Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

Gecen salı janta takılan bi aydınlatma sipariş etmiştim p.tesi geldi oha dedim :D en hızlı kargom

• Beğen
Tepkiler: ottcci
Scudo
Bende rüzgarlık aldım boyum 188 tablodan 185+ yi seçince 4xl oldu beden gelen ürün 195 ve üstü kilo olarakta 110+ olan birine olur gibi, benim sıkıntım genelde kol boyundan oluyor çoğu kıyafette kol boyları kısa geliyor.

image.jpg image.jpg Beklemedeyim gelince haber ederim bi hafta olmadı daha. Ufak tefek bişeylerde aldım

Dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    49,9 KB · Okunma: 23
@bubblinboy

tayt hariç alabilirsin. taytların pedleri gerçekten çok kötü. özellikle uzun mesafe gidiyorsan 50. km'den sonra selede oturamamaya başlarsın. (50 km diyerek iyi bir rakam dahi vermiş olabilirim) :)

@bubblinboy ben forma değilde tshırt tarzı sipariş verdim yolda gelince bılgısını gecerım.
(link)

aslında bu formayı çok begendım ama size olculerı bir turlu tutmuyor satıcıya msj attım gelen cevaba göre bundan da sipariş verecem
(link)

Tayt için belki biraz isim yapmışları denemek lazım m ama fiyatlarına bakmadım ROCKBROS WOLFBIKE gibi daha düzgün çalışan firmaları var

Km saati, gözlük, arka ve ön aydınlatma, zincir temizleme aparatı, bisiklet telefon tutucu(gps olarak kullanıyorum), salomon trekking ayakkabısı(kesinlikle harika), kamp ocağı, bisiklet arka çantaları.(60 lt arka heybe burada bu kalitede bir heybe 200 tl civarlarında başlar aldığım fiyat 27 dolar).

Not: Dikkat edilmesi gereken en önemli şey; satıcının "order" ve "feedback"idir. Feedbackte alan kişilerin geri dönüşleri saticinin güvenilirliğini belirtir. Özellikle fotoğraflı feedbackler sizin için referans noktası olabilir.

• Beğen
Tepkiler: celikeren
E-baydan 7 yılı aşkın süredir alışveriş yapıyorum. Yani internetten alışveriş yaparken satıcının güvenilirliğine, kullanıcı yorumuna vs bakmak lazım. Bunların farkındayım. Ancak benim için önemli olan pedli taytlardı aslında.
@MeTaLioNs 50 km kadar götürmüyorsa bizi vay halimize o zaman :)

bir hafta da nasıl geliyor kargonuz yav, ben ekran koruyucu temperli cam aldım 2 ayda zor geldi :)

@ismail.yüksel

Yanwen post ile almışsınız kargolama yöntemi ''China Post Ordinary Small Packet Plus'' yazanlar yanwen post oluyor o yüzden kargolama şeklini kayıtlı posta seçin ''China Post Registered Air Mail''

@ismail.yüksel aynı durum benımde başıma geldi 2 fener tutturucu 1 adet go pro aksesuarı verdım 2 hafta içinde geldi. aynı sipariş de olan bir ürünüm henüz ortada yok bulundukları bölge, şehir ile ilgili olabilir sanırım

Özellikle solar ürünlere dikkat edin, 5 tane ürün aldım 3 tanesi bir daha şarj olmadı:)Lehimlenmiş yerleri çok kötü evde imkanınız varsa biraz daha
sağlamlaştırın derim ufak bir sallantıda bile kopabilirler...

Şu çanta çok kullanışlı, telefona bakılabiliyor bir tarafına cüzdan diğer tarafına yedek iç lastik tamir aletleri vs koyuyorum.
(link)

Şimdi de bakım seti alacağım, bulursam hepsini aynı kişiden alacağım.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: celikeren
75 euro üstü kargolar eğer gümrüğe takılırsa İstanbul'a gidip mi almamız gerekiyor, bulunduğumuz şehirdeki PTT şubesine mi geliyor yoksa kapımıza kadar geliyor, kapıda mı vergi ödemesini yapıyoruz?

Türkiye fiyatlarına bakınca sadece üst forma 100 tl . Hemen hemen aynı ürüne iki üç kat para harcamak gerçekten gereksiz masraf. En iyisi alışveriş detaylarını beden ölçülerini iyice öğrenip buradan almak ve gereksiz masraftan kurtulmak

1. Alt ust takim forma aldi arkadasim cok memnun kaldi.ped kismi ust duzey degil tabi ki ama öldürmemek de lazim gayet is gordugunu soyledi.ben de siparis verdim geldigi zaman kendi gorusumu de yazarim.

2.ali den ben de 9 10 alisveris yaptim suana kadar.ancak bazilarinin barkod kodu ptt kargodan sorgulanirken 2 3 siparisim sorgulanamiyordu.o konuda biraz sikinti yasadim.urunleri geri giderken yakaldim ugrastim biraz vs.urunu aldiktan sonra sorgulama cikmazsa kargo bilgisini gormenin farkli bir yolu var mi peki ?

Bu sitelerden Gidon, sele vb. Malzeme alan oldu mu acaba?

(link)

şimdi bu ürünü sipariş ettim. yorumlar olumlu. aynı ürün burda 45 ila 75 lira arasında deişiyor. umarım iş görür.

@bubblinboy

Aliexpressten aldığım tayt, beni 50. kmden sonra rahatsız etmeye başlardı. Aslında doğrusunu söylemek gerekirse bir taytın rahatlığı selenizin kalitesi ve selenin kalçanıza uygunluğu ile bir bütün. Herkesin çok memnun olduğu Funkier'in 17 panelli ve oldukça kalın pedli taytını aldım Merlin'den. O da rahatsız edebiliyor. Sağlıklı bir değerlendirme yapmam için bana uygun bir sele almam şart ama ped kalınlıklarına bakarak bile kaliteli taytın daha rahat ettirmesini öngörmek mantıklı.

Geri