Bende aldığım ürünleri tanıtayım.Belki alacak olan arkadaşlara yardımım olur.
Avid Bleed Kit. Alırken bu kadar iyi çıkacağını düşünmemiştim.Satıcı çok iyi. En hızlı gelen gönderim oldu. 11 günde teslim aldım. Artık kendi yağımı kendim değiştiriyorum
(link)
Bagaj üstü çanta& Heybe. Almayın aldırmayın
Zira ilk kullanımdan sonra her yeri sökülmeye başladı. Bir kere terziye götürüp her yanını iyice sağlamlaştırdım ama hala sorunlu. Gerek yok bence
(link)
Sırt Çantası. Aldım memnunum hala kullanıyorum. Hatta forumda bir yerde incelemem dahi vardı. Güzel çanta. Kullanışlı. Tipi fotolarında göründüğü kadar güzel olmasada uzun zamandır sorunsuz kullanıyorum. Tek sıkıntısı dik pozisyonda durmuyor.
(link)
Yüz Maskesi 5 tane filan aldım. Tüm arkadaşlara hediye ettim. Kendiminki dahil olmak üzere. Yıkanmasına rağmen geçmeyen bir kokusu var. Rahatsız olmam ben diyenler alabilir. Soğuktan koruma görevini yerine getiriyor
(link)
Suluk Kafesi. Güzel görünüyor diye aldım. Hala kullanıyorum. Fiyatına göre güzel bir ürün. Bir parçası kırıldı.Yapıştırıp kullanmaya devam ediyorum. Tanıtımdaki gibi üstüne basarsanız paramparça olur.
(link)
Lazerli arka lamba. Aydınlatması güzel ve başarılı. Ama bağlantı kısımları adi plastik malzemeden yapılmış olduğu için bağlantı kısmı kırıldı. Başka lamba elimde olduğu için yapıştırıp kullanmaya devam edemedim henüz.
(link)
Samsung S3 batarya. Turlarda filan lazım olur diye almıştım. İyi ki almışım. Tr de dünya para vermekten kurtulmuşum. Orjinali kadar performanslı
(link)
Solar Şarj Cihazı. 5600 mah. 1 defa telefonu dolduruyordu. Artık doldurmuyor. Solar diye aldık. Harbiden soldu. Güneşten kendini doldurmuyor.
(link)
Yeni siparişlerim
Kadro zincir koruyucu(Bisikletimin markasından tr de bulamayınca buradan sipariş verdim)
(link)
Aynakol krank koruyucu. (Çok gerekli değil belki ama kargoda taşınırken bisikletimin tam orası sürtünme sonucu çizilmiş. O yüzden aldım. Ucuz zaten kötü olsa ne olur)
(link)
Genel olarak değerlendirmem şu şekilde. Burada forumun içeriğine uygun olmayan ürünleri paylaşmadım. Çok sayıda alışverişim oldu. Geri bildirimi ve satış puanı düşük olan satıcılardan ürün almam. Ürünü hemen almam istek listesine alıp (wish list) biraz bekleyerek ürünün indirime girmesini beklerim.Ben bekliyorum ve mutlaka bir gün indirime giriyor. Aldığım ürünler hiç bir zaman tanıtım fotoğraflarındaki kadar güzel olmaz. Alan kişiler yorumlarda fotoları paylaşıyorlar genelde. Mutlaka düşük puan verilen yorumları okurum. Aynı ürünün daha ucuzu olabilir. İyice ararım. E-bay,gearbest,fasttech vb sitelerle karşılaştırırım. Bu şekilde teslim alamadığım hiç bir ürün olmadı. Acil değilse bu tip siteler çok fazla masraf yapmaktan insanı kurtarır. Ama Çin malıdır. Her zaman yarı yolda bırakabilir.Bu unutulmamalıdır.