Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

@Enes_A. Anladığım kadarıyla; 1-Ürünü sepete ekleyin 2-Satın alma işlemini onaylayın 3-Şimdi ödeme kısmında "ödeme yapmadan" sipariş numarısını kaydedip satıcıya bildirin (Sayfayı da kapatın). Satıcı sipariş numaranızdaki ürün fiyatını 0,01$ a ayarlayıp ürünü tekrar gönderecek ve yeni takip nosu verecek.

Bu konuda tecrübem yok; diğer forumda yardım edenler çıkabilir

Scudo
@ErHan72 ekledim hocam sağolun. Satıcı ödemeyi yap diyorda kargolamadı gözlüğü..

Dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    32,7 KB · Okunma: 32
  • 2.jpg
    2.jpg
    23,3 KB · Okunma: 31
  • 3.jpg
    3.jpg
    26,7 KB · Okunma: 33
@BurakLEE Sevgili kardeşim şimdi kendi aldığım ürünlere bakıp kontrol ettim yanlış bilgi vermeyeyim diye; satın alma işlemi sırasında büyük ihtimal kartınızda yeterli bakiye yok ve para aliexpresse geçmemiş. O yüzden satış işlemi gerçekleşememiş. Kendi ürünümün ekran görüntüsünü koyuyorum; ödemeyi onaylamadığınız için ürün gönderilemiyor. Play Now a tıklayarak paranın Aliexpress hesabına bloke edilmesi gerekiyor Ben,m ekran görüntüsünde gördüğünüz durum para aliexpress e yatırılmış ve kargolanmış ve yolda olan ürün Bir de küçük not; garantiye almak için hesap haraketlerine bakın 7 bankaya sorun. Ödeme hesaptan düşmüş mü?
ekran.png

bazen yeterli bakiye yoksa.. bazen de banka sistemlerindeki bir yavaşlıktan dolayı ödeme hemen karşıya gitmiyor..
bu gibi durumlarda sipariş alınmış oluyor ancak ödeme gerçekleşene kadar kargo süreci başlamıyor..
haliyle ödeme gerçekleşene kadar "This order is awaiting your payment" gibi bir uyarı görürsünüz..

@Kunget
Aliexpress üzerinden acaba artık yola çıktı mı diye bakmak için bunu gördüm ve şöyle bir yazı ile karşılaştım 'Üzgünüz, şu anda takip bilgisi kullanılabilir değil'. Ptt'den takip numarası ile bakmak istedim hata verdi. Bulunamadı demedi ama kargonuz burada da demedi. Sistem hatası dedi. Acaba sıkıntı pttde mi yoksa bana bi şeyler mi kaçtı?

Up

@Kunget

Takibinizi bu site üzerinden yapmanız daha sağlıklı olacaktır (link) Aliexpres'in sisteminde takip kodlarının kullanımı ve kargo takibi için 5-10 gün beklemeniz gerekebiliyor sisteme geçmesi uzun sürebiliyor. PTT'nin durumu kendi iç sistemi ile ilgili düzelir o da 1-2 güne. Size kaçan bir şey yok merak etmeyin :) Ürünleriniz aracı bir firmanın deposunda bekliyor gözüküyor şu anda yakın zamanda yola çıkar muhtemelen.

• Beğen
Tepkiler: Kunget
Şirinlerden satın aldığım(Aliexpressten satın aldığım) powerlink açma pensesi geldi. Duruşu sağlam, üzerinde powerlinki bırakma yuvalarıda mevcut. Yalnız baya bir ufak, yama kutusuna bile sığar cinsten.:D
LOr0o0.jpg

rJrvda.jpg

Ortalama 30tl civarlarına geldi.
(link)
Test etme imkanım olmadı, bisikleti temizleyeceğim zaman kullanmayı düşünüyorum. Ortalama bir aydan kısa sürede geldi. Bir başka siparişimde 35-40 günde gelmişti. Bu aynı taşıma firması. Neye göre gönderim süresi böyle değişiyor bilmiyorum, ikiside normal günlerde yola çıkmıştı.Neyse pensemiz bu şekilde kısacası.:)

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Consignment received at the PostNL Acceptance Centre

Bunun ne anlama geldiğini bilen bir arkadaşım var mı?

Postnl aşamalarında göremedim...

Arkadaslar guzel bi arka isik onerebilir misiniz? Su gecirmez diye aldigim tum isiklar su gecirdi :D

@BerkEvren
Bunlar :D su geciriyor, tusu bozuluyor, ucuz ancak asiri dandik :D
Bu ve buna benzerleri asla asla asla almayalim arkadaslar :D

Taşınabilir USB Şarj Edilebilir Bisiklet Bisiklet Kuyruk Arka Emniyet Uyarı Işık Arka Lamba Lambası Süper Parlak ALS88
(link) to Clipboard
(from AliExpress Android)

ZK30 Bisiklet Bisiklet Işıkları Su Geçirmez 5 2 Lazerler LED Arka Lambası Emniyet Ikaz Lambası Bisiklet Arka Bisiklet Işık Emniyet Kuyruk Lambası
(link) to Clipboard
(from AliExpress Android)

@Ahmet Bilge Kaan AKIN

Meilan X6 hala su geçirmedi ama usb kapağı koptu (ve kayboldu) yakındır su alması...

• Beğen
Tepkiler: K-Pax
@ekranci
Hocam o aleti 25 lirayken almadim simdi baya artmisti. Alasim gelmiyor o kadar ucuzken almadim diye :D
Bi deneme daha yaptim 30 liralik bi isik siparis gectim, bu da bozulursa 100 liraya kiyacagim :D

@ekranci

ben de 6 aydır kullanıyorum. yağmur geçirmedi sadece biraz iri o kadar.

• Beğen
Tepkiler: K-Pax
@ErHan72
Sadece merak ettim kusura bakmayın

@historiyst Gerçekten hangi mesajımdan bahsettiğinizi anlayamamıştım. "çok fazla da kargo için çalıştığınız adresi kullanmayın göze batarsınız" derken de geçmiş tecrübelerime istinaden yazdım. Mümkün olduğu kadar kişisel işlerinizi dışarıda halledin; işyerinizden bilinmesin. Çalıştığınız yere çok fazla kargo gelirse birileri sizi mimler ve açığınızı aramaya başlar.Arkanızdan konuşulur. Sanki işinizi yapmıyormuşsunuz veya çıkarınızı önde tutuyormuşsunuz gibi algılarlar. Sıkıntı olur kısacası. Uzatmayayım fazla dikkatli olmakta fayda var

Merhaba arkadaşlar Triban 500 yol bisikletim için karbon maşa almayı düşünüyorum fakat Çin merkezli bir e ticaret sitesinden karbon maşa almak ne kadar mantıklıdır kalite açısından. Önerileriniz nelerdir ?

Ürün bu (link)

Geri