Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

@Saim Karagöz Aynı satıcı değilse ayrı ayrı gelecekse sorun çıkacağını sanmam hatta forumda bir arkadaşımız sanırım aliexpressten bu kameradan almıştı.

Scudo
@bdemirkiran
Zil benim salcanun üstünde geldi

@bdemirkiran
Güzel ya benim tutma yerine uzak biraz ama pek de ihtiyaç duymuyorum ama sesi var

@bdemirkiran Çanta dışında aynı parçaları satın almışız hocam. Zil güzel ses çıkartıyor aslında ama bizim millet vurdum duymaz olduğu için pek dikkate alınmıyorum :) Km sayacı daha gelmedi ama güzel bir şey olduğuna inanıyorum bakalım ne çıkacak.

@Burakb993 Ben de km sayacı olmasına rağmen aldım bunu işlevsel görünüyor. Çantayı merakla bekliyorum bakalım nasıl çıkacak :)

@emrahgunturk
Gidon gidip hayati parçalarda güvenmenizi önermem. Giderken kırıldığını düşünsenize kafa üstü yerde bulursunuz kendinizi. Öte yandan aksesuar alışverişleri için bicilmiş kaftan.

Bende aldığım ürünleri tanıtayım.Belki alacak olan arkadaşlara yardımım olur.

Avid Bleed Kit. Alırken bu kadar iyi çıkacağını düşünmemiştim.Satıcı çok iyi. En hızlı gelen gönderim oldu. 11 günde teslim aldım. Artık kendi yağımı kendim değiştiriyorum
(link)

Bagaj üstü çanta& Heybe. Almayın aldırmayın :) Zira ilk kullanımdan sonra her yeri sökülmeye başladı. Bir kere terziye götürüp her yanını iyice sağlamlaştırdım ama hala sorunlu. Gerek yok bence :)
(link)

Sırt Çantası. Aldım memnunum hala kullanıyorum. Hatta forumda bir yerde incelemem dahi vardı. Güzel çanta. Kullanışlı. Tipi fotolarında göründüğü kadar güzel olmasada uzun zamandır sorunsuz kullanıyorum. Tek sıkıntısı dik pozisyonda durmuyor. :)
(link)

Yüz Maskesi 5 tane filan aldım. Tüm arkadaşlara hediye ettim. Kendiminki dahil olmak üzere. Yıkanmasına rağmen geçmeyen bir kokusu var. Rahatsız olmam ben diyenler alabilir. Soğuktan koruma görevini yerine getiriyor
(link)

Suluk Kafesi. Güzel görünüyor diye aldım. Hala kullanıyorum. Fiyatına göre güzel bir ürün. Bir parçası kırıldı.Yapıştırıp kullanmaya devam ediyorum. Tanıtımdaki gibi üstüne basarsanız paramparça olur.
(link)

Lazerli arka lamba. Aydınlatması güzel ve başarılı. Ama bağlantı kısımları adi plastik malzemeden yapılmış olduğu için bağlantı kısmı kırıldı. Başka lamba elimde olduğu için yapıştırıp kullanmaya devam edemedim henüz.
(link)

Samsung S3 batarya. Turlarda filan lazım olur diye almıştım. İyi ki almışım. Tr de dünya para vermekten kurtulmuşum. Orjinali kadar performanslı
(link)

Solar Şarj Cihazı. 5600 mah. 1 defa telefonu dolduruyordu. Artık doldurmuyor. Solar diye aldık. Harbiden soldu. Güneşten kendini doldurmuyor. :D
(link)

Yeni siparişlerim

Kadro zincir koruyucu(Bisikletimin markasından tr de bulamayınca buradan sipariş verdim)
(link)

Aynakol krank koruyucu. (Çok gerekli değil belki ama kargoda taşınırken bisikletimin tam orası sürtünme sonucu çizilmiş. O yüzden aldım. Ucuz zaten kötü olsa ne olur)
(link)

Genel olarak değerlendirmem şu şekilde. Burada forumun içeriğine uygun olmayan ürünleri paylaşmadım. Çok sayıda alışverişim oldu. Geri bildirimi ve satış puanı düşük olan satıcılardan ürün almam. Ürünü hemen almam istek listesine alıp (wish list) biraz bekleyerek ürünün indirime girmesini beklerim.Ben bekliyorum ve mutlaka bir gün indirime giriyor. Aldığım ürünler hiç bir zaman tanıtım fotoğraflarındaki kadar güzel olmaz. Alan kişiler yorumlarda fotoları paylaşıyorlar genelde. Mutlaka düşük puan verilen yorumları okurum. Aynı ürünün daha ucuzu olabilir. İyice ararım. E-bay,gearbest,fasttech vb sitelerle karşılaştırırım. Bu şekilde teslim alamadığım hiç bir ürün olmadı. Acil değilse bu tip siteler çok fazla masraf yapmaktan insanı kurtarır. Ama Çin malıdır. Her zaman yarı yolda bırakabilir.Bu unutulmamalıdır.

Arkadaşlar satıcı ürünü kargolamış ürün takip kodu WA008085109YP takip için şu siteye (link) girmemi söylüyorlar ama ben bir şey anlamadım :(

Tecrübeli arkadaşlardan yardım talep ediyorum..

@FatihC.
17track diye bir uygulama var telefonuna kur ordan takip edebilirsiniz
Ben baktım daha gözükmüyor ne zaman verdi numarayı yeni ise hemen gözükmez

Benim tavsiyem, satıcının gönderme metodu değilde Çin postası (Kayıtlı) metodun seçilmesi/aranmasıdır. Aksi halde takip sıkıntılı baya.

• Beğen
Tepkiler: Burak Boralılar
Yeni konu açmamak adına buradan sorman istedim. Geçen sene ebay'den uygun fiyata pedli tayt aldım ancak seledeki rahatsızlık sorunum çözülmedi. Piyasada bilinen bir markanın çok da ucuz olmayan bir pedli taytını alsam konfor açısından ciddi fark yaratır mı? Bu paraları vermeye değer mi? Tecrübesi olan arkadaşlar bilgi verebilirse sevinirim.

@N. Burak Önder
nede olsa çinden geliyor diyorsunuz yani tavsiyeniz için teşekkürler yurt içinden 42 cm fsa compact tam karbon gidon buldum onu alacam

@Taxonera
Her zaman gözükmeyebiliyor hatta hiçbir zaman bile gözükmeyebilir...Panik yapmayın biçoğu vermiş olmak için uyduruk numaralar veriyor...Aşağı yukarı 10 yıldır bu tip sitelerde alışveriş yaparım bi sorun olursa seve seve yardımcı olurum :)

Genellikle PTT'nin Yurtdisi gonderi takip sistemini kullaniyorum.

(link)

@Anonim Benim bir iki parça var, satıcı gelecek gelecek dedi ama çok süre geçti. Tartışma açtım. Öyle gitti işte. Neredeler belli değil.

Çin postası haricinde almamalı. Satıcının kendi gönderi metodu hikaye.

Aslında ben Aliexpress e güvenemediğim için ürün almıyordum ama bu kadar insanı görünce güvenesim geldi ama yine de kargo 1 ay sürüyor ALMAM :)
Ama Amazon için aynı şeyi söyleyemem çünkü Amazon da Türkiye ye göre ürünler daha çok çeşitli ve ucuz belki arada Amazon dan alışveriş yapabilirim:)

Geri