Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

Bende düşünüyorum bu aralar böyle bişey fakat fiyat uygun oldugundan kalite falan sorun etmiyorum giy cık ama beden olarak tereddtlüyüm bol gelirse tam oturmaz özellikle taytın pedi o yüzden hangi beden alınmalı? Ben 176 boy 83 iç bacak 61 kiloyum mesela? small mu yoksa medium mu?

• Beğen
Tepkiler: birkimse123
Scudo
Ya renk solması yapabilir yırtılabilir deformede olabilir fakat 25 dolara adam full set giysi veriyor burda bu fiyata iyi bi bib short bile alamıyorsun nerdeyse sıfır olarak o yüzden ben oralara pek takılmıyorum gittigi yere kadar kullanırım farklı desenlisini alırım yıpranırsa diye düşünüyorum yada en azından tecrube ederim tekrar burdan alırım falan . Bedeni olsun elime ulassında kalite yorumlarda ortalama bi kalitesi oldugu yönünde buda bu fiyata alınabilir demek :)

22 Mayıs tarihinde benzer bir satıcıdan sipariş vermiştim. 5 hafta sonra Türkiye'ye giriş yaptı. Bu arada ben de satıcıyla ciddi şekilde papaz oldum tabi.
Kalite olarak daha önce açılmış konulardaki incelemelere göre fiyatının hakkını verdiğini düşünüyorum. Nasip olur elime geçerse, kendim deneyip bildirebilirim.
Ölçü tablosu pek açıklayıcı olmadığı için normal giydiğim L beden elbisenin 2 beden genişi XXL sipariş verdim.

• Beğen
Tepkiler: Berke
Bende normalde small giyerim fakat kilo ve boy olarak öneriye bakılınca medium olarak görünüyor . Small da 50-55 kilodan bahsediyor .

@Uğur Recep AKGÜL tabloya gören bel ve göğüs ölçülerinize göre alırsanız sorun olmaz diye düşünüyorum.

Ben de sipariş verdim geçen hafta, bakalım kaç haftaya gelecek :)

@Uğur Recep AKGÜL Ilani biraz inceledim cidden guzel gozukuyor, siparis versem mi diye dusunmeye basladim... Zaten 4 tane kargom var gelen su anda aliexpressten aldigim. Belli bir zaman araliginda belli bir sayida getirtme gibi bir sinir yoksa almak mantikli olabilir.

Sınır normal sartlarda senelik 5 kere 75 euro olarak belirlenmiş yasal olarak. Bu sayılar asıldıgından gümrükten vergi uygulanıyor. Fakat çinden dropshipping yapan magazalarda fiyat düşürüolar bugune kadar 75 i asan bazı kargolarımda da takılmadım hiç cok asmadım tabi ve sayı olarak da 5 i aştım sıkıntı olmamıstı.

Farklı sehirlerde farklı gümrüklerden geciyor kargolar ankarada olanların sıkıntılı daha denetlemeci olduklarını işittim. Ben bursadayım burası ile ilgili olarakta tekil paketlere cok bakmıyorlarmıs bu sayılarla ilgili yani kendine aldıgı belli olan. Ancak cok fazla satma amacı oldugunu anladıklarına kontrol ediolarmıs gibi seyler duydum.

Yani kısacası oradaki gümrük memurunun insiyatifine baglı bir olay aslında . Ücretli kargolara kesin bakmak zorundalar fakat bizim çinden aldfııgımız ücretsiz kargolu ürünlerde genelde sıkıntı cıkarmıyorlar.

• Beğen
@Uğur Recep AKGÜL
1.75'im kilom 63, medium bakmak uygun olur o zaman?

Aynen medium olucak sanada banada ben farklı modellerede bakıcam direk sky almıcam sanırım . triban var bende siyah beyaz kırmızı agarlıklı bakayım.

• Beğen
@Uğur Recep AKGÜL
BMC olabilir gibi. :)
(link)

Ben önermem açıkçası.
Doğrudan teninizle temas edecek bir ürünü, ne idüğü belirsiz bir yerden almak çok doğru gelmiyor bana. Işık, çanta falan sıkıntı olmaz ama forma, gözlük, kask gibi ürünlerin bu tip yerlerden alınmasını doğru bulmuyorum.

Türkiye'de çok ucuza ÇOK kaliteli ürünler alabiliyorsunuz...

Bu tarz bir ürün almış olandan yorum alsaydık. :)

2 tane forma aldım biri bu diğeri yolda ,kalitesi güzel zaten yırtılması filan zor günümüzde artık bir üründen sıkılınca yenisini alıyoruz.Eskitmeden değiştiriyoruz maalesef.... Bu arada boy 1.70 kilo 70 takımlar large üst forma biraz bol gibi geldiğinden 2. siparişim medium olacak.

PicsArt_1434521764022.jpg

• Beğen
Tepkiler: aykut.34 ve Berke
Yurtdışı alışverişlerinde 75 euro limiti var sadece istediğiniz kadar alışveriş yapabilirsiniz

Ben hep aliyorum simdiye kadar sikinti olmadi memnun kaldim. Sadece bir seferinde taytin dikisleri kotu olan bir urun geldi, goturdum terzide saglamlastirdim 5 tl.

Normalde ne beden giyiyorsaniz bir ust bedenini siparis edin. Yoksa spiderman gibi gezersiniz.

@Hakkı can AYDIN

(link)(200€) Türkiye'de 100TL...
(link) (160$) Türkiye'de 50TL...

Bu ürünler Türkiye'de üretiliyor. İhraç fazlası bulunabiliyor dönem dönem..
Yine bu formaları üreten firmanın (Barco Tekstil) kendi markası var "Exuma" diye. Çok çok kaliteli ürünler. Kesim konusunda kendi markası biraz sıkıntılı ama kumaş kalitesi inanılmaz.

Bulursanız öneririm ;)

Ben sadece boy ve kilo tablosuna bakarak rüzgarlık aldım paraşüt gibi oldu rüzgarlık iki kişi beraber giyilir :)

Geri