Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

Ornek vermek isterseniz ne kadar makul bir fiyattan bahsediyorsunuz? Ortalaması nedir yani ? Fiyatı atıyorum bir castelli forma burada 5k ise sizin bahsettiğiniz sitede vergiler kargo dahil 1,5k ya mi geliyor biraz detay verebilirseniz bahsettiğiniz siteyi incelemek isterim haberdar değilim o siteden.
(link)

Scudo
Ornek vermek isterseniz ne kadar makul bir fiyattan bahsediyorsunuz? Ortalaması nedir yani ? Fiyatı atıyorum bir castelli forma burada 5k ise sizin bahsettiğiniz sitede vergiler kargo dahil 1,5k ya mi geliyor biraz detay verebilirseniz bahsettiğiniz siteyi incelemek isterim haberdar değilim o siteden.
Castelli formalar 850 TL den başlıyor kargo fiyatı ise 150 TL yani 1k yı aşmıyor.
Örnek vermem gerekirse şöyle bakabilirsin. Her bütçeye göre marka ürünler mevcut.
Ve bunların hepsi orijinal marka ürünler, AE deki gibi merdiven altı ürünler değiller. Ben hep buradan alışveriş yapıyorum.
Formalar
(link)
Taytlar
(link)
MASSI'nin taytlarından biri fiyatıda epey uygun.
(link)

• Beğen
Tepkiler: yavuzkosar
Altura yaklaşık 1500 TL ye geliyor gibi.

• Beğen
Yani ağalar şahsım adına yazmak gerekirse amatör biriyim aranızda bu işi iyi şekilde yapan insanlar var bizlerde sizlerin bilgilerinden faydalanmaya çalışıyoruz. Lakin Ekonomik etkenler bunun önüne geçiyor bahsettiğiniz siteye baktım takım halinde forma alsak en kötü yine 1K üzerinde yada daha düşüğünü ben göremedim. Ben AE den 2 adet takımı o fiyata aldım kaliteye gelince tabiki saygın markalarla yatıştırmak mukayese etmek haddime bile düşmez ama Çin malı olması Çin'de üretilen herşeyin kötü olacağı anlamına da gelmemelidir. Herkes Kendi bütçesi dahilinde bu spordan keyif almaya çalışıyor. Gönül ister ki herkes herşeyin en iyisini alsın.
Sağlıklı Günler...

Castelli formalar 850 TL den başlıyor kargo fiyatı ise 150 TL yani 1k yı aşmıyor.
Örnek vermem gerekirse şöyle bakabilirsin. Her bütçeye göre marka ürünler mevcut.
Ve bunların hepsi orijinal marka ürünler, AE deki gibi merdiven altı ürünler değiller. Ben hep buradan alışveriş yapıyorum.
Formalar
(link)
Taytlar
(link)
MASSI'nin taytlarından biri fiyatıda epey uygun.
(link)

Herkesin tercihine saygı duymakla beraber ben aynı fiyat aralığındaki bir aliexpres ürününün bu MASSI markasından daha kalitesiz olduğunu düşünmüyorum. Kaldı ki aliexpres satıcıları bu sitedekilere göre ürünler ve ölçüler hakkında çok daha detaylı bilgi veriyorlar. Hiç bir soru işareti olmadan ihtiyacınıza göre ürün tercihi yapabiliyorsunuz. Aliexpresten aldığım tüm giysiler için verdiğim paraları her kuruşuna kadar hakettiğini rahatlıkla söyleyebilirim. Neden verilen paraya yazık olsun ki?
@StanicEnemy komik olan ne acaba?

Son düzenleme:
Walla arkadaşlar.. Ali expressten giyim alınacaksa hakkını sonuna kadar veren tek fima Santic tir.. Çok memnun kalırsınız.. Ucuz değildir ama makuldür ve kalitesi gayet iyi..

Bikeinn de kaliteli bilindik markaları makul fiyattan almak varken (Forma ve tayt) neden AE gibi yerden alışveriş yapıyorsunuz anlam vermek güç gerçekten. Gerçekten yazık AE de harcanılan paralara.
Genel hizmet kalitesi açısından pek bir şey diyemeyeceğim çok tecrübe ettiğim bir mecra değil ama 2 tane Cycplus C3 sensör aldım Aliexpress'ten 6 günde geldi. 2 günde Türkiye'ye geldi, 4 gün de PTT İstanbul'u gezdirdi kargoya :) Şimdi de M1 yol bilgisayarı bekliyorum bakalım o ne kadar sürecek ve nasıl gelecek.

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
Genel hizmet kalitesi açısından pek bir şey diyemeyeceğim çok tecrübe ettiğim bir mecra değil ama 2 tane Cycplus C3 sensör aldım Aliexpress'ten 6 günde geldi. 2 günde Türkiye'ye geldi, 4 gün de PTT İstanbul'u gezdirdi kargoya :) Şimdi de M1 yol bilgisayarı bekliyorum bakalım o ne kadar sürecek ve nasıl gelecek.
Bu yüzden direkt gidip şubeden alıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
TPU aldım. 4 adedi 13.55$ . 18-32c arası genişlik destekliyor. Ağırlığı 27 gram. Dayanıklılığını göreceğiz yağmur mevsimi geçsin hele.

