Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

Sevkiyat hızıyla ilgili olarak; son iki siparişimden biri 4. iş gününde PTT'ye, 3. iş gününde de bana ulaştı. Diğeriyse 5. iş gününde PTT'ye ulaştı, şu an 2. iş günündeyiz muhtemelen bugün de gelmez ama bugün gelmezse üzücü olacak, Pazartesi'ye kalıyor en erken.

Yalnız PTT'nin enteresan işleri var, bahsettiğim ilk siparişte kargo Büyükçekmece'ye geldi, ordan Anadolu yakasına geçti, sonra Beylikdüzü'ne geçti ve teslim edildi. Galiba o kadar yol gelmiş Çin'den biz de şöyle bi İstanbul turu yaptıralım taze taze dediler :)
Virüs varsa iyice temizlensin diye gezdiriyor olabilirler:)
Yok ya bazen iş yoğunluğu çok olunca arada torbaya kaçtığı oluyor personel az iş yükü çok ... 😂

Scudo
Şirkette gümrük işleri ile ilgilenen arkadaş gümrük md. ki arkadaşından aldığı bilgi şu şekilde.
5 adetle sınırlı bir durum yok. Sadece ödeme konusunda ki miktar sınırını aşmasınlar.

"5 adet" sınırı hiç olmadı zaten. "5 taşıma belgesi muhteviyatı eşyanın" diye sınır vardı, bu da "gümrükten geçen 5 gönderi" demek. Sınır gerçek kişiler için hala var, tüzel kişiler için "5 numune" şeklindeydi ve kaldırıldı.

“(9) Kararın 126 ncı maddesinin birinci fıkrasının (c) bendi kapsamında aynı gerçek kişi adına bir ayda en fazla 5 taşıma senedi muhteviyatı eşyanın serbest dolaşıma girişine izin verilir.”
(link)

Durum güncellemesi yapalım ürünler 10 günde elime ulaştı kumaş kalitesi çok iyi kısa zamanda test sürüşü yapıp geri dönüş sağlarım buradan. Diyete yeni başladım üst forma esnek ve tam oturuyor o nedenle hafif sıkıyormuş hissi var ama durmak yok zayıflamaya devam :) 178cm / 85 kg tüm ürünler XL

IMG_4803.jpeg
IMG_4804.jpeg
IMG_4805.jpeg
IMG_4807.jpeg
IMG_4806.jpeg
IMG_4808.jpeg
IMG_4809.jpeg

Bu ne demek bir anlam veremedim. PTT kargodan bilgi mesajı da gelmedi.

Dosyalar

• Screenshot_20230520_122814_AliExpress.jpg
    Screenshot_20230520_122814_AliExpress.jpg
    38,7 KB · Okunma: 29
Bu ne demek bir anlam veremedim. PTT kargodan bilgi mesajı da gelmedi.
Problem yok, ptt gönderi takip sitesinden takip edebilirsiniz, ptt aktarmada büyük ihtimalle siteden detayli hareket bakilabilir.

Problem yok, ptt gönderi takip sitesinden takip edebilirsiniz, ptt aktarmada büyük ihtimalle siteden detayli hareket bakilabilir.
Takip no gelmedi ki?
Aliexpress takip no burada da geçirdi oluyor muş. Şimdi öğrendim.

Takip no gelmedi ki?
Aliexpress takip no burada da geçirdi oluyor muş. Şimdi öğrendim.
AliExpress takip no sipariş tr ye girdiğinde ve gümrükten geçince ptt sitesinde sorgulamada aktif oluyor hocam.

@yavuzkosar hayırlı olsun güzel duruyor kışlık taytları da varmış mağazanın sizden gelecek teste göre kışlık ihtiyacımı alabilirim

@yavuzkosar hayırlı olsun güzel duruyor kışlık taytları da varmış mağazanın sizden gelecek teste göre kışlık ihtiyacımı alabilirim
Teşekkürler, kışlık kıyafetim benimde yok belki bende alabilirim ilerleyen zamanlarda.

Aliexpress'den 7, bike24'den 1 olmak üzere tüm kargolarım 1 ay (takvim ayı) içerisinde geldi. Herhangi bir problem olmadı.

Durum güncellemesi yapalım ürünler 10 günde elime ulaştı kumaş kalitesi çok iyi kısa zamanda test sürüşü yapıp geri dönüş sağlarım buradan. Diyete yeni başladım üst forma esnek ve tam oturuyor o nedenle hafif sıkıyormuş hissi var ama durmak yok zayıflamaya devam :) 178cm / 85 kg tüm ürünler XL

304548 dosyayı görüntüle
304555 dosyayı görüntüle
304549 dosyayı görüntüle
304550 dosyayı görüntüle
304551 dosyayı görüntüle
304552 dosyayı görüntüle
304553 dosyayı görüntüle
Çok kalitlei gözüküyor güle güle kullanın.

304548 dosyayı görüntüle
304555 dosyayı görüntüle
304549 dosyayı görüntüle
304550 dosyayı görüntüle
304551 dosyayı görüntüle
304552 dosyayı görüntüle
304553 dosyayı görüntüle
Yavuz taytlar ile ilgili yorumun nedir? ped kalitesi nasıl kaç saat götürür? dikişler güzel görünüyor,kumaş ve ped olayı nasıl?

Spexcel'in taytlarını kullanıyorum. 100 km'den az km yapınca bugün az oldu diyen ben için oldukça konforlu petleri.

Yavuz taytlar ile ilgili yorumun nedir? ped kalitesi nasıl kaç saat götürür? dikişler güzel görünüyor,kumaş ve ped olayı nasıl?
Gayet iyi abi, dechatlon taytıma göre çok çok daha iyi oturuyor vücuda, bir yere yazmıştım ama dün bi 70km kadar kullandım en ufak bir rahatsızlık olmadı bence ilerleyen zamanlarda farklı renklerinide almayı düşünüyorum. Henüz yeni olması sebebiyle dikiş kalitesi ilerde ne duruma gelir bilemiyorum ama buradan yazarım bir sorun yasarsam.

Bu ürünün aynısını amazon hariç ne AE de nede başka sitelerde bulabiliyorum. Acaba satan kişi sadece amazon üzerinde mi satışa sunmuş? Ürünü satın alamıyorum kaç kere amazon müşteri hizmetlerine başvurdum teknik sorun var diyip geçiştirdiler.
(link)

• Hahaha
Tepkiler: makaram
Geri