@vetohan
Urunler geldi. Cok iyi fiyat/performans urunleri gibi duruyorlar. Hatta satici da sagolsun, urun bedellerini $21 gostermis, hic vergisiz, ekstra masrafsiz geldi. Ama beden konusunda cok yanilmisim. Iyi de arastirmistim. Tablolar ve yorumlari dikkatli incelemistim. Ah neyse...
Eldiven ve icligin bedenleri standart, gayette iyiler. Onlari kullandim, Tavsiye ederim. Hatta iclikten bir tane daha siparis veriyorum simdi.
Forma ve taytin bedenleri sirasiyle buyuk ve kucuk geldi. Kullanamadim malesef. Havada sogumadi zaten, daha zaman var. Ama bana olacak bedenlerini siparis vericem, ilk izlenimlerim kesinlikle pozitif. Bu fiyata, bunlara yakin bile birsey bulabilecegimi sanmiyorum. Decathlon urunlerinden daha iyiler.
Kislik forma ve tayt satiliktir bu arada ilgilenen varsa.
Forma XL beden. Boy 1.88, kilo 82. Bol geldi forma. O da standart kalip. Ben tablolardan dar kesim gibi anlamistim, normalde Large giyiyorum.
Tayt ise tam tersi. Nasil bir bedenlemedir bu allah askina. 2XL tayt aldim kucuk geldi. 2XL’in tekabul ettigi normal beden Medium ile Large arasi birsey.
Bu urunler fleece’den, kalin kislik urunler bu arada. Aklinizda olsun.
Resimler;