıldızı ve sipariş sayısı çoksa sorun olmaz değil mi? Orijinal olmama durumu var mı?

@Mustafa Zeybek
Geri dönüşlerde kullanıcılar fotoğraf yollamışsa onlara bakın orijinal olup olmadığını anlarsınız zaten geri dönüşlerde bazıları orijinal olup olmadığını söylüyor. Siz de satıcıya sorun bu durumu. Orijinal derse alabilirsiniz eğer sahte çıkarsa itiraz açıp paranızı geri alabilirsiniz.
Mesela bundaki geri dönüşlerde kullanıcılar orijinal diyor. (link)
Genellikle sahte satmıyorlar. Satarlarsa da bunu belirtiyorlar fotoğrafları da kendi ürünleri oluyor. Fotoğraftan da anlaşılıyor zaten.

@muhammetcelik Kilometre Sayacı aynısını bende aldım ama daha kullanmadım 15 16 günden geliyor ürün kaliteli ve sağlam tek sıkıntısı piller takılı geliyor

Dosyalar

• IMG_20170422_192105.jpg
    IMG_20170422_192105.jpg
    43,4 KB · Okunma: 65
@Dolk anladım çok teşekkür ederim yardım için.

@Tweezer

Müşteri kredi kartı bilgilerini satan çalışanın görev yaptığı o site adını rica etsek sizden?

hocam -18 isi biraz ancak ininal kullaniyorum gectigimiz 5 yildir, derdim tasam yok baska kredi karti ile internetten alisveris yapmam kesinlikle, tavsiye ediyorum!

@biozalp

İnceledim güzel bir karta benziyor. Visa olmaması uluslararası alışverişlerde sorun çıkartır mı ?

@bisikletebin

hocam su an amazon, ebay (tabiki paypal zamanlarindan), slickwraps, aliexpress, gearbest, fasttech gibi buyuk sitelerde kullandim, bunun haricinde sportify ve google play store da bu karta bagli, kendisi mastercard zaten. ondan her yerde gecerli, bazen cok nakit tasimayi sevmedigim icin paramin buyuk bir kismini yukleyip harcamisligim vardir.

@biozalp

senelik aidatı yok sanırım ? kullanım müddeti ne kadar zaman dilimi bir süresi var mı

başlıkta aliexpres diyorsunuz konuda aliexpressin suçu yok diyorsunuz anlamadım :ssrtcbya:

@bisikletebin

hocam aylik 1 lira mi ne kart ucreti kesiyor, o kadar. beni onca yil tasimis kart her seyimi onunla almisim deger bence..

Geri