Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

3 ay önce alışverişler yaptım. Kimisi 3 haftada geldi kimisi 3 ay sürdü. Bir siparişim halen gelmedi. Doğada ateş yakmak için Mağnezyum çubuk sipariş ettim aliminyum çubuk geldi :) Dürüst satıcıları buraya yazarsak kazıklanmamış ve hızlıca alışveriş yapmış oluruz. Eve geçtiğimde aldığım malzemeleri ve linklerini atarım. Bende bisiklete farı almayı düşünüyorum. Araba farı gibi güzel farlar var. Şu limit düşürülmeseydi ne güzel olurdu. Henüz hiç bisiklet malzemesi almışlığım yok aliden. Abidin arkadaşda yazmış. Geliyor ama PTT de takılıyor gelen mallar. 3 ayı biraz geçmesini bekledim gelmezse PTT den hesap sormak lazım bence. Benim çalıştığım iş yeri 24 saat açık adamlar geldik bulamadık yazmışlar. Yurtiçi siparişi için gelmeyen kargosu için arkadaşım şikayet edince benim aliexpress siparişleri ve arkadaşımın siparişler beraber geldi. Tamı tamına 3 ay sonra elime geçti. Hale gelmeyen bir sipariş var ya sabır :-D

Scudo
Alakalı değil ama bu siteyi Google Translate edilmiş şekilde nasıl kullanıyorsunuz, kafanız karışmıyor mu? ? "Batı Bisiklet" ne yav? ?

@Yalnız Pedal

Benim demek istediğim, Google Translate'li halinin İngilizcesine göre, az biliyor olsanız bile, daha kafa karıştırıcı olması. Ki çoğu ürünün anlatımı çevirilmesi mümkün olmayacak şekilde resim öğeleri üzerinde. Hemen yanlış anlıyorsunuz :)

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Alışveriş yapıp sorun yaşamadığım mağazaları yazıyorum.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

@BySuvari

2 ay önce "ön far" sipariş vermiştim.. geçen ay teslim aldım.. yani takipli kargoyla 1 ayda gelmişti..
10dolar gibi bir ücret ödediğim için gümrük sorunu da yaşamadım..

bu arada harici aküsü olan ön far'ın sadece "far" olan parçasını aldım..
aküsünü almadım çünkü önceki bozulan far'ın aküsünü kullanmaya devam ediyorum!

@Yalnız Pedal
@Yalnız Pedal

Arkadaşlar gelen ürünleri inceledim 7 in 1 güzel ürün 11i bir arada olanın zincir açma Mengenesi işe yaramaz kesinlikle sertleştirilmemiş teneke gibi birşey zincir pimini iten parça pim e denk gelmiyor üste geliyor az zorlayınca alet ortadan yamuldu tartışma açtım kabul edilmedi. neyseki eskiden tecathlon andan aldığım ürün var.
20190417_173102.jpg

20190417_171515.jpg

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
@erman35

Urun elime ulasti, bi kac defa test etme sansida buldum. Bence urun gercekte, fotograflarda gozuktugunden daha guzel gozukuyor.

Dosyalar

• IMG_0710.JPG
    IMG_0710.JPG
    2,5 MB · Okunma: 74
Aslinda kaliteli ürünler var ama bizler en ucuzunu alalim daha kar edelim diye en dandigini seciyoruz heralde.Kullanici yorumlarina iyice dikkat etmek lazim youtube de videosu varmi varsa videolarini izlemek daha sonra karar vermek lazım.

@DayKnight
selam,
güle güle kullanın.evet güzele benziyor arkadaşım başka modelini almıştı eline geçince baktım çok küçüktü yandık diye söylenmeye başlamıştım ama sizin fotoları görünce rahatladım.

• Beğen
Tepkiler: DayKnight
yol bisikleti için sele alıp deneyen oldu mu?

• Beğen
Tepkiler: EA1907
@BySuvari
@horatio

Bir ara bakanlıktan açıklama yapılmıştı, yurtdışı sitelerden alınan mektup formatında ürünlerden çok fazla vergi kaçıyor diye bu sebeple gelen paketlerde inceleme bedeli altında para alınacak şeklinde. Ancak başlamadı sanırım, bunun dışında alışveriş yaparken yorumu bol yapılmış sitelerden ve ürünlerden almanızı tavsiye ederim. Bu listedeki yerlerden bende alışveriş yaptım ve sorun yaşamadım. Hatta 2 hafta önce sipariş verdiğim ön far geçen hafta geldi. Şu şekilde bir yol izlemiş İzmir için. 9F6CF8D6-B6C4-4D7C-A813-BC8F887BD0AB.png

@özgür duygu

merhaba,

ben aşağıdaki seleyi aldım. çok memnunum. şu ana kadar tek seferde en uzun 25 km sürdüm ama hiç rahatsızlık duymadım. gayet konforlu. daha uzun bir turda henüz denemedim. stok sele ile 5 km den sonra ağrı yapıyordu. haftada bi kaç kez işe gidip geliyorum. gidiş-geliş 20 km. gayet konforlu hissediyorum

(link)

ben de şunu gördüm de ondan sordum aslında..
(link)

bisiklete biraz masraf yapmak istiyorum. jant (bunu burdan alıcam), aliexpressten yeni tayt,kadans sensörü bir de seleyi alayım diyorum.

ürün yorumlarında 75 km kullanan birisi gayet memnun olduğunu yazmış. diğer yorumlar da genelde iyi. o fiyata buradan daha iyi ya da muadil bir şey alınabilir mi bakın bence. son kararınızı ona göre verin.

@makaram
evet evet yorumları bende okudum da bakalım burdan belki ikinci el bişiler bulurum..

Merhaba arkadaşlar AliExpress den km saati ve kadans sensörü biradada almak istiyorum önerileriniz var mı şimdilik
TRY 116 41%OFF | CoolChange Bisiklet Kablosuz Ritim Bilgisayar Yağmur Geçirmez 24 Çok Fonksiyonlu Bisiklet Kilometre Sayacı Bisiklet Kilometre Kronometre Arka
(link) bunu bulabildim fikirleriniz nedir?

@ByRe4L
coolchange ürünleri görevini yapıyor ama maalesef su geçiriyor. gerçi kaloriferin üstüne koyuyorsun kuruyunca yine çalışıyor :komik:

Geri