Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

@BerkEvren

Tamamiyle tercih meselesi. Bu konu daha öncede çok konuşuldu tartışıldı. İlla bunu alın demiyorum yada dayatmıyorum zaten. sadece kullandığım ürün ile ilgili görüşlerimi ve izlenimlerimi paylaştım.

Scudo
Dün bir arkadaşım yapınca benimde aklıma geldi hali hazırda aliexpressteki indirimler de var ike yeni üyelik açıp 20$ üstüne gelen 4$'lık indirim kuponu ile alışveriş yapmak. Hemen gidip yeni bir hesap aldım dediği gibi 4$lık indirim kuponu geldi. Tabi bir biz değil aliexpresste akıllı olduğu için. Yaptığım alışveriş yapılamadı. Ve ürünler sipariş kapalı (order closed) olarak geçti. Sonra internetten araştırma yaparken buldum, aynı statik ip vs. kullan cihazdan üyelik almak istediğim için yapmıyormuş. Sonra karttan paranı da çekilmeyip kuponun durduğun görünce biraz rahatladım. Yani aliexpress tedbirini almış. Ama aynı durumu arkadaşım yaptı her hangi bir sıkıntı olmamıştı. Yapacak olan olursa aklında bulunsun. Bir de şu var kuponsuz kullanınca ürünleri geçiyormuş. Aliexpressi böyle bir tedbir aldığı için tebrik ediyorum. Ama bazı durumlarda banka kartı ile alış verişten dolayı ana hesabınız olsa bile order closed sorunu çıkabiliyormuş. onunla ilgili bir video daha gördüm buraya bırakayım yardımı olur.
Almayı düşündüğüm ürünlere de indirim bitmesi ile bindirim olmuş farklı satıcılardan tekrardan bulmam lazım. 5$lık arka lamba 10$, 16$'lık cibinlikli hamak 24$ olmuş. Onun için link koymuyorum. Birde arkadaşım için (link) bunu alacağım.

@hamlet2006

Ben de şu markanın aynı ürününü aldım
(link)

Gerçekten, müthiş bir ürün. "Aliexpress'ten alınacaklar listesinin birinci sırasına bu ürün yazılmalı." sözüne kesinlikle katılıyorum...

Aynı anda gelsin diye aynı satıcının aynı marka şu fardan aldım;
(link)

İki ürün de USB'den şarj oluyor. Aydınlatması bana gayet yeterli geldi. Üzerine bir de sensör var, aydınlık ortamlarda ışığı kısıyor veya kapatıyor. Harika!

Bu ürünleri 6 martta sipariş etmiştim, 15 Martta elime geçti.

@BackConnect bende aynı marka arka aydınlatmadan siparişe verecektim. Dün 4.85 falan olan lamba bugün 10 başka satıcıdan bakacaktım. Gerçekten dikkat çekici özellikle kırmızı+mavi polisi anımsattığından dolayı etkili olacaktır.

@ErHan72 kupon varken farklı ürünlerde de bende sorun yaşadım. Bendeki kartta banka kartı. Ama normal kuponsuz olarak aldığımda her hangi bir sorun ile karşılaşmadım. En son 1 ay önce 4 parça elektronik malzeme almıştım banka kartı ile. Yarın son bir kaç şeye de bakıp büyük ihtimal kuponsuz olarak tekrar deneyeceğim almayı duruma göre buraya yazarım.

@MakRo Benzer ürünü aldım 8,59 filandı fiyatı kuponla. Ancak karttan ödeme yapamadım; maalesef Pttkart kullanıyorum ve güncelleme yüzünden kartımı kulanamadım

Linkini verdiğiniz içlikten

Benim ve eşim için katlanır bisikletlerimize aşağıdaki ürünü sipariş ettim. N11 de sadece bir tanesi 37 TL. Büyük bir performans beklemiyorum açıkcası, içinde telefon dursun önümde o yeter.

Sanırım iş görür. Kullanan var mı acaba?

(link)

@bsalih arkadaşlarım roswheel olanını 2 yıldır bisikletlerinde kullanıyor gayet memnunlar.

• Beğen
Tepkiler: bsalih
@MakRo o da güzel ama biraz daha pahalı. Dolar 4 TL olmasa alınırdı :)

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Bende hep aliexpresten aliyorum kaskimi hep ayni markadan aliyorum okadar memnunumki yine alacak olsam ayni markadan alirdim ama biraz pahali tabi paraya gore mal kafayaoturusu okadar eahat ki sanki yok 30 küsür dolar

Işık, Far, Alarm vs gibi parçalar için USB ile şarj edilen hali mi daha iyi yoksa pil ile çalışanları mı?

@Guanzo Şarjlı alırsanız pil değiştirme derdi olmaz. Pil masrafınız olmaz. Ama ihtiyaç halinde bir de bakmışsınız batarya bitik. Arada şarj etmeniz lazım. Tüm parçalar bütün olduğu için sıvı teması daha az olur diye düşünüyorum.
Pilli alırsanız sık sık pil değiştirirsiniz ekstra masraf. Belki şarjlı pille kullanılabilir

@GuanzoBence pilli almali. Acil durumda pil degistirilip yola devam edilir...

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ptt kartlarda bir sıkıntı mı var ? Müşteri temsilcisi bir sorun yok diyor fakat Aliexpress'de we don't support this card hatası alıyorum.

@shaqovictr Ptt kartımı indirim günümde kullanamamıştım. Malum tekrar y.dışı alışverişe açılması gerekiyor kartların. Ptt şubesine giderek açtırmanız lazım. Ben açtırdım ancak sistemde yenilenme olduğu için kullanamadım.Şimdi de alacağım bir ürün çıkmadığından deneme fırsatım olmadı. Sizde bir Ptt şubesinden bilgi alın.

Arkadaşlar az baktım öyle karbon kadrolara 1100 civarında var gelir mi sizce gumr
uk te falan sorun cikartır mı

Dosyalar

• Screenshot_2018-05-06-18-07-12-127.jpeg
    Screenshot_2018-05-06-18-07-12-127.jpeg
    48,7 KB · Okunma: 50
@Bisiklet tutkunj Yasaklı ürün değil gelmesinde bir sıkıntı olacağını zannetmem Ama forumda bu tür ürünlere karşı olanlar var. Yanlış hatırlamıyorsam birisi karbon maşa getirtmişti forumda bir konuyu inceleyin isterseniz

@Bisiklet tutkunj orası biraz sana kalmış bir şey. Yabancı bisiklet forumlarında aliexpressten karbon kadro alıp kullanan çok var özellikle de Amerika forumlarında. Tabi adam için 200$ çokta bir şey olmuyor. Sende 200 TL ye karbon kadro alınabilse en azından deneme amaçlı alırsın kırılırsa da 200 lira der geçersin. Eğer para çok dert değil sırf aliexpressten denemek için istiyorum diyorsan olay sende bitiyor. Alırsan ücretsiz kargo, ürüne gelen yorumlar gibi detaylara bakman lazım. 22€ üzerine %18 vergiyi de unutmamalısın. Son olarak her hangi bir sorunda elinde kalır. Satıcı geri gönder değiştirelim dese bile buradan Çin'e kargo dünyanın parasına gelir.

İç piyasada sıfır ada 2.el karbon kadro kaç para bilmiyorum ama elindekini tutup biraz daha sabredip iç piyasa yada büyük sitelerden almak daha mantıklı olacaktır.

Şu 2 konu var mesela
(link)
(link)

Geri