Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

Aliexpress'ten karbon sele borusu ve sele alacağım hangi satıcıyı tavsiye edersiniz? Sanırım ec90 ve Og-evkin bu konuda iyiler gibi duruyor?

Scudo
mantık yürütmüyorum, tecrübemi yazıyorum...
ebay la başlayan kapanmasıyla aliye dönen, 15 yıllık, yüzlerce ürüne binlerce liranın döküldüğü bir zaman dilimi...ilk başlarda gümrük getirmiyordu bazen, ufacık nesneler için 200 km yol gittiğimi bilirim..gümrüğü çok çıktığı için - tv ye varan - devlete bağışlanmış! ürünlerim olmuştur...abd den 2.el motosiklet kıyafeti getirtmişliğim vardır, arttırmayla 1$ a alarak...şuan chinapost ta sıkıntı olmasaydı dün aldığım onca ekipmanda çinden gelecekti..nadiren tr den alırım..
Zamanında ebay alışverişi aktifken motorcuların dostuydu ne parçalar akıl almaz fiyatlara geliyordu. Çok tanıdığım motorunu dizmiştir. Aliexpressten aldığım 1 ürün ülkeye giriş yaptı görünür, diğer 3 ürün Çin'den çıkmış ama nerede belli değil 2 ay içinde gelirse anlarız.

@AeroKnight Ben ec-90'dan sele+sele borusu alacaktım. Sonra başka bir şey alacak olunca sadece sele aldım. Mağaza: (link)

@MakRo Seleden memnun musunuz?

@MakRo Seleden memnun musunuz?
(link) aldığım sele şu. Ben sipariş verdiğimde dolar kuru 6.82, ürün 17 dolardı. Aynısında 1 yıl önce kadar sahibinden üzerinden aldım. Ben kullanış olarak memnunum, jelli tayt (aliexpress) ve bu sele ile 115 km kalkmadan çok rahat gittim. Tabi burada en güzeli deneme yoluyla almak herkesi popo ve kemik yapısı aynı olmadığı için bana rahat gelen sele sizde farklı olabilir. Ben yıllardır kemik üzerine oturuyorum üretimde malzemeden tasarruf edilmiş bende. :) Genel Türk tanımı ile kuru g*t durumu mevcut.

Dosyalar

• IMG_20200527_161145.jpg
    IMG_20200527_161145.jpg
    504,7 KB · Okunma: 34
@MakRo bende ac 90 karbon sele borusu var (sıfır) ama 30.8mm , boy 350 mm..işine yararsa...

Ben de ec90 dan speciliazed powerın benzerini (çakması tabii ki) almıştım,ölçüsü tam olmadı ama ana hattıyla memnunum. Ec90 esinlemesiyle ünlü zannımca...

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Evet sipariş için gayet olumlu yaklaşıyorlar , bakalım neler olacak ...
Screenshot_2020-05-27-18-05-42-560_com.alibaba.aliexpresshd.jpgScreenshot_2020-05-27-18-05-21-581_com.alibaba.aliexpresshd.jpg

Arkadaşlar haberiniz olsun....benim iş yaşa dönüyor..çadırı alalı 3 aya yakın oldu..yok bekle yok 10 daha derken ..10 günde geçti bişey yok..475 tl orda kalacak..aliexpress kafasından pandemi vs diye 2 ay daha gecikme ekledi..8 ağustosa kadar diyor..ve işin kötüsü help kısmı çalışmıyor, aliexpressten yazabileceğiniz tek bir allahın kulu yok...yani adam deseki 10 sene erteledim teslimatı, diyecek lafınız yok...şu 3 ayda gelen 2 tane şey var gerisi allah bilir nerde...hemen gönderiyoruz, siz çok cicisinlz vs muhabbetlerine kanmayın..bilinki şu an aliexpress müşteri kaybetmekten çok aldığı paraları geri vermemenin derdinde..inanmayana tüm disputeyi gösterebilirim...lanet olasıca çinli tüccarlar..

Arkadaşlar haberiniz olsun....benim iş yaşa dönüyor..çadırı alalı 3 aya yakın oldu..yok bekle yok 10 daha derken ..10 günde geçti bişey yok..475 tl orda kalacak..aliexpress kafasından pandemi vs diye 2 ay daha gecikme ekledi..8 ağustosa kadar diyor..ve işin kötüsü help kısmı çalışmıyor, aliexpressten yazabileceğiniz tek bir allahın kulu yok...yani adam deseki 10 sene erteledim teslimatı, diyecek lafınız yok...şu 3 ayda gelen 2 tane şey var gerisi allah bilir nerde...hemen gönderiyoruz, siz çok cicisinlz vs muhabbetlerine kanmayın..bilinki şu an aliexpress müşteri kaybetmekten çok aldığı paraları geri vermemenin derdinde..inanmayana tüm disputeyi gösterebilirim...lanet olasıca çinli tüccarlar..
Müşteri koruma süresi bitmeden dispute açtığınızda böyle şeyler yapabiliyorlar. Müşteri koruma süreniz bitene kadar stress yapmayın, sonrasında çözersiniz muhtemelen

• Beğen
Tepkiler: abidin3714
@sspl ben arsız müşteri taktiğini uyguladım..yarım saate yakın küfrettikten sonra adama açıkça şunu söyledim;
" Bak güzel kardeşim, 6 ay shippig süresi olmaz, aydan mı geliyor. Son sözün buysa bilki bu olayda yorum yazma şanım doğduğu anda dünyanın en kötü yorumunu yazacağım. Yetmeyecerk, senden yeniden 10 ayrı -en ucuzlarından- mal alacak ve onlarada yazabildiğim kadar kötü yorum yazacağım, you will see."..
10 dk sonra adam dayanamadı ve gerri dönüş yaptı..tamam peki, beni korkutmayı başardın, aliexpressle refund hakkında konuşacağım tarzı birşey yazmış..ciddimi bilermem...bu çadır olayı beni resmen ırkçı yaptı...nefret ettim adamlardan..dinleri imanları para..derdini anlatacağın tek kanal bile yok...

