Geçen ayın 12 sinde eldiven, lazerli bisiklet ışığı ve su kafesi sipariş ettim . Kafes geçen hafta salı geldi , lazer dün geldi, eldivende bugün yarın gelecek galiba.birde alırken sipariş sayısına bak .ortalama 20 günde geliyor
Ben fasttech.com u kullanıyorum. Benzetme yapacak olursak Aliexpress gittigidiyor.com gibi .Fasttech hepsiburada.com gibi. Daha derli toplu düzenli ve karşınızda ciddi bir muhatap var.
Sevgili bisikletsever arkadaşlar,
Malum ülkemizde bisiklet ihtiyaçlarının fiyatları oldukça pahallı böyle olunca tabi bizim gibi parası olmayan adamlari aliexpress gibi sitelere yöneliyor. daha önce 23 dolara kadar ürün getirdim. ama şimdi 2 adet forma almak istiyoruz ve toplamda 48 dolar tutuyor. Gümrükte bu fiyattan dolayı sıkıntı yaşarmıyız. yani bu ücretin bi üst limiti var mıdır?
Teşekkürler. Sağolun varolun
Herkese merhabalar yurtdışında formalar türkiye'ye nazaran daha makul fiyatlara satılıyor. Bende şöyle bir forma buldum. Sizce yurtdışından mı almalıyım yoksa türkiyeden mi?
Ayrıca şu forma fiyat ve tasarım olarak iyiye benziyor. Bunu almayı düşünüyorum..
Kansorejen kumas boyasi kullanip kullanilmadigini bilmek mümkün degil. Ben o riske girmezdim.
Barko tekstil exuma diye aratirsaniz yabanci firmalara turkiyede uretim yapan guzel bir markamiz var. Ben aldim gayet memnunum. Yurtdisindan daha pahaliya aldigim formalardan kesinlikle asagi kalir yani yok..
Internetten veya istanbuldaki magazalarindan forma tayt vs alabilirsiniz.
ben aliden bitane forma aldım sonra dedim ki. manyak mısın aliden forma mı alınır. bisiklet feneri alınır pil alınır ufak tefek parça alınır ama forma alınmaz.
sende bunu yaşayarak tecrübe etmek istiyorsan alabilirsin.