Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

@Edip Dinçer

Turkiye'nin tekstil sektorunde nispeten hala var olmasının tek ana sebebi istenen kalitedeki üretimi Çin kadar ucuz olmasa da yapıp, "Lead Time" dediğimiz tedarik süresinin Çin'den daha kısa olmasıdır.

Parasını verdiginiz sürece Çin'de de en sağlıklı ürünleri ürettirebilirsiniz.

Kişisel düşüncenize sonuna kadar saygım var. Ancak istisnaların kaideyi bozmayacağını düşünüyorum.

Benim düşüncelerim üretim-imalat sektörünün geneli içindir. Tesktil de bu kısmi olarak dahildir

Scudo
Normalde formada m giyiniyorum aliexpresde ise xxl beden oldu enteresan tamamen kumar

@ercst0rm
Bedenler ayrıca cm olarak ta yazıyor o ölçülerdemi uyuşmuyor.?

@tanchu
Ölcüler hakkında bi bilgim yok,arkadasım bi beden büyük al diyice ne olur ne olmaz iki beden büyük aldım xxl yani, kilom 72 boy 1.71

Arkadaşlar uzun süre üzerinizde olacak,terleyeceksiniz. Burda kullanılan kimyasal boyaların kalitesi çok önemli. Sağlığa zararlı olmamaları gerekiyor. Bence kendini kanıtlamış firmalardan uzaklaşmaya özen gösterilmeli.

@bambam84

Söylediklerinize tamamen katılıyorum.
Ama işte şunu anlamıyorum, Türkiye'de bu konuda gerçekten çok büyük bir istisna varken Çin'den forma almak bana hala mantıklı gelmiyor.
"Ne idüğü belirsiz" dememin nedeni de, Aliexpress üzerinden aldığınız formaların "parasının verilip en sağlıklı ürün" olup olmadığını bilmememiz.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Berke selam kardeş u ürün saat mi fiyuatı ne kadar acaba?

Bende ölcülere bakarak aldım 176 boy için m diodu kilo 60 a da m diodu bende m aldım tam oturdu. Her satıcı farklı sekilde üretiyor bundan kaynaklı tekrar aynı satıcıdan ürün alsam sprun cıkcanı snmıyorum

Alışveriş inde seller Shipping method yöntemi ile alan var mı kaç günde geliyor
Araştırdım da çinin en uzun gelen yöntemiymiş. Takip kodu var

@Taxonera

Uzak durun! Kesinlikle takip etmek mümkün değil. 4 aydır da gelen parça yok.

@Ersin savaş
Aldııık ne yapıcaz şimdi. Onay vermeyiz olur biter. Süre var orda. Ve satıcıdan bir sürü alan var. Türklerde var hızlı geldi falan demişler ama
Ayrıca kargo yöntemi olarak china registered air mail yazıyordu

Yani satıcının metodunda ben çok bekledim, takip etmek falan hikayesi. Tabi bazı satıcılar yine de hallediyorlarsa bilemem.

@Ersin savaş
6tl lik bakalım görücez

@Ersin savaş
Öyle yazıyordu ama seller Shipping method dan vermiş dürrük

(link)
(link)
bu iki ürünü aldım fakat bisikletime ve pedalıma uygun olmadığı için kullanamadım almak isteyen varsa sitedeki aynı fiyata verebilirim.

@Taxonera Ürünleri C.R. Mail ile 20 gün içinde geliyor, bu kadar geç olmasında ki neden satıcı ürünü 3-4 gün sonra kargoya veriyor, kargo uçağa koyacak malzemeleri dolduruyor 1-2 gün sonra zaten 1 gün içinde Türkiye'ye giriş yapıyor ve ürün kayıt ediliyor vs. 1-2 gün orada sonrası ürün bekliyor dağıtım için. Geçen ürün aldım (link) şu siteden baktığımda Türkiye'ye 09.01.2015 tarihinde girdi fakat ürün 8 gün sonra elime ulaştı :)

30 temmuzda vermiş olduğum forma hala gelmedi bi ara Türkiye'ye giriş yaptı gözüküyordu şimdi ise girmemiş ne saçma bi iştir bu !

malesef ptt çok hızlı çalıştığı için 2 günde hava yolu ile türkiyeye gelen ürünler bile 1.5 2 hafta sonra elimde oluyor bence sebebi postacı amcanın galiba 10 günde 12 13 günde bir dağıtıma çıkması

@Melih Çolak
Forma ülkeyi sevmedi galiba

Geri