Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

Scudo
@Runandbike @BerkEvren Doğru, beden listesi oluyor ancak ben her zaman yorumlara göz atıyorum. Boy ve kiloya göre alınan üründen memnuniyet oranı bana daha doğru bir sonuç veriyormuş gibi geliyor. Ben de ürün geldikten sonra yoruma boyumu ve kilomu yazıyorum.

@vetohan Siz alınca iyidir herhalde diye ben de aldım Raccmer'in Ali'deki offical sitesinden kışlık alt üst forma :) Yüksek kura rağmen fiyatlar bir nebze uygun kalıyor.

@vetohan @Abdülkadir Ergin ikinize de hayırlı olsun bende kullana birisinde pokemonlu üst formasını görmüştüm ararken buldum belki beğenen ve almak isteyene birileri olur. Genelde takım formaları çok hoşuma gitmiyor. Raccmer'in desenleri gayet hoşuma gittiği ve yorumları olumlu olduğu için aklımda olan bir firma.
(link) Pokemonlu üst forma

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
@MakRo Güzel iddialı desenler var ama henüz hazır değilim. Bunlar bir gelsin bakalım güzelse çok hoş desenler var ikinciye ben de düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Arkadaşlar merhaba. Türkçe'de benim bildiğim Profil Jant deniyor ve gördüğüm kadarıyla genellikle Yol-Yarış Bisikleti için bulunuyor, ancak ben bunun MTB için olanı arıyorum, fakat İngilizce ne yazacağım da arayacağım bilmiyorum, fotoğraf ile örneklendirme olması açısından çinli kardeşlerimizin yaptığı ancak benim Türkiye'de bulamadığın jant fotoğrafları var, görünce sanırım ne demek istediğim daha iyi anlaşılacaktır, şimdiden herkese teşekkürler.

(link)

@Yilmaz Sanli

Deep section wheels diye aratırsan çıkar diye tahmin ediyorum.

@vetohan

Hala elime ulaşmadı. 28 ağustosta verdiğim sipariş daha yeni Türkiye'ye girmiş. Gelsin de geç olsun önemli değil.

Aldığım kışlık forma ve tayt geldi. Malzeme kalitesi gayet güzel. XL tayt bana tam geldi lakin üst formayı L alacağıma XL almışım bol geldi, ceket gibi durdu :) XL üst arayan varsa hemen satabilirim, ben de L sipariş ederim..

3333.jpg 2222.jpg 111.jpg

@vetohan

Urunler geldi. Cok iyi fiyat/performans urunleri gibi duruyorlar. Hatta satici da sagolsun, urun bedellerini $21 gostermis, hic vergisiz, ekstra masrafsiz geldi. Ama beden konusunda cok yanilmisim. Iyi de arastirmistim. Tablolar ve yorumlari dikkatli incelemistim. Ah neyse...

Eldiven ve icligin bedenleri standart, gayette iyiler. Onlari kullandim, Tavsiye ederim. Hatta iclikten bir tane daha siparis veriyorum simdi.
Forma ve taytin bedenleri sirasiyle buyuk ve kucuk geldi. Kullanamadim malesef. Havada sogumadi zaten, daha zaman var. Ama bana olacak bedenlerini siparis vericem, ilk izlenimlerim kesinlikle pozitif. Bu fiyata, bunlara yakin bile birsey bulabilecegimi sanmiyorum. Decathlon urunlerinden daha iyiler.

Kislik forma ve tayt satiliktir bu arada ilgilenen varsa.
Forma XL beden. Boy 1.88, kilo 82. Bol geldi forma. O da standart kalip. Ben tablolardan dar kesim gibi anlamistim, normalde Large giyiyorum.

Tayt ise tam tersi. Nasil bir bedenlemedir bu allah askina. 2XL tayt aldim kucuk geldi. 2XL’in tekabul ettigi normal beden Medium ile Large arasi birsey.

Bu urunler fleece’den, kalin kislik urunler bu arada. Aklinizda olsun.

Resimler;

DF61FD85-39D0-4808-9847-60F4280480DA.jpeg CA5AA110-1A28-40BD-A0F4-6320D2ADFCC3.jpeg B7DC6C83-F8F3-4F90-9A46-5DEA92F8CB63.jpeg 6103B86D-A5BF-452B-B16C-7967D63C7591.jpeg

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Bu arada eldiven de almıştım şuradan:
(link)

nb.jpg
Oldukça kaliteli görünüyor. Jelli olanından almıştım, henüz deneyemedim soğuklarda deneme imkanı olacak artık. L bedeni elime tam oturdu. Bilek kısmı aklıma takıldı, rüzgar alır mı deneyerek göreceğiz artık.

