Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

Arkadaşlar buradan aldığım alttaki kilometre saatini ben takip edilebilir seçmeme rağmen farklı bir kargo ile yollamış sanırsam takip edilemiyor. Ne yapmam lazım?

(link)

Scudo
@ErHan72
Korunma suresi dediginiz sure ne kadar oluyor? 60 dan geriye saymaya başladı.

@vanhelcing sipariş sayfasında korunma süresi var 60 gün bitimine yakın dispute açın. Bildiğim kadarıyla süre bitiminde dispute kabul ediliyor

Tek yaprak aynakol a gecmek için aliexpressten yaprak almayı düşündüm sizce nasil olur arka 8 dışlı 32t mi almalıyım 34 t mi

Bide Aliexpresste raund ve oval diye seçenekler var ikisinin ne farkı var

Referans olsun:

gidon bandı Nisan 25 sipariş tarihi, Mayıs 15 teslim. China post registred air mail

Rear derailleur extender Mayıs 8 sipariş tarihi, Mayıs 21 teslim. Aliexpress Standart shipping

Elcik tıpası 7 Mayıs sipariş, 27 Mayıs teslim. China post registred air mail

Ruble 9 Mayıs sipariş, 30 Mayıs teslim. China post registred air mail

Maalesef China Post Ordinary Small Packet Plus'larda şu aralar 40-45 günden aşağı gelmiyor. :mad::mad::mad:

(link)

bu seti alacağım da boyum 1.87 kilo 75 ölçü tahmininiz var mıdır ölçüyorum uyuşmuyor bazıları
üst kısım L düşünüyorum
altıda xl yada xxl düşünüyorum

(link)
Bunu aldım kullanıyorum gayet iyi ... :harika:

Bu formalar'ın boyaları ile ilgili ne diyorsunuz? Kanserojen olmasın, bu boyalar? Bu risk'e değer mi sizce? Mevcut orijinal ürün fiyatları sebebiyle ben de düşünmeye başladım bunları, ciddi olarak merak ediyorum.

Birkaç defa giydim ve kısa program ılık suda yıkandı bi sorun çıkmadı ...

@The UGUR Zamanında biraz araştırma yapmıştım bu formalarda kullanılan boyalar hakkında. Pek ele alınır bir bilgi edinemedim hatta bir laboratuvarda boya ile alakalı test yaptırmayı da düşündüm ama elimde kullanılan boya ilgili bir bilgi olmayınca birşey yapamadım. Bir kaç satıcı ile mesaj yoluyla görüştüm cevapları doğal boya kullandıkları yönünde oldu.

• Beğen
Tepkiler: dnzlye ve The UGUR
Arkadaşlar kısa bir soru kolsuz forma ile kısa kollu forma arasında düşüncelerinizi paylaşabilir misiniz.
Yaz için kolsuz forma alma gibi bir düşüncem var. Aliexpress ten alan varsa tavsiye de alabilirim.

kısa kollu formanın dezavantajı güneşte kollarınız yanar bunu önlemek için güneş kremi kullanabilirsiniz. Uzum kol kısa kol pek bir fark edeceğini sanmıyorum ama sıcak havalarda kolların ve vucüdün iyi hava alması daha uygun

Ben şimdiye kadar 3 forma aldım aliexpresten, en son quick step takım forması aldım , daha deneme şansın olmadı ama daha öncekiler ile kumaş kaliyesi aynı , aman aman bi kalite yok ama kötüde değil , fiyatıda göre iyi diyelim
P_20180529_191125.jpg

Merhabalar,

aliexpressden yakın zamanda bisiklet getiren toplayanınız oldumu?

@WattsPerKilos

Peki kabul etmezler ise ekstra ödeme oluyor mu 20 doları geçtiği için?

Geri