Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

Bazı ucuz ürünlerde takip numarası vermiyorlar. Veriyorlar ama bu takip numarası yanlış oluyor.
Doğru verilen takip numarasının sisteme işlemesi de bazen 1 haftayı buluyor.
Kargo takibini (link) yapabilirsiniz.

Geçenlerde verdiğim siparişi örnek olarak verdiğim siteden bakabilirsiniz. Kodu:RJ007942882CN

Scudo
ozaman ben bır hafta daha beklıyeyım olmazsa bi hareketlık dıspute acayım

Selamlar,

Aliexpress de 11/11/2014 tarihinde başlayacak, %50 ye varan (genelde %20) indirimler söz konusu... Alışveriş sepetine eklemek ve 11/11 tarihini beklemek gerekiyor.

İlgilenenlere duyrulur... :cool:

(link)

Dikkatli olun. Bazı fiyatlar önce bindirilip sonra indirilmiş. Ürün alırken diğer online alış-veriş sitelerine de bakıp fiyat karşılaştırması yapın. Yüzde 50 indirim deyip 40 dolarlık ürünü 20 dolara indirip ucuzmuş gibi gösterirken aynı ürün amazon'da 17.5 dolara normal fiyatlı halini gördüm.

Nasıl bir şey bu, ben anlamadım. Az önce başladı bu indirim olayı.

konu dışı fakat bir sorum olacaktı arkadaşlar, şimdi aliexpressten ücretsiz kargo ile ürün alırken yurt içine girdiğinde kargom ptt kargo ile bana ulaşıyor, şu ana kadar iki kez hep bulunduğum adresteyken denk geldim fakat eğer o an kargo adresinde( evde yada işte) kimse yoksa kargo geri çine mi dönüyor yoksa bulunduğumuz şehrin ptt kargo şubesi gibi bir yerdemi?? yani özel kargolar gelip bizi bulamadımı kapıya geldik bulamadık diye stiker yapıştırıyorlar ptt kargo böyle birşey yapıyormu?? yada telefonumda yazıyor adres bilgimde telden mi arıyorlar beni bulamazsalar?

Ben aliexpress ten ürünler sipariş ettim fakat verilen takip numarası başkasına ait çıktı ürünüm gelmedi satıcıya mesaj attım cevap verilmedi ne yapabilirim ?

Aliexpress ten 23 dolarlık 4 ürün aldım fakat satıcının bana verdiği takip numarası başkasına ait çıktı mesaj attım satıcıya cevap gelmedi ptt ye gittim isimle sorgulama falan yapılabiliyomu diye yırtdışından gelen ürünlerde isim sorgulaması yapılmıyomuş nerde oluğunı nasıl öğrenebilirim ne yapabilirim

Öncelikle Ali express sitesindeki,siparişler kısmına takip numarasını girip,ürünün çin'den yurt dışına gönderildiğini teyit edin.Aynı kodu,farklı ürünlere ve ülkelere verebiliyorlar.Bana öyle oldu.Girdiğimde aynı kodlu dört ayrı ülke gönderisi çıktı.Gönderi yurt dışına çıktı ise,Ptt nin aşağıdaki linkinden barkod no'sunu girerek sorgulayabilirsiniz.Eğer ürün ptt'ye ulaşmış ise,ulaştığı tarih ve teslim durumu görünüyor.Evde olmadığım için bana teslim edilmeyen ürünün durumunu buradan görerek,gidip ptt'den teslim aldım.
(link)

@fatih berber

7 Gün içerisinde şubeden gidip almazsanız çin'e geri gidiyor. Satıcı iyi biriyse yeniden yollyabiliyor veya dispute u kabul etip paranızı iade edebiliyor. Benim o şekilde 2 ürünüm oldu. Biri geri yolladı, diğeri de parayı yolladı geri.

• Beğen
Tepkiler: fatih berber
Sorununu yanlış anlattım galiba bana verilen takip kodu türkiyeye geldi fakat istanbulda aziz diye birinin üzerine kayıtlı olduğunu söylediler ptt nin takip sitesinde benim sipariş tarihim falan herşey aynı fakat ürünler o kişiye ait yani bana yanlış kod vermişler satıcı hep çevrimdışı mesaj attım 3-4 tane cevap gelmedi ne yapmam gerekir param boşa gitti diye korkuyorum bir yandanda aldığım ürünler çok güzel geri gitti mi diyede üzülüyorum baya sıkıntılı bir durum

Tınkoff Saxo nun 2015 formasının çakması satısa cıkmıs :D
(link)
Uzun kollusunu bıle yapmıslar. DAHA KULUP SPORCULARINDA GORMEDIK :D
(link)
Daha baska takımlarında formaları var.

