İsa DEMİRKOL
bisiklet
- Tepki
- 1.842
- İsim
- İsa
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
@yavuzkosar abi ben de ürün aldım da istanbuldaymış bu bilgileri nasıl göreceğim?
Hayırlı olsun kazasız belasız,göbek terciniz hangisinden yana oldu,sanırım novatech te var alternatifler arasında.Arkadaşlar selam, garip bir şekilde jant bugün hızlıca elime ulaştı bu sebepten ptt'yi kutlarım. İlk izlenim harika işçilik var, akıcılıkları gayet iyi, yakında montajını yaptıktan sonra bir görsel atarım, ürün kutusu ve içeriği sağlam bir şekilde ve istediğim özelliklerde yani campy uyumlu hub ile gönderildi, fren papuclarını da campy istdim fakat tasarımı farklı gibi geldi takınca anlarız onuda. Mart24.03.21 de sipariş verdim 17.04.21 de elime ulaştı. İlk fotoğrafları ekliyorum. 38 mm profil ve seramik rulmanlı.
261416 dosyayı görüntüle
261417 dosyayı görüntüle
261418 dosyayı görüntüle
261419 dosyayı görüntüle
261420 dosyayı görüntüle
261422 dosyayı görüntüle
261423 dosyayı görüntüle
261424 dosyayı görüntüle
261425 dosyayı görüntüle
261426 dosyayı görüntüle
Teşekkür ederim, direk seramik rulman r13 hub sectim. İlerde belki değişiriz, birde seramik nedense 200 tl civarı daha uygunud diye hatırlıyorum.Hayırlı olsun kazasız belasız,göbek terciniz hangisinden yana oldu,sanırım novatech te var alternatifler arasında.
(link)
Bu gözlükten sipariş verdim, daha önce gözlük alan oldu mu acaba cam kalitesi nasıl?
Alışveriş 10 dolar üstünde olursa halen çok karlı Aliexpress. Alacağım şey 10 doları geçmiyorsa aynı satıcıdan ileride lazım olacak şeylerle güzel bir sepet yapıp 10'u tamamlıyorum. Tavsiye ederim.Selamlar, 11.5$ olan ürüne indirim ile 2.5$ ödedim. Dün, Ptt teslimatta odedigimden çok vergi aldı 26tl 😳.
Artık çoğu ürünü yurtiçinden daha ucuza alıyorum made in p.r.c ama yine😆.
Sanırım toptan alınca daha az vergi ödüyor ithalatçılar.
Her zaman yaptığım șekilde bugün bir șeyler sipariș edeyim dedim ama bankanız ödemeyi kabul etmiyor uyarısı alıyorum, nedeni ne olabilir acaba?
3-4 gün öncesine kadar böyle bir uyarı almadan rahatlıkla alıșveriș yapabiliyordum, acaba son 10 günde 17 tane ayrı ayrı küçük șey sipariși vermișim o yüzden mi banka bir șeylerden șüphelenip ödemeyi kapattı?
Bir de sram sx eagle aynakol sipariși verip ödemeyi yaptıktan sonra sipariși iptal etmiștim, ortalama kaç günde ücret tekrar bana gelir sizce arkadașlar?
Zincir sökme aparatı, zincir eki, sele, kablolar falan derken 15 tane koli kargoya verilmiș ve geliyor, umarım bir sıkıntı olmaz.
Bu tarz durumlar olabiliyor, bankayı arayıp sorduğumda bizlik bir durum yok dedi, bir kaç defa daha denedim olmayınca kardeşimin kartı üzerinden alışveriş yaptım, bazi saticilarda sanırım pos sorunu oluyor. Bu arada farklı tarayicilarda mobil aliexpress uygulamasında vs de aynı hatayı alıyordum, sonuç olarak kardeşimin kartı ile olayı çözmüş oldum, sebebini tam olarak bilemiyorum teknik bakımdan.Her zaman yaptığım șekilde bugün bir șeyler sipariș edeyim dedim ama bankanız ödemeyi kabul etmiyor uyarısı alıyorum, nedeni ne olabilir acaba?
3-4 gün öncesine kadar böyle bir uyarı almadan rahatlıkla alıșveriș yapabiliyordum, acaba son 10 günde 17 tane ayrı ayrı küçük șey sipariși vermișim o yüzden mi banka bir șeylerden șüphelenip ödemeyi kapattı?
Bir de sram sx eagle aynakol sipariși verip ödemeyi yaptıktan sonra sipariși iptal etmiștim, ortalama kaç günde ücret tekrar bana gelir sizce arkadașlar?
Zincir sökme aparatı, zincir eki, sele, kablolar falan derken 15 tane koli kargoya verilmiș ve geliyor, umarım bir sıkıntı olmaz.
😳Aynı şekilde bana da bankanız ödemeyi kabul etmiyor demişti, aynı hesap üzerinden sanal kart açıp devam ettim şuanda her hangi bir sıkıntı yok, isterseniz bir de sanal kart ile deneme yapın.
Benim satıcı tarafından gönderilmeyen siparişim iptal olduktan sonra 15 iş günü içinde para iadesi olmuştu.
Bir de öyle deneyeyim ben o zaman, teşekkürler. Satıcı iptal başvurusunu kabul etti, bekliyorum şimdilik.Aynı şekilde bana da bankanız ödemeyi kabul etmiyor demişti, aynı hesap üzerinden sanal kart açıp devam ettim şuanda her hangi bir sıkıntı yok, isterseniz bir de sanal kart ile deneme yapın.
Benim satıcı tarafından gönderilmeyen siparişim iptal olduktan sonra 15 iş günü içinde para iadesi olmuştu.
Daha birkaç gün öncesine kadar sorunsuzdu dün farkettim öyle bir durum olduğunu, bende tek kart var maalesef. Sanal karta yöneleceğim gibi duruyor.Bu tarz durumlar olabiliyor, bankayı arayıp sorduğumda bizlik bir durum yok dedi, bir kaç defa daha denedim olmayınca kardeşimin kartı üzerinden alışveriş yaptım, bazi saticilarda sanırım pos sorunu oluyor. Bu arada farklı tarayicilarda mobil aliexpress uygulamasında vs de aynı hatayı alıyordum, sonuç olarak kardeşimin kartı ile olayı çözmüş oldum, sebebini tam olarak bilemiyorum teknik bakımdan.