Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

@HakanAydn aynen çanta için dedim. Gerçi tasarım konuşulmuş pardon ben fiyat farkı var sandım atladım.

Scudo
@özgür duygu aslında çanta konusunda haklısınız...procycle ın turk olduğunu duyunca şaşırmıştım...meğer izmir firmasıymış...anunnaki keza öyle, eskişehirde imalat yapıyor...bravo diyorum...inşallah dünya duyar adlarını..motosiklette Akrapovich vardır, dünya devi oldular sektörde...egsozlarda akrep (akrap..) logosu vardır..eski yugoslav firması...bizdende çıkabilir bu tip firmalar, neden olmasın...

egsozda yine "tiger" var bursada..fena gitmiyorlar...aluminyum motosiklet çantası yapan bir arkadaş var "trexes"...afyonda...çok güzel...yalovada bir arkadaş büyük motorlara koruma demiri yapıyor...oda tanınıyor, rağbet görüyor...

@özgür duygu aslında çanta konusunda haklısınız...procycle ın turk olduğunu duyunca şaşırmıştım...meğer izmir firmasıymış...anunnaki keza öyle, eskişehirde imalat yapıyor...bravo diyorum...inşallah dünya duyar adlarını..motosiklette Akrapovich vardır, dünya devi oldular sektörde...egsozlarda akrep (akrap..) logosu vardır..eski yugoslav firması...bizdende çıkabilir bu tip firmalar, neden olmasın...

egsozda yine "tiger" var bursada..fena gitmiyorlar...aluminyum motosiklet çantası yapan bir arkadaş var "trexes"...afyonda...çok güzel...yalovada bir arkadaş büyük motorlara koruma demiri yapıyor...oda tanınıyor, rağbet görüyor...
Konu dışı olacak fakat bu sektörlerin dışında Soy diye bir markamız var yüksek kalite mutfak/bar ürünleri üretiyor bakırdan. Ürünlerin isimlendirmelerini çok iyi yapmışlar . Yurtdışında tanınıyor ve tutuluyor baya. Ülkemize böyle katma değer katan markalar lazım her sekötürde. :)
(link)

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve HakanAydn
@citk60 Yok hocam küçük çanta düşünüyorum. Tamir ekipmanlarını vb. koyabileceğim bir çanta.

US $12.09 61% İndirim | ROCKBROS yağmur geçirmez bisiklet çantası darbeye dayanıklı bisiklet selesi çanta yansıtıcı arka büyük kapasiteli Seatpost MTB bisiklet çantası aksesuarları
(link)
Kardeşim böyle bir kadro çantasıda düşümebilirsin. Pompa, telefon, cüzdan hepsini alıyor. Sele çantaları küçükse pompada ters oranda büyükse sığmıyor.IMG_20200522_210526.jpg

arkadaşlar ben 300 e yakın alışveriş yaptım 1 yada 2 sıkıntı olmuştur onda da telafi ediyorlar , ürünler kaliteli işimi gören ürünlerdi genelde, posta süresi en erken 11 gün en geç 60 gün gibi zamanlardı fakat virus olayından sonra alışveriş yapmadım bilmiyorum geliyor mu takılıyor mu
lamba almak istiyorum çok pahalı neredeyse bisiklet fiyatı bazısı önereceğiniz model , tip, özellik var mı aliden düşünüyorum gelirse gelir şansıma

arkadaşlar ben 300 e yakın alışveriş yaptım 1 yada 2 sıkıntı olmuştur onda da telafi ediyorlar , ürünler kaliteli işimi gören ürünlerdi genelde, posta süresi en erken 11 gün en geç 60 gün gibi zamanlardı fakat virus olayından sonra alışveriş yapmadım bilmiyorum geliyor mu takılıyor mu
lamba almak istiyorum çok pahalı neredeyse bisiklet fiyatı bazısı önereceğiniz model , tip, özellik var mı aliden düşünüyorum gelirse gelir şansıma
Diyelim ki kargoyu söyledik ve 30 gün sonra ola ki evde yokuz... Geri mi dönüyor? Bi bildirim geliyor mu yerli kargo şirketinden bana ? Örneğin ptt vs... Bir de söyleyeceğim siparişler aynı satıcıdan ama farklı kargo ile gönderileceği yazıyor, yw kargo var , aliexpress in kargosu var china post diye bişey var...

Diyelim ki kargoyu söyledik ve 30 gün sonra ola ki evde yokuz... Geri mi dönüyor? Bi bildirim geliyor mu yerli kargo şirketinden bana ? Örneğin ptt vs... Bir de söyleyeceğim siparişler aynı satıcıdan ama farklı kargo ile gönderileceği yazıyor, yw kargo var , aliexpress in kargosu var china post diye bişey var...
Prosedür gereği 2. kez geliyorlar (postacı gittim yok diyebiliyor), kapınıza kağıt yapıştırıyorlar (kapımdaki kağıdı bile söken manyaklar oluyor). Artık gümrük tutarı da olduğu için bulunduğunuz şehirdeki merkez postane nereyse oraya karoyu bırakıyorlar 5 güne kadar duruyor diye biliyorum. Yıllık izinde memleketteyken kargo gelmiş ben gelesiye kadar İstanbul'a geri dönüp Çin'e göndermişler. Satıcı ürünü geri aldım diye mesaj atınca para iadesi aldım.