• Beğen
Tepkiler: Eser Sevinç
Merhaba. Yeni bir Btwin RockRider 8.1 kullnıcısıyım. Ancak aksesuarları temin edemedim daha. Havalarda yağışlı pekte sürme fırsatım olmadı.

Yurtdışından toplayım diyorum aksesuarları.

Düşündüğüm ürün ve bütçeler aşağıdadır. Amacım aksesuara çok para vermek istemiyorum. Orta ve üst kalitede ama Türkiyeden çok daha ucuza bulabileceğim ürünler olursa almayı düşünüyorum. 1 ay kadar bekleyebilirim aciliyeti yok.

Bisiklet Kaskı : max 60 TL
Kilit : 1-U_kilit:max 70 tl 2-Zincir + şifreli kilit: 40 TL
Ön ve Arka Aydınlatma(Şarj olanlardan) : max 30 TL
Suluk ve suluk kafesi : max 30 TL
Bisiklet çantası(sele altı veya kadro içi):max 20 TL
pompa:max 20 TL
Ayaklık:max 20 TL

düşündüğüm fiyatlar bunlar. Ancak buradan ilk defa alışveriş yapacağım.Daha önceden Aliexpress ten alışveriş yapıp güvenilir satıcılarınız varsa linklerini yazabilir misiniz. Ayrıca tavsiye edebileceğiniz ürünlerin linklerini yazarsanız diğer herkese de buradan alışveriş için cesaret verebilirsiniz.

Öncelikle hocam oradan gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz. Lakin döviz kurunun da artmış olmasıyla bence 3-5 liranın lafını yapmayın. Zira şimdi siz 1 ay bu ekipmanların gelmesini beklerken ne yapacaksınız? O nedenle temel ihtiyaclarınızı türkiyeden temin edin. Fantazi kısmına kaçanları aliexpressden sipariş edin derim.

Ürün ürün gidecek olursak:
1. Kaskı kesinlikle buradan deneyerek alın. Kask konusunda bence cimrilik yapmayın. Sağlamlığını kanıtlamış markaları tercih edin.
2. Şifreli kiliti türkiyeden 20 tl ye falan güzel bir şey alırsınız. Bende armour marka bişi var memnunum. U kilit için decathlonda vardı bi bakın derim. Yurt dışından alacağınız U kilit ile ilgili mutlaka yorumları okuyun. İki gün sonra anahtarı falan bozulur rezil olmayın :)
3. Bence önce türkiyeden basit bir aydınlatma alın pilli olanlardan. Sonra yurtdışından şarjlı alırsınız. Hem şarjınız biterse problem yaşamazsınız. Yalnız 30 Tl'ye bulacağınız ışık öyle çok çok iyi olmayacaktır. Yurt dışı dahil ;)
4. Semcantaya baktınız mı ? Geçen kadro çantalarını aldım. Gayet kullanışlı. Yurtdışı aralarında 15 tl falan oynadı ama hem beklememiş oldum hem de bir vatandaşıma para kazandırdım.
5. pompa için yorum yapamayacağım 10 lirayada var 100 tl ye de ne farkı var bilmiyorum. Benim ki 50 tl idi ama gel gör ki bi farkı yok :D
6. ayaklığı da buradan bir bisikletçiden alın hem de taktırmış olursunuz.

Kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: mtnbzbs
@ömer enfikcik

Net Bir Satıcı Önerim Yok Fakat Feedbackleri 97 Altında Olmamasına Kargonun Takipli Olup Olmamasına Satıcının Elmas Derecesı olmasına dıkkat edersenız uzulmessınız... urun onerısı olarak:

Ass Saver
(link)

Buff Termal
(link)

Buff Normal
(link)

Bunları Onerırım

%5-10 arası bir ihtimalle ürünler eline hiç ulaşmayabiliyor ama e-bay olduğu için o tarz durumlarda para iadeni alıyorsun hemen. Bekleme süren var sadece onun dışında biraz bakarak güzel fiyatlar yakalayabilirsin ama zaruri ihtiyaçlarda bilindik markaları tercih etmen daha iyi olacaktır

Geri