Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

Başka hobilerim için malzeme almıştım, güvenilir ve oldukça aktif kullanılıyor. Malzemelerin gelmesi zaman alabiliyor, takriben 15-30 gün civarında. Dealextreme diye bir site daha var, isterseniz oraya da bakabilirsiniz. Bu iki sitede satılan birkaç malzeme hariç kalite konusunda beklentilerinizi karşılamayabilir. Bu konuda ön uyarı yapmakta fayda var.

Scudo
Bn bisiklet isigi siparis ettim 1$ a test etmek icin. 50 gun oldu hala gelmedi. Siteye gore urun elimde gozukuyor. Bayagi mesajlastim. 20 gun daha bekleyin gelir diyor. turkiyede sorun oluyormus postada. Guvenirlik %98 bu saticinin ama Pek guvenmeyin derim. Attigim son mesaja cevap bile vermedi.Yine de bu sadece bana denk gelmis olup benim bahtsizligim olabilir.

aliexpress ten xml2 u3 diye sipariş verdim ama xml t6 geldi bu yüzden anlaşmazlık yaptım para iadesi onaylandı diye gözüküyo yada en azındna ben öyle anladım. ama hesaba bişe gelmedi. bi işlem daha mı yapmam lazım.

t6.jpg

Aliexpressten aldığınız ürünleri ve memnuniyet seviyenizi paylaşır mısınız?

• Beğen
Tepkiler: Elbrus
Aliexpres den gidon cantasi,zircir temizleme aparati, ruble sokucu, orta gobek anahtari, aynakol cektirme , wellgo pedal, zincir olcme aparati ve akort anahtari aldim. Urunlerin kalitesinden gayet memnunum. Fiyatlari ise Türkiye de ki birçok site ve yedek parca saticisina oranla cok daha uygun. Aliexpress den alisveris yaparken dikkat etmeniz gereken saticilarin aldiklari geri bildirim oranlari. Kurumsal saticilardan alisveris yaptiginiz zaman iletisim de kurabiliyorsunuz. Eger teslimat china post registered air mail ile geliyorsa hicte oyle 2 3 ay beklemiyorsunuz. Benim siparisler 15 20 gunde elime ulasti. Ornek vermek gerekirse en basitinden zincir temizleme aparati yurtiçi sitelerde 45 50TL iken aliexpres de 5.79USD. Aradaki fark ise fazladan beklediginiz 15 20gun. Buda yadsinamayacak bir alternatif maliyet bence

Yabancı sitelerin güvenli olanları e-bay fln olabilir

Alışveriş yaptığınız linkleri paylaşabilir misiniz? Satıcı da olabilir

gözlük , aydınlatma, buff, sırt çantası su hazneli, eldiven, gidon çantası, rüzgarlık (büyük geldi),km saati çince geldi para iade edildi. ürünlerden memnunum kullandıklarımda sıkıntı yok.
(link) ürün yolda

(link) ürün yolda

(link) ürün yolda

(link) ürün yolda

(link) ürün yeterli

(link) beden denk gelmedi ürün idare eder

(link) bence çok iyi

(link) ürün yolda

(link) ürün yolda

(link) bu üründende memnunum fiyatıda iyi gibi

Siz işi baya ilerletmişsiniz helal olsun

Bende Aliexpress den şu ürünleri sipariş ettim.

1) (link) yolda

2) (link) yolda

3) (link) yolda

4) (link) 3 adet sipariş verdim gayet memnunum fener yerine gopro monopot bile tutturduğum oluyor.

5) (link) kalite orjinalden farksız

6) (link) sepette bekleyen son ürünüm diğer ürünler ulaşınca almayı planlıyorum

Banggood diye bir site var. Ordan arka stop aldim. Kayit disi oldugu halde 14 gune geldi. Kayitli bir urun aldim gecenlerde o da 9 gune geldi. Ali expresse gore ayni urun biraz daha pahali ama tr e gore yine ucuz

• Beğen
Tepkiler: 2265124
kart bilgilerini veriyoruz güvenlik açısından iyi mi site?

Güvenlik olarak bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar sistem zaten girtigidiyor gibi çalışıyor parayı site çekiyor ürünü tealim alınca onaylarsanız satıcı parasını alıyor.

• Beğen
@2265124 çalışmış olduğunuz bir banka var ise sanal kart talep edebilirsiniz. alışverişe açıp kapatıldığı ve limit bilgilerini o anki alışverişe göre siz ayarladığınız için daha güvenli kartı daha sonra kapatabılıyorsunuz alışverişe

güven vermeyen siteler de ise paypal üyeliği ile alışveriş ediyorum. sorun çıktığında paypala bildiriyorsun onlar paranı iade ediyorlar. fakat bunun için mutlaka sitenin paypal ile ödeme yapma seceneğinin olması gerekiyor

@kadir karakaya
Site çok alışveriş yapılabilecek

• Beğen
Tepkiler: kadir karakaya
Türkiye'den almaya kalkınca aynı ürün için en az iki kat fazla para ödüyoruz . Zaten dolar uçtu her şey ateş pahası mecburen ya Aliexpress ya da onun gibi güvenilir siteler

Bildiklerinizi ve sitelerden aldıklarınızı yazar mısınız? (fiyat ve linkleri de paylaşırsanız çok faydalı olur)

@KRY dikkate alacam hepsini

@2265124
Dunyanin en buyuk alisveris sitelerinden birisi. Ama yine de sanalkart kullanilirsa iyi olur.

• Beğen
Geri