Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

İletişime geçtim onlarda öyle cevap verdi :) Verginin otomatik oluştuğu... Herhangi birşey yapamayacakları..

Zaten bu devirde herhangi bir ürünün yaklaşık fiyatı kolayca bulunabildiği ve gümrük yetkilileri de yeterince akıllı olduğu için bir ürünün fiyatı aşırı düşük yazılmışsa vergisini olması gereken fiyat üzerinden hesapladıkları için uğraştığınıza değmez. Düşük fiyat yazdırmak bir miktar tasarruf sağlayabileceği gibi ispat için uğraşmak zorunda da bırakabilir.

Scudo
Merhaba, konu ile ilgili olarak "Düşük ürün fiyatı, yüksek kargo fiyatı yazdırmak" olası anlaşmazlıklarda veya ücret iadelerinde de mağduriyet yaratabilir.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve cryeyes
Çinli üstadlar garminin radarlı ışığının çakmasını yapmış.

(link)

Merhaba arkadaşlar bu lastiklerden getirtip kullanan oldu mu nasıldır lastik
TRY 424.47 22%OFF | Continental yol lastiği ULTRA spor III & GRAND spor yarış 700 23c 25c Road yol bisiklet kattığı katlanabilir çakıl lastik
(link)

Çinli üstadlar garminin radarlı ışığının çakmasını yapmış.

(link)

Çakma değil aslında. Yani günümüzde çıkan her akıllı telefon, orijinal iPhone'un ne kadar çakmasıysa, bu da o kadar çakma diyebiliriz 😅

Yanlış hatırlamıyorsam bu sene Temmuz - Ağustos civarında düzenlenen Eurobike 2022'de, Magene marka olarak bulunup bu ürünün lansmanını yaptı. Hatta DC Rainmaker ve GPLama ürünü yanlışlıkla videolarına koymuştu, markanın istememesine rağmen. Sonrasında GPLama'nın çektiği inceleme videosu da şöyle:

TRY 424.47 22%OFF | Continental yol lastiği ULTRA spor III & GRAND spor yarış 700 23c 25c Road yol bisiklet kattığı katlanabilir çakıl lastik
(link)

Ben ultra sport 3 aldım geçen sene. Memnunum hala da kullanıyorum. Beklentinize de kalmış bir şey. Ürün orjinal geliyor. Çift alacaksanız kutusuz tercih edin baya uygun oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Wéndigo23
(link)
Ben Türkiye'den telli olanının çiftini 480TL ye aldım 1.5 ay önce. Telli ya da katlanır önemli değiş ise düşünülebilir.

• Beğen
Tepkiler: Wéndigo23
Şu ürünü aldım 2 hafta önce oldukça güzel 4 modu var. (link)

Burdan ürün alınca peşin mi ödüyoruz?Yoksa taksit var mı?

Arkadaşlar merhaba bu siteden alışveriş yapacam normal banka kartıyla herşeyi deniyorum kart yurt dışına açık para birimi dolar yaptım yine olmuyor .Bankanızla iletişime geçin diyor .Bilgisi olan var mı

Arkadaşlar merhaba bu siteden alışveriş yapacam normal banka kartıyla herşeyi deniyorum kart yurt dışına açık para birimi dolar yaptım yine olmuyor .Bankanızla iletişime geçin diyor .Bilgisi olan var mı
yurtdışı ödemeler kapalı olabilir, uygulama ayarlarını kurcalayın olmazsa müşteri hizmetleriyle görüşün

Sanal kart ile deneyin bırde

Bir bende mi öyle yoksa başka kişilerde de var mı bilmiyorum ama 2022'debn itibaren bende de banka kartı çalışmamaya başladı o dönem ile birlikte sanal karttan alacağım ürün tutarın 50 lira üzeri kadar limit koyup alış veriş yapıyorum. Örneğin 300 ise 350 yapıyorum oradaki tutarın bire bir aynısında bir kaç denedim olmadı.
Sanal kart kredi kartı mı?
Evet, kredi kartınız varsa bankanın web sitesi üzerinden veya telefon uygulamasından sanal kartı açıp limit belirliyorsunuz. Sabit limitte var, harcadıkça düşen de var, aynı kredi kartındaki gibi size bir numara, geçerlilik tarihi ve güvenlik kodu veriyor. Kredi kartı harici de yapılıyor galiba o kadar detayını bilmiyorum. Şimdiye kadar aliexpress, wiggle, bisiklet dışı alışverişlerimde hep sanal kart kullandım böyle de devam eder.

Bir bende mi öyle yoksa başka kişilerde de var mı bilmiyorum ama 2022'debn itibaren bende de banka kartı çalışmamaya başladı o dönem ile birlikte sanal karttan alacağım ürün tutarın 50 lira üzeri kadar limit koyup alış veriş yapıyorum. Örneğin 300 ise 350 yapıyorum oradaki tutarın bire bir aynısında bir kaç denedim olmadı.

Evet, kredi kartınız varsa bankanın web sitesi üzerinden veya telefon uygulamasından sanal kartı açıp limit belirliyorsunuz. Sabit limitte var, harcadıkça düşen de var, aynı kredi kartındaki gibi size bir numara, geçerlilik tarihi ve güvenlik kodu veriyor. Kredi kartı harici de yapılıyor galiba o kadar detayını bilmiyorum. Şimdiye kadar aliexpress, wiggle, bisiklet dışı alışverişlerimde hep sanal kart kullandım böyle de devam eder.
Sanal kart ayrı oluyor değil mi?Yani kredi kartına bağlı ama limiti ayrı mı belirleniyor .Mesela açıyoruz limit 2000 diyorum harcama yapınca ondan düşüyor değil mi?
Gerekli cevapları özelden atan arkadaşlar çok teşekkürler 😉

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: MakRo
Sanal kartta oluşturamadım.Bir arkadaşa para ve adresimi yollayayım hayrına bana bir coocspo bc200 siparişi versin ☺️

Bugün bu tayt geldi. 320 tl yazlık. Kısa olanında aynı padı kullananını aldım. Ikısıde çok güzel. Decathlondakı 100 desınty padlerle aynk belkide biraz daha iyi. s bedeni tam oturdu ucuz yollu tayt almak isteyen olursa yaz kış giyebilir bunu. Kışın üzerine bırseylerle beraber tabi

174-65 kg

(link)

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Aliexpress'te satılan ürünlerin pek avantajı kalmamış gibi görünüyor. Avrupa mağazalarıyla karşılaştırdığımda aynı fiyata markalı ürün satın alabildiğimi gördüm.

• Beğen
Tepkiler: ahmetcaliskan
Geri