10 gün önce aldığım saat kordonu dün geldi , 2 aydır transit durumda olan ürünlerim var .
Bi de geçen hafta aynı gün wiggle bike24 bikeinn Den ürün sipariş ettim . Bakalım hangisi kazanacak sanki wiggle önde gibi

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
11 gun once wiggle'dan aldiklarim hala Londra'da bakalim (1-2 gun benden onay icin gereksiz bekledi). Israrla bekliyorum.

"Delivery Expected - Friday 22/05/2020" diyordu ama buradan da anladigim kadari ile boyle bir zaman diliminde gelmesi bayagi dusuk bir ihtimal oluyor :)

@sspl ben arsız müşteri taktiğini uyguladım..yarım saate yakın küfrettikten sonra adama açıkça şunu söyledim;
" Bak güzel kardeşim, 6 ay shippig süresi olmaz, aydan mı geliyor. Son sözün buysa bilki bu olayda yorum yazma şanım doğduğu anda dünyanın en kötü yorumunu yazacağım. Yetmeyecerk, senden yeniden 10 ayrı -en ucuzlarından- mal alacak ve onlarada yazabildiğim kadar kötü yorum yazacağım, you will see."..
10 dk sonra adam dayanamadı ve gerri dönüş yaptı..tamam peki, beni korkutmayı başardın, aliexpressle refund hakkında konuşacağım tarzı birşey yazmış..ciddimi bilermem...bu çadır olayı beni resmen ırkçı yaptı...nefret ettim adamlardan..dinleri imanları para..derdini anlatacağın tek kanal bile yok...
Biliyorum bu benim de genellikle yapamadığım bir şey ama empati yapmak lazım. Sizi tenzih ederek söylüyorum işin öbür boyutunda da ücretsiz malzeme koparmaya çalışan binlerce insanlarla uğraşıyorlar. Ayrıca bugüne kadar herhangi bir kötü yorumunda işlerini etkilediğini görmedim. Belli puanın altına düşünce mağaza kapatıp başka mağaza açıyorlar. 60 günden sonra doğal olarak refund ya da yeniden gönderilmesini isteme hakkınız var. 60 günde gelmeyen ürün çok kuvvetle ihtimal kaybolmuştur ya da gümrükte bekletiliyordur. Gelip gelmeyeceği şüpheli diyerek daha fazla bekleyemem diyerek işlem başlatma hakkınız var. Ama 70-80 günde gelen ürünlerde gördük. Refund aldıktan sonra gelen ürünlerin ödemesini nasıl yapacağımızı düşünüyoruz sonra. Muhtemelen refund alırsınız ama bu stresse 3 refund daha alsanız değmez biliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Hangi satıcıdan, hangi cadırı aldınız. Bilelim de denk gelirsek ona göre davranırız.

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
sonunda 6 haziran diye bir laf çıktı bakalım..10 güne gelmezse refund yapacak..gelirse zaten kapanır..umarım gelir zira şuan sitede 670 tl oldu çadır..tr de 1200 filandır sanırım..ha olaki 90 gün sonunda gelmedi 100. gün geldi..bir kaç olayda hep yırtındım geri ödeyeceğim diye, bu sefer götürüp bir fakire vericem...
bu arada beyefendi daha yeni açıklıyor...yok geri gelecekmiş pakette, onlar geri gelmeden halletmeye çalışmışlarda, o kadar çok sordumki şuan nerede diye..asla söylemediler..kendileri bal gibide biliyorlar ne olup bittiğini, müşteriye söylemiyorlar...suçuda turk gümrüğüne atmıştı şeref yoksunu...şimdi döküldü gerçekler..
Screenshot_20200528-150003.png

• Hahaha
  • Beğen
Tepkiler: bonder76 ve mazot
@HakanAydn promise chinese man? kısmı beni bitirdi :D abi çok kızdırmışlar seni :D umarım olumlu sonuçlanır

• Hahaha
  • Beğen
Tepkiler: mazot ve HakanAydn
Mağzanın 98.7% olumlu geri bildirimi varmış .
Naturehike Official Store geri bildirimi bile 98.6% umarım çözümlenir.
Bende bugün aliexpress ten alışveriş yaptım bakalım ne zaman gelecekler. @HakanAydn

@sspl adama pislik muamelesi yaptım..populer tabirle psikopata bağladım..🤣😁😆..adamın cevabı çok güzel ama.."thank you" diyor garibim..karlımda olsa efferin lan deyip makas alasım vardı....işin başında 75 gün boyunca nadiren rahatsız ettim..bekle dedş....no problem dedim..pandemi var haklısın dedim..ama adam "chinapost u seçmedeydin hızlı gelirdi" deyince kontak attı..sanki ben seçiyorum..😁..tek alternatifi seçmek seçmek midir...

• Hahaha
Tepkiler: mazot
Geri