@vanhelcingDeemount arka aydinlatma 20 tl yi gecmemeli, benzer urunler diye goz gezdirirseniz, hem uygun fiyatlisini hemde takip numaralı olup uygun bedelli kargo versiyonunuda bulabilirsiniz.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şimdi 26 dolarlık ürünü sipariş ettik diyelim. dolar 4,30'dan eder 112 lira. Bunun dışında ekstra bir ödeme yapılacak mı?
Bir de ürün ne kadar sürede elimde olur,teşekkür ederim.
Satıcıyla konuşup ürün bedelini 15$ dolar göstermesini rica edin. Gümrük vergisi veya herhangi bir şey ile karşılaşmazsınız. Zaten kontrol yapan kişi de Çin' den gelen bir 'kıyafet'in 15 dolardan pahalı olacağını düşünmez. Ürün 15-30 gün aralığında elinizde olur.
Benim aklımdaki en büyük sorulardan bir tanesi beden uyumu. Örneğin bu (link) formanın altında bulunan resimlerdeki beden hesap kısmına baktım mezura ile ölçtüm.
Chest 80, Back Lenght 66, Front Lenght 57, Sleeve 38 çıkıyor. Hem kendim hemde aile bireylerime ölçüm yaptırdım. Boy 198 cm, kilo 60 kg. Üst bu kadar karışık çıkarken şort kısmı nasıl olacak hiç bilmiyorum iç bacak uzunluğu 94 cm. Yani bisiklet bile düzgün bulmazken, bu durumda benim beden olarak nasıl bir forma almam lazım ?
Yaklaşık 2006 yılından bu yana sadece 3-4 kilo aldım. Güzel beslenmem var ama babama çekmişim bu yönden ben babamı bildiğimden beri 75 kilo civarlarında. Gece 1 paket makarna haşla ye öyle yat diyenleri de dinledim ama aynı kalıyor. tüm salgı bezlerine hormonlarıma vitaminleree kadar baktırdım onlarda da sıkıntı çıkmadı. Geçen şubat ayında bisiklet ile kaza yaptığımda yerde iken kesin bir yerim kırıldı hissetmiyorum dedim sadece doku zedelenmesi ile atlattım. Yüzmeye gittiğimizde yabancı birisi görünce şaşırıyor göğüs kafesini üzeri direk deri ile kaplanmış gibi onlar falan o kadar etkilemiyor da en çok sert zemine oturmak sıkıntı oluyor. Okul sıraları, banklar gibi kalça (kaba et, toto ) 'dan çok kemiklerime oturuyorum.
@MakRo İşin uzmanı değilim fakat kendimden biliyorum. Eğer herhangi bir sağlık sorununuzun olmadığından eminseniz düzenli beslenme ve spor ile kilo alırsınız.
Aliexpress ten tayt ve forma seçerken varsa ürün sayfasındaki ölçüleri baz alın. Ben cetveldeki boy ve kiloma karşılık gelen bedeni alıyorum. Şayet şüphem varsa basit bir anlatımla çeviri programı ile sorunumu satıcıya yazıyorum Onlarda uygun bedeni bildiriyorlar
Zamanla toplam 4 tane forma aldim kisa ve uzun saticilar farkliydi ama hepsinde ayni bedeni secmeme ragmen hepsi tam.oldu ben cok rahatim solma falanda olmadi ve ben formalarimi makinede yikamiyorum belki ondanda olabilir bide en memnun kaldigim firma uzun forma oldu ici yünlü olanlardan okadar sicak tutuyor ki kışın bile giyilmiyor bide baya agir enteresan bide formalarin 1 tanesi haric hepsi 12 15 gun arasinda gelmisti
@dnzlye
Kisa forma:(link)
Eldiven:(link)
Ruzgarlik:(link)
Uzun forma:(link)
Kask:(link)
Alisveris sepetim milyarlar olmus her urunden memnun kaldim ama linklerini koydugum urunlerde siddetle memnun kaldim ve tavsiye ederim hepsinden m beden aldim tam.geldi baska bldigim firmalarda var
K
Ben kadro almaktan vazgeçtim çünkü biraz arastordoa ve kırıldığını falan söylüyorlar.bende kron xc 1000 2017 model var arka aktarıcı on aktarıcı vites kollari deore 3x10 bunjn yerine sram nx 1x11 alsam olur mu bide vergiyle beraber ne kadara mâl olur
@Bisiklet tutkunj vallahi vites sistemi konusunda sorarsan sistemi daha iyi cevap veren çıkabilir. Öte yandan gümrük bedeli 30'da 22€ (euro) seviyesine indirildi Avrupa alışverişlerinde %18 diğer ülkelerden olan alışverişlere %20 vergi uygulaması var. Aliexpressten sram yada shimano set alacağına temiz 2.el de denk getirebilirsin. Hali hazırda dolar 4.20 TL ve birde aliexpressteki her ürün acaba gerçek mi konusunda unutmamak lazım. Benimde çok alışverişim oldu ama aldıklarım hep kendi markaları idi ve son olarak satıcının puanı ve o ürün altında geri dönüşlere, resimlere, yorumlara bak.
Düzenleme : nx 1x1 set şunu buldum kabaca hesaba göre 1350 lira falan ediyor sen birde forumda vites sistemlerinin olduğu yerde yardım isteyebilirsin.
(link)