Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

Scudo
camlarını ayrı ayrı mı alıyoruz yoksa bi kutunun içinde o 5 lensde mevcut mu?

(link)

Bu kask sağlammıdır acaba ya.
Güzel göründü gözüme.

Birde böyle bir tipi varmış gözlükle kullanılır mı acaba.

(link)

Dün Kron XC 500 HD 26" 18" siparişi verdim ama bisiklet gelmeden baya bi masrafa girdim. Gerçi bunlar 15-20 güne anca gelir. Aldıklarım:

1 adet Mavi L: (link)

1 adet Mavi: (link)

1 adet Siyah Mavi: (link)

3'er adet Mavi ve Sarı: (link)

:hrkbuya: Allah bereket versin.. :)

@pohuman
Dostum naptın sen sipariş verdin mi dün misafirlerim geldi öylece unuttum siteye girmeyi.Ben siyah alacaktım.

aliexpress'teki fırsatı kaçıranlar aynı gözlük ebay'de 14dolar (kargo ücretsiz)

(link)

ben de ebay'den aldım az önce, iki haftaya gelir ;)

@pohuman
Hayırlısı olsun yapacak bişey yok :)) çok sağolun düşünmeniz bile yeterli

@Türka¥

siparişimi takip no'lu göndermiş, 2 dolar fazla almasının nedeni belli oldu :cool:

beyler ben bu işlerden anlamam pek yurt dışı alışveriş sizlerden biri fazla alsanızda ben sizden satın alsam

@erol__152

donanımhaber forumda "ebayden nasıl alışveriş yapılır" diye bir konu var, oldukça detaylı açıklanmış..
yurtdışından ufak tefek birşeyler almaya başladınız mı gerisi gelir ama sürekli birilerinden yardım istemek yorar insanı..
verdiğim linke bir bakın isterseniz ;)

(link)

Arkadaşlar büyüklük olarak iyi mi? Xl kask giyiyorum ,küçük gelir mi?

Az önce aliexpressten takım forma siparişi verdim. Daha öncesinde declatlon dan 700 olan bib shortu almıstım 80 tl ye. Small beden verdim siparisi ve geldi cok sıktı rahatsız etti. Mediumuda bitti.

İade ederek paramı geri aldım ve bugun hesaba yatmıs para. Bende aliexpresste bakınırken bunu begendim ve siparis gectim 78 tl ye geldi. Kalite olarak aynıdır falan demiyorum ama denicez görcez alan varmı bu satıcıdan yada bu fiyatlarda bi forma kalite nedir nasıldır . Bu arada medium siparis ettim.

176 83 bacak 60 kiloyum.

buda link (link)

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
176 boya 60 kilo bence direk small uyar. M büyük gelir bolluk yapar

Geri