Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

@Özhan Akgöğ Hocam ben kendim için sipariş geçicem bugün veya yarın eğer orjinal olduğundan %100 emin olursam satmaya calisacagim satarsam 2 tane daha soyleyeceğim kalan 1 tanesini yine satıcağım bu şekilde karbon kadromun fiyatı çıkar en azından zor zamanda iyi gelir ama şuanda çok iyi çakma ürün diyende var ama ben de bu kadar kaliteli çakma jant yapabilicek bir firmanın daha pahalı jantlarin çakmasını yapması gerektiğini dusunuyorum.

Scudo
Böyle çakma jant olmaz @Cesarisback QR'lerin kullanım kılavuzundaki tarih Şubat 2008. Ürün %99 orjinal ama belli ki başına bir şeyler gelmiş ve ucuza elden çıkarılıyor.

UTB8cfK7zSnEXKJk43Ubq6zLppXaK.jpg

• Beğen
Tepkiler: hakankcksrklk
@Cesarisback

Siz şu speed wobble olayını bi inceleyin isterseniz. Ben tecrübe eden biri olarak uyardım alırsanız da umrumda deği zaten :) Linkini bırakıyorum. Ha bi de aldıktan 1 ay sonra ihtiyaçtan satılık diye satmaya çalışmayın sakın. Etrafına çiçek ekmek gibi şeylerle değerlendirin.

• Beğen
Tepkiler: bitinya_s
@hakankcksrklk İnternette çin malı kadrolarla olan bağlantısını araştırdım ama bulamadım bütün örneklerde orjinal bisikletler var tam olarak neyden dolayı bu olay başınıza geliyor hocam, sürekli mi geliyor nadir mi veya kaç km nin üstündeyken titremeye başlıyor cevap verirseniz memnun olurum.

Jant konusunda şöyle bir olayda olabilir, eğer öyleyse @Serkan Mıstınoğlu 'nun dediği olay oluyor el atından satış. Denizlide yaşayanların neredeyse yarısı ucundan kıyısında tekstil ile uğraşıyor. Bir kaç tanıdığımın yanında bazen işleri yoğun olunca yardım ediyorum. Ev tekstil ürünlerinde isim yapmış olan Madam Coco, English Home gibi bir çok marka ürünlerini burada diktiriyor, üzerine vuruyor logoyu mağazada saçma sapan fiyatlara satıyor. Bazen bir üründen 1000 tane üretim istediğinde bulunup daha sonra ürünlerin yarısı veya belli kısmı satıldıktan sonra o ürünlerinini stoktan çekiyor. Hali ile havlu, nevresim, çarşaf gibi ürün üreticinin elinde kalıyor o da iç pazara satıyor. Burada tek şart ürün etiketinin kesilmesi oluyor ama kesen yok denecek kadar az, en azından satılana kadar. Geçenlerde mağazada 250 liraya satılan pikeyi yardıma gittiğim yerde 40 liraya sattılar ki buradan satan yerde kazanıyor. Yani işin özü, ya çok küçük defo yada üretim fazlası ürünler iç piyasaya sunuluyor buradaki jantta da aynı olay mevcut. Yine bir örnek geçen hafta 8 (500kg civarı)çuval İtalya'ya giden lastikli yatak kılıfı geri dönmüş tüm paketten sadece 12 tane büyük defolu ürün çıktı gerisinde nokta kadar delik yada leke var.
(link) Bu linkteki üründe de büyük ihtimal bu mevcut. Ayrıca karbon kadro konusunda da her ne kadar beğenmeyenler çoğunlukta da olsa bir çok marka Tayvan yada Çin'de kadro üretimi yaptırıyor. Bizzat "Nasıl Yapılmış" adlı programda Giant üretimin göstermişti ve son olarak Çin'de marka olma yolunda ilerleyen kadro ve yan ürün markaları var. Zamanla onlarda zamanında burun kıvrılan ama kendini geliştiren markalar gibi olacaktır görüşündeyim. Bize bakarsak onu dahi ürettiğimiz meçhul en azından yapıyorlar.

