Scudo Sports

Aliexpress

Arkadaşlar şu siparişimde bir anormallik yok değil mi?
(link)
En son güncellemeden itibaren baya zaman geçti,yeni güncelleme gelmedide?

• Beğen
Tepkiler: Ceyhun Özkan
Scudo
@shooter06 gayet normal görünüyor. Bu ayın 1'inde Çin'den yola çıkmış (Uçağa binmek için sırada da olabilir ama Çin gümrüğünden çıkışı yapılmış). Takip numarasını kapatmışsınız ama yanwen ile gönderilmiş gibi duruyor, orada görünen takip numarasını pttde takip edemiyorsunuz. Yanwen sitesinden asıl takip numarasını almanız gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: -Skynet-
@shooter06 Aynı tarihte vermişiz siparişi neredeyse ama benim ki de bu şekilde kaldı.Ayrıca takip edemiyorum ptt de aradığınız kargo yok diyor.Bugün Ptt ye gidip sordum ama yok.Hayırlısı artık.Adsız.png

@Ceyhun Özkan Yukarda da söylediğim gibi Yanwen takip numaraları PTT'den takip edilmiyor. (link) elinizdeki takip numaralarını buraya girin altta R ile başlayan takip numarası çıkacak.

• Beğen
Tepkiler: Ceyhun Özkan
@bibisiklet Eyvallah hocam böyle bir durumla hiç karşılaşmadığım için bilmiyordum, sayenizde yeni bir şey öğrenmiş oldum sağolun.Şimdi baktım ayın 6'sında Malezya'dan çıkış yapmış heralde bir kaç güne gelir TR'ye.

• Beğen
Tepkiler: bibisiklet
@bibisiklet
Anladım,sağolun. Fotoda gözüken makbuz bekliyor yazısı beni biraz kıllandırdıda, ondan sorayım dedim. Benimde ilk alışverişim Aliden. :) Bu cumartesine işte 3 hafta olacak. Haftaya bende gelmesini bekliyorum bakalım. :D

Ceyhun Özkan
Aynen, bakalım ne zaman gelecek. Yalnız az önce enteras bir şey oldu. Arkadaşın dediği sistemle ürünü kontrol ettikten sonra kargo bilgileri otomatikman güncellendi ve email geldi. Sistemin dikkatini mi çektik nedir, arada dürtmek faydalı o zaman böyle. :koptum:

@shooter06 @Ceyhun Özkan
@bibisiklet doğru yazmış. Şayet takip kodlarınız UR ile başlıyorsa Yanwen sitesinden yeni bir kod (RS ile başlar) alarak PTT den sorgulayabilirsiniz. Ekteki fotodaki gibi.
Kargo takiplerinizi Aliexpress üzerinden yapmak yerine 17track ve global.cainiao.com sitelerinden takip edin Aliexpress sayfası geç güncellenir.

rs-1.jpg

Bugün siparisi verdim isteyenler icin link

-1175378556-1492466634.jpg

Garmin Kenar 200 GPS Etkin Bisiklet bisiklet bilgisayar kilometre Vermek bir Montaj Tutucu kilometre
(link)
(from AliExpress Android)

Buda gelen gidonun linki

20171112_164856-01.jpeg
Yeni siyah kırmızı beyaz yol UD tam karbon fiber bisiklet gidon karbon bisiklet Gidon işık 31.8*400/420/440mm Ücretsiz Kargo
(link)
(from AliExpress Android)

• Beğen
Tepkiler: K-Pax
Aliexpressteki rockbros firmasından 5dolarlık kuponla eldiven almıştım 3.gün bitmek üzere ve hala kargolamadılar. Rockbrosdan daha önce alışveriş yapan olduysa ortalama kaç günde gönderiyorlar?

@Emert20 11.11 kampanyası nedeniyle yoğunluk vardır. 5-10 gün içinde göndermeleri gerekir. 11,11 de 5 adet ürün aldım.Bir tanesi hızlı yollandı; diğer 3'ünün takip noları (Bir tanesi maalesef takipli olmasına rağmen takipsiz girilmiş) sisteme girildi hâlen yollanmadı. Sadece bir tanesi henüz işlem görmedi ama yollayacaktır.

@Emert20 şimdi tarihlere baktım kendi kayıtlarımdan; Rockbros tan rüzgarlık ve pantolon almıştım. Sisteme 2.günde giriş yapmışlar.Sisyeme giriş yaptıktan 1-2 gün sonra da yollamışlardır yanılmıyorsam. Yani 4-5 günde yollanmıştır

Aliexpress'te gezinirken şöyle birşeye denk geldim ve bana bir gülme geldi :D:D:koptum::koptum::kptmya:

(link)

• Beğen
Tepkiler: K-Pax
@ErHan72
Teşekkür ederim. İndirimli olduğu için ürünü göndermeyip siparişin iptal olmasını mı sağlayacaklar diye de düşünmedim değil :D

(link) Bu suluk kafesleri nasıl arkadaşlar, alınabilir mi sizce?

Arkadaşlar merhaba acil yardıma ihtiyacım var
Takipli bir ürün aldım Aliexpressten. Takip kodum şu UR870183996YP. Bu kodla PTT de takip yapamıyorum ancak Track17 gibi sitelerde evimde bulunmadığım için ürün teslim edilemedi yazıyor. PTT ye paketimi soruyorum yok diyorlar. Eğer Track17 de yazan bilgiler doğru ise geri gönderebilirler ürünümü. Ne yapmam lazım?
Satıcıyla konuştum başka tracking kodu yokmus, Türkiye'deki postahanede geçmediğini söyledim ancak elinden bir şey gelmiyormuş.

@Atacante
Hocam eve gönderildi bulunamadı diyor ben baktığımda :agla: Isparta'da Ptt ofisinde gözüküyor şuan

@Ahmet Bilge Kaan AKIN

(link) bu site üzerinden takip kodunu arattığınız da yeni bir RG ile başlayan kod veriyor o kodla PTT üzerinden takip edebilirsiniz. Dediğiniz gibi paketiniz dağıtıma çıkmış ama teslim edilememiş, şu anda PTT işyerinde bekliyor muhtemelen bu yeni kodla şubeye giderseniz paketinizi teslim alabilirsiniz.

Birkaç mesaj üstte @ErHan72 mesajı var UR ile başlayan kodlar ile ilgili; göz atabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: ekranci
@Ahmet Bilge Kaan AKIN @OsmanYazıcı UR ile başlayan kodlarınızı PTT den takip edebilmeniz için belirttiğiniz siteden kodu çevirmeniz ve RS ile başlayan PTT takip kodu almanız gerekiyor. Bu kod olmadıkça PTT den göremezsiniz. @OsmanYazıcı nın belirttiği gibi yukarı mesajlarda görselde eklemiştim oradan bakın.

Ya bu PTT kadar adi bir şirket daha yoktur.
Adamlar evde olduğum halde eve getirmiyor, teslim edilmediğini Aliexpressten gelen mesajdan öğreniyorum, ne bir kağıt var ne başka bir şey. Adamlara soruyorum aramadan sormadan böyle bir kargon yok diye geçiştiriyor. Peşinden gitmesem işin adamlar geri gönderecek kargomu.

Teşekkür ederim yardımlarınız için

Geri