Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

Arkadaşlar öncelikle team sky forma takım almıştım. Gayet başarılı bence. Ürün kaliteside güzel solma, esneme, çekme filan yok. Yalnız tek tavsiyem çinliler ufak insanlar oldukları için kalıplarda onlara göre tabi. Normalde M giyiyorsanız L yada XL söyleyebilirsiniz. Ki ben M giyen biri üzerime yapışmasın diye XL söyledim gayette memnunum. Ürün geliş süreside en fazla 30 gün. Alacak olanlara hayırlı olsun şimdiden. Sorularınız olursa yanıtlamaya çalışırım ayrıca

Scudo
Okuduklarıma göre taytların jelleri pek kaliteli olmuyor. Ben alırsam sadece üst almayı düşünüyorum. Taytı Decathlon'dan aldım, gayet memnunum.

• Beğen
Tepkiler: Berke
ben de bunun aynisindan siparis verdim, su anda atasehir ptt'de sanirim yarin yada yarindan sonra elime gelecek.
ben de 172 boyda 70kg'yim, L aldim alirken cok supheye dustum M mi alsam acaba diye. Fotograftan gordugum kadariyla bana da hafif bol gelecek.

• Beğen
Arkadaslar bende şipariş verdigim bir ürünü satıcının kargolamaması nedeniyle iptal ettim. 1-2 hafta içinde parayı yatırdılar. Ödemeyi ne ile yaptıysanız hesabınızı kontrol edin. Yok eğer hala gelmediyse o zaman şu link işinizi görebilir:" (link) "... https://icshall.alipay.com/hall/index.htm?sourceId=AEOnlineService&language=en_US Bu sayfada "ONLİNE SERVICE" e tıklayın. Ayrı bir sayfa açılacak. Burada karşıdaki kişiye derdinizi anlatın muhtemelen yardımcı olacaktır. Bazen yoğun oluyor ve önünüzde şu kadar kişi var şu kadar zaman bekleyeceksiniz diyor, bekleyin. Bir de konusmadan önce şipariş numaranız hazır olsun, isteyeceklerdir. Kolay gelsin:harika:diluter06:harika:

bende dün akşam aşağıdaki üründen sipariş verdim. boy 1,88 kilo 79 XL sipariş verdim bakalım nasıl olacak..

(link)

• Beğen
@mithgor
Ürün ulaştı mı?

ulaştı, beklediğimden çok daha kaliteli. Hem üst çok güzel, hem alt. Jelli pad vs. oldukça kaliteli.
Türkiye'ye gelmesi 15 gün, PTT'nin bana ulaştırması 15 gün civarı sürdü.
L beden aldım, 172'yim 69-70 kg'yim tam oldu. Deneyip alsam bu kadar olurdu. (bu arada beden tablosunda zaten benim boy ve kilom L olarak gözüküyordu.)
Haftasonu fotoğraf da gönderirim. Satıcı hesabını kapatmamış olsa farklı bir forma daha sipariş verirdim.

• Beğen
Bir güncelleme yapayım. Sipariş verdiğim forma takımı dün itibariyle elime ulaştı. 5 haftada Türkiye'ye girmeyen ürünün geldikten sonra bir haftanın altında elime ulaşmasına da hayret ettim.

1.78 boy ve 92 kilo (0.092 ton) ebadındaki bana XXL beden küçük geldi. Normalde L-XL beden giyen ben, 2XL formanın içinde havasız kaldım. Boy olarak ise sorunsuz görünüyor. Satıp 3XL almayı düşünüyorum.

1.78 civarı boyda ve 80 kg civarında olup forma almak isteyen olursa bana ulaşabilir.

@Berke
Linkini atttığın ürünün askısız taytlı olan modelini sipariş ettim. Yanlış hatırlamıyorsam 20 gün civarında elime ulaştı. malzeme kalitesi umduğumdan iyi çıktı. tayt ve üst kısımın kol bacak ve bel bölgelerinde kaymayı engelleyen bantlar mevcut. taytının pedi de kaliteli geldi bana decathlondan aldığım (link)500 tayta göre:harika:

• Beğen
@soner Cal
Uygun bir zamanınızda resim de ekleyebilir misiniz?

@Berke şuan işteyim akşama çekip atmaya çalışırım :harika:

• Beğen
Bende daha evvel iki defa sipariş ettim. Turkiyeden aldığım formaya göre bir fark göremedim. Türkiyedeki üretilenlerin kalitesi tabiki daha iyi olabilir ama onun dışında olanlarda çinden geliyor. Teslimat 4 haftayı bulabiliyor.

o zaman, benim gibi 194 boy ve 90 kilo olanlar için formada 4XL filan gerekecek herhalde :)

Ali express alışverişi:
Adama kask al , kasksız binilmez bisiklete diye tutturdum. Aliexpressden getirtti. Sağlam hali zaten yoğurt kabı gibi , üzerine kargoda hırpalanmış sonuç budur beyler bayanlar20150703_093521.jpg

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
@aknorl

Kask ile forma tayt takımı aynı şey değil. Aliexpress'den kask alınmayacağını biz de biliyoruz konuyu saptırmayalım.

• Beğen
Tepkiler: canayaz0734
Ben bir dahaki siparişimde eldiven de alacağım. (bu sefer sky'ın formasını alacağım)
Forma ve tayttan beklediğim kaliteyi bulduğum için güvenim arttı doğrusu.

• Beğen
aynı formadan almıstım bende 3 hafta surdu yaklasık

• Beğen
Bence verilen paranın karşılığı alınıyor. Türkiye'de onca para bayılmaya gerek olmadığını düşünüyorum.

tops Material:100% Polyester & Fleece
short Material: 80% Polyester, 20% Lycra & Fleece

%100 polyester bir ürün.Şort %80.Bir daha düşünün derim..

Geri