Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

Yararlı bir yazı olmuş. Teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: sspl
Scudo
Şimdiye kadar 10 dan fazla ürün aldım 10tl ve 100tl arasında olmak üzere. Hiçbir sorun yaşamadım. Satıcının yorumlarına ve aldığı puanlara bakmak cok önemli. Cok satış yapan ve olumlu yorumları olan satıcıları tercih ederseniz bir sıkını olacağını tahmin etmiyorum.

@İlkerKurul Satıcı yorumları önemli bi konu tercihte ama diğer seçenekleri de kontrol etmek lazım. Mesela Gönderim ve Ödeme sekmesinde belirtilen kargo firması gibi. Yoksa yorumlar bi şekilde şişirilebiliyor başıma gelende ki gibi.

Ürün yelpazesi geniş ve tecrübe edip sorun yaşamadığınız birkaç satıcı bulun. Mümkün olduğunca bu satıcılarla alış-verişe devam edin.

Bazende satıcı ürünün süresini uatıyor ürün elime ulaşmadı diye mesaj atın yardımcı oluyorlar

@sspl kesinlikle katılıyorum. İnsanların yaşadığı sıkıntıların cok büyük bi kısmı kargodan kaynaklı oluyor zaten. Örneğin bi ürün 10 günde ulaşırken diğeri 1,5 2 ay sürüyor. Ücretsiz gönderim seçeneğinde kargo seçeneği de çok kısıtlı zaten. Kargo takip numarası işe yarıyor ama o da çoğunlukla Türkiye ye girdikten sonraki kısım net belli oluyor.

Hem eBay den hemde aliexden sipariş verdim bakalım hangisi daha erken ulaştırma yapacak hocam bide adres ekleme hakkında yardımcı olsanız benim gibi yarım saat uğraşanlar varsa yardımcı olur kanaatindeyim teşekkürler

çok faydalı guzel paylaşım olmuş

• Beğen
@zlatan_1903 adres ekleme muhabbetini yapmamamızın sebebi bilgi kirliliği olacağındandır. Umarım anlayışla karşılarsınız. Özelden mesaj gönderirseniz yardımcı olabilirim. Hangisi daha erken ulaşacak durumuna gelecek olursak site bazında düşünmeyin, her iki sitede de bir sürü satıcı var. Ulaşma süreleri kargoya verilme tarihine ve hangi kargo ile nereden geleceğine bağlıdır. Tabi tatil, alışveriş festivalleri gibi günlere denk gelirseniz biraz süre uzayabilir de.

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
Ben bolca alışveriş yaptım aliexpress ten 2 bisiklet çantası-2 bisiklet arka ışık-3 adet buzda kaymamak için ayakkabı çivisi:harika::harika:

@Anonim abi ben hiç ebay kullanmadım, ali ile buyincoinsi kullanıyorum sadece

Abi ali expresste bir kargo geldi adresi bulamadı geri gitti bir ton geri iade prosedürü var parayı anca 3 4 ay sonra alabiliyorsunuz bu olaydan sonra bir daha aliexpress mi ? Tövbee dedim ben :)

Paypal internet sitesinden alışveriş yapılmıyor fakat paypal nakit kart mastercart a bağlı olduğu için paypal nakit kart ile alışveriş yapılıyor

• Beğen
@MertAG toplamda 2 haftada ben iade aldım nasıl 3-4 ay sürdü anlamadım? Yapmanız gerekenleri tam olarak yaptığınızdan emin misiniz?

Bilmeyenler , yeni alışveriş yapacak arkadaşlar için yararlı bilgiler olmuş. Ellerinize sağlık :)

• Beğen
Geri