@sonyaz güle güle kullanın. Hazırsanız sorulara başlıyorum :D
Ürünü kaç gündür kullanıyorsunuz? İlk fotoğraftaki çizikler kaç takıp-çıkarmada oluştu merak ettim. Mat bir yüzeyi var, sanırım bu yüzden kolay çiziliyor
GPS'i tutması nasıl? Sıkı mı oluyor, sağlam mı görünüyor? Gidona montajı sağlayan vida iyi sıkılabiliyor mu? Özellikle bu kelepçenin kalitesi sizce nasıl?
Yine bu aynı, gidona sıktığınız bölgede yumuşak bir iç kaplama yok sanırım, bu haliyle kaymıyor mu? Fotoğraf aşağıda:

1212.png

Son olarak GPS tutan kısımdaki tırnaklar sağlam bir görüntü veriyor mu? Fotoğraf aşağıda:

1313.png

çeşit olsun diye çokta araştırmadan alttaki linkten forma ve tayt siparişi verdim, tayt o kadar rahatki neredeyse 10 kat daha pahalıya aldığım santini marka taytımdan çok çok daha konforlu, olurda sipariş edecekler gerçek bedenlerinde alsınlar, zira seçeneklerde belirtmesine rağmen ben yinede çin malıdır kalıplar küçüktür diyerek büyük almıştım ama baya büyük oldu. uyarı doğruymuş tam bedenimde almalıymışım.

(link)

@Serkan Mıstınoğlu

2 gündür kullanıyorum. Aparat sert bir malzeme, vidası iyi sıkıyor, mat yüzeyi var, o çizik geldiğinde vardı. Gprs kullanmıyorum, kullanamıyorum çok pahalı :) , btwin kablosuz sayaç var. Başımı çok aşağı eğmemek için aldım. Tırnaklar sağlam, Btwin sayacın kendi kızağını bu aparatın üstüne plastik kelepçeler ile sabitledim. İstenildiğinde sayaç kolayca çıkıyor. Gidona kısılan kısımda yumuşak kısım yok, malzeme kendi sert plastik olduğundan gidona zarar verecek durumu değil. Aparat kaliteli geldi bana, sağlam uzun süreler kullanıbilir.

@Serkan Mıstınoğlu

Bana sorulmamış ama (link) İGP10 ile kullanan biri olarak yorum yapayım:

- 3 aydır kullanıyorum.
- Çizilmelerine hiç dikkat etmedim, saati taktığımdan beri bir kaç kere çıkardım.
- Mat yüzeyli ve kolay çizilebilir
- Saati tutması güzel. Kolay takılmasına rağmen gevşek durmuyor, saat yuvasında sallanmıyor.
- Vida iyi sıkılabiliyor ancak baya korkarak sıktım. Biraz da zorladım ama kırılmadı :D
- Kalite vasat ancak gayette iş görüyor. Ne ka ekmek o ka köfte derler buralarda o hesap. Ben memnunum yolda kırılıp sorun çıkaracak bir durum gözükmüyor.
- İç yüzeyinde yumuşak malzeme yok, bu yüzden sıkarken tatlı zorladım kaymasın diye. Ancak ilk sürüşte asfalt kenarındaki taranmış tırtıklı alana girince vibrasyondan dolayı aparat aşağıya doğru döndü. Eve gidince vidaya iyice abandım bu sefer, bir daha hiç oynama olmadı.
- Tırnakların ve olası çiziklerin durumuna unutmazsam eve gidince bakıp fotoğraflarım.

İlk defa Aliexpress den alışveriş yaptım, üzerinden 5 gün geçmesine rağmen kargoda hala bir aktiflik olmasa da gelecek olan İgs10'umu bekliyorum :)

Dosyalar

• Screenshot_20181005-091457.png
    Screenshot_20181005-091457.png
    42,1 KB · Okunma: 93
Tinkoff saxo Forma

İnceleme - Arsuxeo mont mont.
(link) igs10
İgs Tutacak.
İgs 10 kadans sensörü
Magene hız sensörü (Yurtiçinden aldım ama çin malı)
Magene Kalp Sensörü (Yurtiçinden aldım ama çin malı)
Kask (link)

Ayakkabı kılıfı (link)

Mont hariç kıyafetlerimi Aliexpressten almadım.

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
Geri