@MakRo kesinlikle. Zara, Derimod, İpekyol, Kiğılı gibi pek çok firma "Mahmut tekstil", "Haydar tekstil" gibi firmalara kendi ürünlerini ürettirip üzerlerine kendi adını bastırıyor :harika:

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Yurtdışında tanınmış ama ülkemizde pek tanınmayan markalarda bu şekilde çalışıyor. Türkiyede işçilik daha ucuza geldiği için Türkiyede imal ettirip kendi markalarını basarak ülkelerinde satıyorlar. Jant setini merak edip sipariş verdim bugün postaya verildi diye mesaj geldi.. Jantlar elime ulaştığında arzu edenlere resimlerini atarım. :)

@Cesarisback Başımdan geçeni anlatayım. Çakma kadro ve jantlarla 40km/s le düz yolda antrenman yaparken ki 40km de biraz yüksektir yanımdan geçen tırın rüzgarıyla kadro yalpalamaya başladı. Ama aşırı bi yalpalama bu toparlayamadım bisikleti yol kenarına nasıl attım kendimi bilmiyorum. İkincisi bi yokuştan aşağı inerken (başka bisikletle 100km/s hızı bulduğum bir yokuş) aynı şey başıma geldi orada da aynen toparlayamadım inemeden geri dönmüştüm. Yani bu speedwobble olayı kadronun esnemesinden dolayı gerçekleşiyor. Jantın esnemesine gelince ayağa kalkıp sürmeye çalışınca resmen kadronun arka bacaklarına sürtüyordu. Sıfır taktığım lastiklerin kenarları aşınmıştı. Tecrübelerim bunlar.

• Beğen
Tepkiler: Cenk Akbulut
Aliexpress'ten aldığım eldivenler 15 günde İstanbul'a ulaştı. Fiyatı 9,35$, bugünkü kurla yaklaşık 48 TL'ye denk geliyor. Kaliteli görünüyorlar, dayanıklılıkları hakkında fikir edinmek için yoğun biçimde kullanmayı planlıyorum.

(link)

IMG_20180802_164026_HHT.jpg IMG_20180802_164028_HHT.jpg

• Beğen
Tepkiler: Işıklar Gazisi
@yuzenis gidondan gelen darbeleri emici kısımları nasıl? konforlu mu?

@yuzenis bu eldivenler benimde aklımdaydı. Şuanda kullandığım modelden aslında çok memnunum ama kullanmaya bağlı parmak araları bir bir yırtılmaya başladı. Bu üründe de bilek kısmı olduğu için ilgimi çekmişti. Şimdilik bende beklemekteyim. Ürün bunun bir benzeri : (link) Sizin yorumlarınızın etkisi olacak artık.

@Desert Fox @MakRo Eldivenleri dün 28 km'lik yolculuğumda kullandım. Daha önce ben de Decathlon'dan aldığım ağırlık çalışma eldivenlerini denemiş, ancak ellerimin havasız kalması ve bunun sonucunda çok terlemesi nedeniyle memnun kalmamıştım. Bu eldivenlerse kesinlikle çok başarılı. Ellerimin gidona adeta yapıştığını hissettim. Öte yandan ellerim terlemedi, hava geçirgenliği yüksek. Özellikle aniden karşımıza çıkan ve kaçamadığımız çukurlarda çıplak elle bazen kayma yaşanabiliyor. Bu eldivenler sayesinde yol boyunca kendimi daha güvenli hissettim.

@Serkan Mıstınoğlu
Zara gömlek ile gardırop doldu, ödediğim para gömlek başı 20 tl idi. :koptum: Son zamlarla 30' a çıktı :(:komik:

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@yuzenis

(link)

Giyo markasının orjinali sahtesi var mı bilmiyorum ama bende giyo'un şunu aldım, 1-2 turdan sonra üst taraflarından boyaları çıkmaya başladı. Beyaz beyaz kaldılar.

• Beğen
Tepkiler: yuzenis
@yuzenis

Giro, Giyo kime ne giyiyor giydiriyor bilmiyorum :) başka bir arkadaşta Giyo almış da dandik diye söylemek istedim :)

@BerkEvren

bu mesajınızdan sonra 2 mağazadan da listeme ürün eklemiştim daha düne kadar bir sorun yoktu. Bugün almak için sepetime baktığımda "mağaza artık bu ürünleri temin etmiyor satıştan çekilmiştir" yazısı geldi açıkca başka baktığım formalar içinde en hoşuma gidenlerindendi kısmet değilmiş. Takım formalarını sevmeyen biri olarak takım olmasına karşın özellikle cycling world store mağazasındaki morvelo formaları çok hoşuma gitmişti. Direk isim kullandığından telif falan yedi her halde.

Geri