Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

@Ruhpastası
China post registred air mail tercih ediyorum. 1.20-1.60$ bedeli genelde.

• Beğen
Tepkiler: Mura7Mac1t
Scudo
benimde o postayla geliyor ama ben takip istiyorum gibi bir seçenek göremiyorum. tam neresi o ayar resim gönderir misin?

Kimi satıcı registered shipping hizmetini ücretsiz sunuyor. Eğer gönderiniz registered shipping ise gönderi kodunuzu ptt gönderi takip ekranınıza girerseniz takibini rahatlıkla yapabilirsiniz. Genelde kayıtlı gönderi kodları şu formatta oluyor:
RGxxxxxxxxxCN
RHxxxxxxxxxCN
RHxxxxxxxxxTR

@MakRo

Ben almıştım, gayet kullanışlı çok memnunum

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Paypal Türkiye'den çekildi. Aliexpress'ten nasıl alışveriş yapıyorsunuz? Kredi kartı ile mi yapıyorsunuz?

@Ruhpastası
Ekran görüntülerindeki adımları takip etCapture+_2017-09-06-14-07-26.png Capture+_2017-09-06-14-07-35.png Capture+_2017-09-06-14-07-26.png Capture+_2017-09-06-14-07-35.png Capture+_2017-09-06-14-07-41.png Capture+_2017-09-06-14-07-48.png Capture+_2017-09-06-14-07-56.png

@kerem E
Kredi kartı, banka kartı

• Beğen
Tepkiler: kerem E
@kerem E debit kart ve kredi kartıyla yapıyorum ben. sanal kart denemedim hiç, iyzi, vs ödeme yapılıyordur belki

• Beğen
@kerem E
Banka kartıda geçerli sadece kredi kartı değil, internet alışverişine açık olması yeterli.

• Beğen
@kerem E Ebay'de paypal şart diye biliyorum, her sitenin farklı ödeme yöntemleri var çoğu sitede kredi kartı/banka kartı geçer

• Beğen
@etkiliadam Çok güzel liste olmuş , elinize sağlık forma ve ışık seçimlerinize bayıldım

@etkiliadam

elinize ulaştı mı acep?? malzemesi nasıl bir şey sağlam mı yoksa birkaç kullanımdan sonra delinip patlayabilecek türden bir şey mi?

@Infinity dragon 20 gün oldu sipariş edeli henüz gelmedi, dandik olacağını sanmam sonuçta çok da bedava bir fiyat değil genel olarak. Pilastik için 14 tl ödüyorsak bari plastiği normal olsun
Geldikten sonra biraz kurcalar detaylı yazarım

5FNxxwUbT4GBTh-1Y6yOxg.png

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Arkadaşlar kesinlikle aliexpress"ten suluk, tayt, gözlük vs. direkt olarak vücudunuzla temas eden şeyler almayın. Almanızı önermiyorum demiyorum, ALMAYIN!.

Birçoğu merdivenaltı markasız ürünler, çoğunun denetimleri bile yapılmıyor. Yakınlarımda aliexpress"teki bisiklet aksesuarlarının aynılarını satan bir mağaza var. Arada gidip incelerim, 4.5 euro"ya kılıflı ve yanında 3 adet camı olan gözlük falan satıyorlar. Suluklar da var ama inanın malzeme kalitesi berbat. Birde o plastiklerin içine su koyacağınızı düşünün.

En azından vücutla bir şekilde temas eden malzemeler sağlık için böyle kalitesiz yerlerden ALINMAMALI.

IMG_3380.PNG arkadaşlar daha ürün sakarya ya gelmeden böyle bir durum var ne yapmam gerekiyor yardım

Tek satıcıdan 5 adet ürün sipraiş ettim 2 gün önce, kargoya verildiği gözüküyor. geldiğinde fotoğraflarını paylaşırım.aliexpress.JPG

Aliexpress'den vücuda temas eden ürünler almayın sağlığa zararlı diyorlar, bir açıklama yapmak istiyorum.
Ben 20 yaşında biriyim, hayatım boyunca spor yaptım, sigara kullanmadım, sağlıklı beslendim (hatta çevremdekilerin dalga geçeceği kadar), aklınıza gelecek en temiz hayatı yaşamaya çalıştım. Ama bu senenin başında kanser teşhisiyle hastaneye yattım. Sebebi ise çevresel faktörler. Arkadaş kontrollerin yapılmadığını yazmış, benim babam 20 yıllık tekstilci. Birçok büyük mağazaya ürün hazırlayan yerlerde çalıştı. Ne ipliği, ne kumaşı ne de atölye ortamını bir kez bile kontrole gelen olmadı. xx markasının sertifikaları tamam olduğu için kimse gelip ürünü kontrol etmiyor.

Konuya gelecek olursak şuna o kadar canı gönülden inanıyorum ki, bimden alıp yediğimiz 35 kuruşluk gofret alixpressten alıp kullandığımız bir alüminyum ya da plastik mataradan daha sağlıksız ve kanserojen. Ülkemizde 'adı bilinmiş marka' olduğu için güvendiğimiz, fakat bu bilinirlik sayesinde kontrollerden yırtan çok işletme var. Bu nedenle zaten sağlıksızlık hat safhada.

Aliexpress'den bir matara alıp 3 ay kullandıktan sonra kanser teşhisi yerseniz ve sebebi kanserojen plastik madde olarak gösterilirse emin olun ki o mataradan değil, diğer günlük kullanım ögelerinden olma ihtimali daha yüksek.

Son olarak şunu da ekliyim de çok ciddi kaçmasın yazdılarım :) Burda 100 yaşına kadar yaşama derdinde değiliz, keyifli vakit geçirelim yeter

Geri