Scudo Sports

Aliexpress

Arkadaslar yanlis anlasildim ben hava atmak icin yazmamistim. Kargomun hizli geldigini dusunerek size de kargoda hangisini secmeniz gerektigi konusunda yardim etmek istedim. Gecen yil gectigim siparis 50 kusur gunde gelmisti cunku.

O kadar cok alintilandim ki, tamam arkadaslar alintilamayin artik :tskler: Pisman oldum gercekten :acpsnr:

Scudo
@Serkan Mıstınoğlu
:koptum::koptum::koptum:
Hocam bunlar hep şans işi. Aynı gün ben toplam 7 adet sipariş verdim, hepsi aynı kargo tipinde. Bu 10. gün elimdeydi, diğerleri 20. günden sonra geldi.

takip kodunun olması takipli olduğu anlamına gelmiyor mu ? takip için extra bir para ödemedim

@Serkan Mıstınoğlu

(link) bu siparişim tam 13 günde elime ulaştı :) Ama ben aldığımda $3.93'tı fiyatı. İndirim değil bindirim yapmışlar fiyata :D Bu arada inanılmaz bir ışık. Powerbank ile kullanıyorum ama görenler hayran kalıyor.

@seckinb Ben bisiklette zoomlu fener tercih etmiyorum, anca ikinci fener olarak takarım. Ama zoomlu alacaksanız da usb şarjlılar daha kullanışlıdır. Bu fiyata illaki usb şarjlı bulursunuz

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@emre64 bunun fiyatı çok uygundu. ondan 1 adet sipariş verdim.
şimdi eşimin bisikleti için 1 tane daha alacağım.
evde 10 tane 18500 pili olan powerbank var kullanmadığım. onları da değerlendiririm bu şekilde.

• Beğen
Tepkiler: emre64
görünen fiyat neyse onu ödedim. türkiyeye geldiğinde takip edemedim sadece, yurt dışından gelirken takip edebiliyordum

@etkiliadam (link) bu ürünü kullanıyor musunuz, kullanıyorsanız memnun musunuz aydınlatması nasıl ?

Arkadaşlar şunu açıklığa kavuşturayım; aldığımız ürünler ne kadar hızlı ve kısa sürede gelirse gelsin, Türkiye'ye girdiği anda görevini yapmasını gereken kişi işi hızlı yapmadıkça olmaz. Ben kendim den biliyorum, ptt görevlisi ben seninkileri biriktirip getiriyorum dedi ama ben ürünüm 60 küsür gün geçti gelmedi diye paramı geri aldım. Meğerse uzun zamandır beklemedeymiş. Ee sonra noldu? hak geçmesin dedim ürünü tekrar aldım mesaj attım göndermenize gerek yok diyerek oldu bitti. Hatta ürünün fiyatı arttı kurda arttı zarara bile girdim.

• Beğen
Tepkiler: dsaygat ve Emert20
@Groims Hocam onu içlik olarak almayı düşünmüştüm zaten ama attığınız sonuçlara da bakayım
@Emert20 Henüz elime ulaşmadı ama benim amacım yüksek güç değil çünkü yol bisikletinde kullanacağım için gece sürüşlerim pek olmayacak. Olsa da aydınlık yerlerde olacak. Ürün geldikten sonra bilgi veririm

Muhtemelen kargonuz takipli değildir ve kurye eve gelip sizi bulamazsa paketi kapıya bırakıp gidecek.

(link)

Arkadaşlar. Bu ürünü sipariş verdim. Acaba nasildir. Dogru duzgun calisir mi? Kullanan var midir?

@Yusuf_AZE

Nasıl bir üründür bilemiyorum ama hem km göstergesi hem kadans hem de kalp ritmi bir arada ve bu fiyata. Umarım memnun kalırsınız. Listeme ekledim, yorumlarınızı bekleyeceğim. Bisikletim için bryton kullanıyorum ama bu ürünü de evde training için kullanabilirim sanırım.

(link)
Yeni sipariş ettim 5 liraya çift olması güzel, uygun fiyatlı

Arkadaşlar aliexpress'te 120-150 tl aralığında gayet hoş görünümlü karbon yol gidonları var
50-100tl arasında karbon seleler var
Kadrosundan jantına herşeyde türkiyenin 5-6 katı daha ucuzlar. Bu ürünlerin gerçekten karbon fiber olduğuna nasıl inanabiliri?

Aynı olay termal içliklerde de geçerli

@etkiliadam

Çok satan ürünleri tercih etmek ve yorumları okumaktan başka bir seçenek yok gibi gözüküyor.

Geri