Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

Aklımda şöyle bir rota var ? Daha önce turlamış veya düşünen kişilerden önerilere açığım

Dosyalar

• FDD52CC7-69A5-4C4D-A84D-143D5A8D129B.jpeg
    FDD52CC7-69A5-4C4D-A84D-143D5A8D129B.jpeg
    1,6 MB · Okunma: 49
Scudo
@trainspotting35
Selamlar bende sımdı sıparıs verdım umarım soyledıgınız gıbı memun kalırım bende 25-30 gecınce agrı baslıyordu brooks alıcaktım sızın yorumunuz uzerıne bırde 100 yapmısınız sorun yasamadım demenız dıkkatımı cektı cok tesekkurler bılgınız ıcın .Keyıflı surusler

@mehmetozgurcansu

Siparişinizi zaten vermişsiniz, içinize de kurt düşürmek istemem ama linkteki sele yol/TT selesi daha yatık bir sürüş pozisyonu için daha uygun. Bunu eğer bir şehir bisikletine takacaksanız aklınızda olsun.

• Beğen
Tepkiler: ByRe4L
@Mert E.
ıptal ettım uyarınız uzerıne ( rıske atmadım )tesekkurler

Son düzenleme:
İstanbul UKİM'den çıkan ürün, Düzce adresine rağmen Sakarya'ya gönderilmiş. Çin'den buraya düzgün gelen kargo memleket içinde yolunu şaşırdı :ckskc: :kötü:

sjcam.JPG

Mallar geldi. Aliexpres den aldığım bisiklet arka ışık geldi hemde 11 günde. mikro usb şarjlı süper ışık veriyorlar 3 kırmızı bir adet de kırmızı mavi polis sireni şeklinde ışık veriyor video çekip paylaşacaktım çektim ancak videoda gözle görüldüğü gibi görülmedi 30,40 metreden rahatlıkla farkedilecek parlak ışık veriyorlar. Bisiklet bağlandı kısmı pek sağlam gelmedi gözüme ilerde sökülüp yerine cırt dikilebilir.
(link)

Dosyalar

• 20190427_175747.jpg
    20190427_175747.jpg
    2,2 MB · Okunma: 98
  • 20190427_205816.jpg
    20190427_205816.jpg
    2,4 MB · Okunma: 97
  • 1556390204276511634219.jpg
    1556390204276511634219.jpg
    2,1 MB · Okunma: 88
  • Beğen
Tepkiler: amasseia
@ikemath
Kargo takibi için hangi siteyi kullanıyosunuz ben beceremedimde

• Beğen
Tepkiler: cember3454
@Gökay Akçay
Her ürün için geçerli olmuyor, benimki Turkey Post ile gönderilmiş.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
bizim piyasada aşağı yukarı en uygunu 90 lira. aliexpress'te iki seti 45-46 lira. diğer bir deyişle dörtte bir fiyatına.
takip numaralı kargo ile 15 gün civarında geldi. (link)

KALS.JPG

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Yurtiçinden alan arkadaşlar pek memnun değillerdi. Kırılıp pedal da parçasının kaldığını ve çabuk bittiğini söylüyorlardı. Güle güle kullanın.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@Yalnız Pedal

aynı arka ışıkları 2 yıldır kullanıyorum.. şarj etmek için de sürekli sök tak yaptığım halde bağlantı noktaları hala sağlam duruyor!

@Ahmet Ayaz
bunu pedalı söküp yerine mi takıyoruz

@ByRe4L
uygun ayakkabının altına monte ediliyor. uygun pedala da kilitleniyor.

• Beğen
@ByRe4L
kilitlenir pedala oturan bir parça bu, "kal" olarak geçiyor. bu işe uygun ayakkabıların altına vidalanıyor.

• Beğen
2'sinde yola çıkmış gözüken paketim halen Türkiye topraklarına girmedi ama sorun kargoda bence aynı kargo ile benzer tarihlerde takipli ürün alan arkadaşlarım var diğer kargolar geliyor o firmanın kargolarından tık yok (takipli için konuşuyorum)
firma ismi: China Post Registered Air Mail

@ikemath

vergiye rağmen yine de hesaplı geldi bana. kameralardan çok anlamam. bu modeli deneme şansınız oldu mu? önerir misiniz?

@Hsynozky
SDCard yok, bu nedenle deneme şansım olmadı.

• Beğen
Tepkiler: Hsynozky
@Türka¥

Şarj konusunda nasıllar pil süreleri değiştimi. İçimdeki pili araştırdım ilerde lazım olursa alırız diyerek pil cıhazın kendisinden daha pahalı ürünü yeniden almak daha mantıklı. Dediğiniz gibi 2 yıldır sorun yoksa bana yıllarca yeter. Yorumlar da çok iyi deniliyordu 4 adet aldım 1 seferde.

Geri