DHL falan böyle bir kargo ile almadıysan hepsi PTT ile geliyor.

vergi ücreti yokken kapıya bırakıyorlardı takipsiz olanları, takiplilerden imza olmak zorunda hiç evde olmadığım denk gelmedi ben yoksam evdekiler alıyordu. aynı satıcı iki ürün farklı kargoysa ürünü birleştiriyor. ''R'' harfi ile başlayan kargolar takipli oluyor
şunu ekleyeyim vergi geldikten sonra takipsiz kargoyu bırakıp gitmiyorlar neden ? çünkü adam para isteyecek telefon açıyorlar kuryeler vergiden sonra

Valla benim muhite bakan postacı beni paketin üstündeki numaramdan arar evde misin geliyorum der, evde değilsem tamam postaneden gelir alırsın der. Çok sorunsuz bir sistemimiz var maşallah :D

• Beğen
Tepkiler: Cem Coşkun
Arkadaşlar bu anything case denen ön maşadaki deliklere takılan apratı satan neresi var ? Bulamıyorum bir türlü!!!

IMG_20200526_024411.jpgIMG_20200521_034540.jpg

(link)

Şu vida tipinin yerli (üretim değil satış olarak) alternatifi var mıdır acaba? Titanyum olmak zorunda değil.

Hocam aliexpress te bende bulamamıştım.Alternatif bir kaç link ekledim.

(link)

(link)
Teşekkür ederim, o siteler de de şu an yokmuş ama sonra yine bakacağım :)
Arkadaşlar sadece tek bir satıcıdan sipariş ettim, satıcıyla da yazıştım bana resimde eklediğim cevapları verdi... Riske girdim sipariş verdim bakalım neler olacak göreceğiz...Screenshot_2020-05-26-11-25-55-141_com.alibaba.aliexpresshd.jpgScreenshot_2020-05-26-12-53-27-142_com.alibaba.aliexpresshd.jpgScreenshot_2020-05-26-12-53-17-072_com.alibaba.aliexpresshd.jpg

• Beğen
Tepkiler: MakRo
gözümden kaçmıış :acpsnr:
bir kaç tane daha ekliyeyim o zaman
(link)
(link)
(link)
Emeğin için teşekkür ederim, benim almanca hiç olmadığı için girip alamadım ama evet burada varmış :) ingilizce olsaydı cesaret edip alacaktım, türkiyeye gönderim yaparlar herhalde.

bence hepsini tek satıcıdan almak çok akıllıca olmayabilir, paketlerde taşıma ücreti sabit yanlış hatırlamıyorsam. vergiyi yükselten direk vergi kısmı...8 tl gibi bir taşıma ücreti ödüyorum her pakette, gerisi vergi 200 tl ise 40 tl gibi çıkabilir...sele arkası çanta mesela başka satıcıdan 200 e bulunabilirdi sanki, tek kalemdeki 100 tl lik fiyat kazancı bile hepsinin ayrı gelmesindeki taşıma ücretini karşılayabilir..vergi ise parça parça alındığında gizlenmesi daha kolay..vergi memuru 10 parçadan 500-600 rakamını öngörebilir ve eğer karşısına 200 tl gibi bir toplam çıkarsa inanmaz..helede ne olduğunu anlayacağı komple ürünlerde..saat tablet, telefon, kamera kulaklık benzeri..oysa rubleyi, aktarıcıyı, pedalı bilemez ve 200 tl lik pedala 20 tl de yazılsa geçer..çok başıma geliyor..ben şahsen her kalem malı ayrı almaya çalışıyorum. bunun bir faydasıda riski dağıtmak..tek paket kaybolsa hepsi gider satıcıda hödükse uğraş dur...ama 10 üründen illaki 7-8i gelir sorunsuz..gelmeyenle problem olsada kayıp oranı çok az olur...

• Beğen
  • İnanılmaz
Tepkiler: necmeddin ve MakRo
bence hepsini tek satıcıdan almak çok akıllıca olmayabilir, paketlerde taşıma ücreti sabit yanlış hatırlamıyorsam. vergiyi yükselten direk vergi kısmı...8 tl gibi bir taşıma ücreti ödüyorum her pakette, gerisi vergi 200 tl ise 40 tl gibi çıkabilir...sele arkası çanta mesela başka satıcıdan 200 e bulunabilirdi sanki, tek kalemdeki 100 tl lik fiyat kazancı bile hepsinin ayrı gelmesindeki taşıma ücretini karşılayabilir..vergi ise parça parça alındığında gizlenmesi daha kolay..vergi memuru 10 parçadan 500-600 rakamını öngörebilir ve eğer karşısına 200 tl gibi bir toplam çıkarsa inanmaz..helede ne olduğunu anlayacağı komple ürünlerde..saat tablet, telefon, kamera kulaklık benzeri..oysa rubleyi, aktarıcıyı, pedalı bilemez ve 200 tl lik pedala 20 tl de yazılsa geçer..çok başıma geliyor..ben şahsen her kalem malı ayrı almaya çalışıyorum. bunun bir faydasıda riski dağıtmak..tek paket kaybolsa hepsi gider satıcıda hödükse uğraş dur...ama 10 üründen illaki 7-8i gelir sorunsuz..gelmeyenle problem olsada kayıp oranı çok az olur...
Bu da bir mantık tabi, bakalım göreceğiz ne olacağını...

mantık yürütmüyorum, tecrübemi yazıyorum...
ebay la başlayan kapanmasıyla aliye dönen, 15 yıllık, yüzlerce ürüne binlerce liranın döküldüğü bir zaman dilimi...ilk başlarda gümrük getirmiyordu bazen, ufacık nesneler için 200 km yol gittiğimi bilirim..gümrüğü çok çıktığı için - tv ye varan - devlete bağışlanmış! ürünlerim olmuştur...abd den 2.el motosiklet kıyafeti getirtmişliğim vardır, arttırmayla 1$ a alarak...şuan chinapost ta sıkıntı olmasaydı dün aldığım onca ekipmanda çinden gelecekti..nadiren tr den alırım..

• Beğen
  • İnanılmaz
Tepkiler: MakRo ve necmeddin
Geri