(link)

Dosyalar

• 20230515_172517.jpg
    20230515_172517.jpg
    85,4 KB · Okunma: 27
TPU aldım. 4 adedi 13.55$ . 18-32c arası genişlik destekliyor. Ağırlığı 27 gram. Dayanıklılığını göreceğiz yağmur mevsimi geçsin hele.

(link)
Paylaştığınız için teşekkürler, fiyat uygun olunca kaptım 4 tane

• Beğen
Tepkiler: Aybek Cihan
1684220992139.png

Düştüm bir batağa, umarım gelen ürünümün üzerine yatmazlar.

Güncelleme: Mail ile bu durumu sordum. Verdikleri cevap aşağıdadır.
1684223215445.png

Son düzenleme:
304395 dosyayı görüntüle

Düştüm bir batağa, umarım gelen ürünümün üzerine yatmazlar.

Güncelleme: Mail ile bu durumu sordum. Verdikleri cevap aşağıdadır.
304396 dosyayı görüntüle

Daha önce de paylaşmıştım: Bu mesaj gümrük geçişi süresince görünüyor, sonra kayboluyor. Gerek kendimde, gerek arkadaşlarımda bu aşamada takılan, sorun yaşayan hiçbir ürün olmadı. Sözlük sitelerinde sinotrans ile sorun yaşadığını belirtenler ya özel, ya 150€ üstü ürün getirdikleri için sorun yaşamış. Ürünler gümrükte terk edildiğinde imhaya gidiyor, o sitelerdeki iddiaya göre de bunlar toplu olarak satın alıp sonra sahiplerine ulaşıp "istiyorsanız ürün bizde ama şu kadara veririz" diyorlarmış. Gümrükten geçmesinde sorun olmayan ürünlerde, vergisi baştan ödenip riski azaltılmış ürünlerde sorun yaşanmıyor.

Daha önce de paylaşmıştım: Bu mesaj gümrük geçişi süresince görünüyor, sonra kayboluyor. Gerek kendimde, gerek arkadaşlarımda bu aşamada takılan, sorun yaşayan hiçbir ürün olmadı. Sözlük sitelerinde sinotrans ile sorun yaşadığını belirtenler ya özel, ya 150€ üstü ürün getirdikleri için sorun yaşamış. Ürünler gümrükte terk edildiğinde imhaya gidiyor, o sitelerdeki iddiaya göre de bunlar toplu olarak satın alıp sonra sahiplerine ulaşıp "istiyorsanız ürün bizde ama şu kadara veririz" diyorlarmış. Gümrükten geçmesinde sorun olmayan ürünlerde, vergisi baştan ödenip riski azaltılmış ürünlerde sorun yaşanmıyor.
Bu konuda sizin yazınızı görmedim. Evet dediğiniz gibi diğer yazı ve şikayetleri gördüm. Biran ne oluyoruz dedim ama şimdi daha da rahatladım. Gelen ürün 85 dolar civarı.

IMG_4734.jpeg
Benim kargo acaba direk gecti mi tam anlayamadım:) uzun zamandır ae siparişi vermemiştim? Sizce direk ptt ye yönlendirilmiş olabilir mi?

PTT den teslim alındığına dair sms gelmedi mi?

304398 dosyayı görüntüle
Benim kargo acaba direk gecti mi tam anlayamadım:) uzun zamandır ae siparişi vermemiştim? Sizce direk ptt ye yönlendirilmiş olabilir mi?
Telefondaki ile bilgisayardaki gönderi hareketi farklı çıkıyor. Telefondan takip ekranına bakınca gümrükten çıktığında bulunduğunuz bölgeye gelmiş gibi adı çıkıyor. Takip kodunu ptt gönderi takip üzerinden yada (link) gibi adresten bakarsanız daha net sonuç çıkıyor.

• Beğen
11 Mayıs Perşembe günü verdiğim IGPSPORT iGS620 siparişi bugün itibarıyla, yani henüz haftası dolmadan PTT Kargo tarafından teslim alındı ve bana da sms ile takip no gönderildi. Beklediğimden daha hızlı ilerledi süreç.

Dosyalar

• alex1.JPG
    alex1.JPG
    37,5 KB · Okunma: 12
11 Mayıs Perşembe günü verdiğim IGPSPORT iGS620 siparişi bugün itibarıyla, yani henüz haftası dolmadan PTT Kargo tarafından teslim alındı ve bana da sms ile takip no gönderildi. Beklediğimden daha hızlı ilerledi süreç.
bu aralar sevkiyatlar çok hızlı.
Son gelen 2 ürünüm de 10 günde elime ulaştı.

• Beğen
Tepkiler: bisranos
Aliexpresste şöyle bir durum var. Bi ürün beğendim ürün fiyatı 180 küsür vergiyle 230a geliyor. Arkadaşım kendi hesabından baktığında ürün 90 küsür vergiyle 150 liraya geliyor. Ben sürekli alışveriş yapıyorum altın veya elmas üyeyim o ara sıra alışveriş yapıyor. Fiyat farklılığının sebebi neyden kaynaklanıyordur?

Geri