Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

Posta takibi androidte kargo takip uygulamasını kullanıyorum

Scudo
13 colors Hot Sale Candy Colors Novelty Bicycle chain Design Bracelets Punk Casual Accessories Jewelry TH-B307
(link)
(from AliExpress Android)
Şöyle birşey buldum bisiklet zinciri şeklinde bileklik

Yeni ürünlerimde geldi.
Çanta 20 litreye yakın bekliyordum resimde yandaki çanta 10 litre.
uploadfromtaptalk1434054306432.jpg
uploadfromtaptalk1434054339319.jpg
Eldivende hoşuma gitti malzeme kalitesi iyi.

@KRY rahat olun sıkıntı olmaz ben 95 order yaptım sorun yok:) üç kagıtçı postacı işi öğrendi galiba iki günde bir posta bırakırdı şimdi biriktirip getiriyor. bugun 7 tane birden getirdi.

@M. Mert Babayiğit tüm r@Eren D.hayır bulundugunuz ile geliyor ve size ihbar gönderiyorlar gidip vergisini ödeyip alıyorsunuz. tabi ticari bir nitelik taşımıyorsa. burda herkes bisikleti için birşeyler aldığı için sorun olmayacaktır. bu arada vergi %20 olması gerekli

• Beğen
Tepkiler: 2265124 ve KRY
@Bahadır Gürel

Gözlük dün ulaştı. 26 Mayıs'ta siparişini vermiştim.

Ürün sayfasında belirtilen tüm parçalar içinde geldi. Sıkıntı çıkartan tek bir detay oldu: Gözlüğün sapları çıkarılabilir ve yerine kutuda gelen kayış takılabilir. Ancak ben bir türlü gözlüğün sapını sökemedim. Zaten kullanmayı da düşünmediğimden beni rahatsız etmedi. Siyah cam polarize ve UV özellikli yazıyordu. Bende RayBan'in bir güneş gözlüğü var, onunla kıyasladım. Aşağı yukarı benzer kalitede, aynı kaliteyi beklemiyordum zaten. Bu sabah bisiklet sürerken gözlüğü de sınava sokmuş oldum. İki artı özelliği: 1) Işıklarda durduğum zaman gözlük buğulanmadı (bu harika! daha önceden kullandığım Polaroid spor gözlüğü hiç işe yaramıyordu); 2) Antrenman sırasında başım çok terler, alnımdan gözüme doğru akar; bu gözlüğün ter engelleme kısmı gerçekten işe yaradı.

Bu gözlüğü 20 dolara almıştım, 15 dolara satanlar da var ancak güvenilir satıcı olsun 5 dolar fazla olsun demiştim.

• Beğen
Tepkiler: mervan kızıl
ürün dün geldi. gerçekten kaliteli ve fiyatı çok uygun. 5.6 dolar falan.

(link)

Dosyalar

• IMG-20150611-WA0005.jpg
    IMG-20150611-WA0005.jpg
    57,1 KB · Okunma: 84
  • IMG-20150611-WA0006.jpeg
    IMG-20150611-WA0006.jpeg
    44,5 KB · Okunma: 77
Bana da suluk ve kafes lazim kardesim ama bu Cin irkina mensup insanlardan böyle kisisel ürünler almiyorum.

Sen de alma, zaten plastik .

Vallaha zehirlenirsin allah korusun bnde eldiven aldim pek guvenmiyorum insallah yara yapmaz elleri :D

Paylaşımın için teşekkürler ama bence yukarıda arkadasin da dediği gbi buralardan kişisel şeyler alınmaz ben forma aldık daha hic giymedim yorumları okuduktan sonra

Verdiğim siparişin kargo takibini yaptığımda zimmet verildi diyor bunun anlamı nedir?

@cattepiller
@cattepiller

Bu eldivenden benden aldım. Yaklaşık 5-6 aydır kullanıyorum. Gayet memnunum. Tek deformasyon cırt cırt kısmındaki dikişlerin sökülmesi oldu ki bu da önemsiz birşey benim için, terzi iki dakikada dikebiliyor.

• Beğen
Tepkiler: nochimera
Bende bunları aldım. Daha gelmedi, beklemedeyim. Daha önce de ebaydan forma takımı almıştım. Forma gayet iyi, herhangi yıpranma falan olmadı yaklaşık 2 senedir ama tayt kötüydü. Resmen boya kusuyordu, bacaklarımı kırmızıya boyuyordu. Forumdan birisi bunun zararlı olduğunu söyleyince bıraktım kullanmayı.
(link)

(link)

(link)

@KRY Sanal kart ile yapilan odemeler hemen onaylanmiyor galiba... Birkac saat oldu hala onaylanmadi odemem.

@pietro Leatherchest ben garanti bankasını kullanıyorum hiç sorun yaşamadım onaylandı mail hemen geliyor. siz hangi sanal kartı kullanıyorsunuz ?

@KRY World kart, hatta sabah actim sanal karti.

@pietro Leatherchest genelde ben takip ediyorum bankadan ödemeyi kesiyorlar fakat bazen satıcı geç onay verebiliyor. dün üç ürün aldım bir tanesi onaylandı kargoya verildi diğer ikisi beklemede, aldığınız ürünler ile ilgili siparişiniz alındı şeklinde bir mail geldimi

@pietro LeatherchestSanal kartınızın limitini kontrol ettiniz mi? limiti kredi kartınızla otomatik aynı olmaz.Hemen onaylanması gerekirdi.

Geri