Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

@emrah sökmenberk Aldığınız ürün neydi? Gümrük tarafından kabul edilmeyen bir ürün olarak değerlendirilmiş sanırım, o yüzden geri gidiyor.

Scudo
@etkiliadam geçmiş olsun sağlık durumunuz iyidir umarım. Söylediklerinize katılıyorum ve şunu da eklemek istiyorum; aliexpress ürünlerine laf edenler oradan almayıp %100 pamuklu kıyafetler falan mı giyiyorlar? Aklıma aliexpress' teki telefon kaplarına sağlığa zararlı deyip, aynı kabı 20 kat pahalıya alıp kullananlar geldi.

Demek istediğim giydiğiniz tişörtler 20-30 liraysa aliexpress' ten giyinmeniz de sağlığınız için daha fazla zararlı olamaz. Tek farkı 30 liraya değil 7 dolara almış olmanız olur. O yüzden fazla takılmayın :)

Merhaba arkadaşlar bende sipariş listemi paylaşmak isterim;

Powerbank ve USB ışıklar için usb çoğaltıcı;
(link)

Uygun fiyatlı zil/çan;
(link)

Uygun fiyatlı matara kafesi;
(link)

4 modlu USB fener (pil derdi olanlar power bank ile çalıştırabilir);
(link)

Renkli usb ledler ben iki adet kırmızı renkte uzun olandan aldım arka ışık için isterseniz kısa olandan 3 adet alabilirsiniz modu yoktur sürekli yanar fiyat uygun. (pil derdi olanlar power bank ile çalıştırabilir);
(link)

Eldiven;
(link)

Arkadaşlar bugün Decathlon a gittim. Tamam candır eyvallah ama çok pahalı bisiklet aksesuar reyonu. Aliexpress candır a geçiş yapalım

• Beğen
Tepkiler: Son Selim
@emrah sökmenberk
O zaman gümrükten geçmiş ama sizi adreste bulamamışlardır, o yüzden geri gidiyor olabilir.
Başıma bu tip birşey gelmediği için tam bilmiyorum ama Open Dispute yapıp durumu anlatabilirsiniz, para iadesi isteyebilirsiniz. Bu tip birşey başına gelen vardır mutlaka forumda

• Beğen
Tepkiler: cahitclsn
1 DOLARA KARKO DAHİL GİDON BANDI ALDIM. İSTEDİKTEN DONRA 9. GÜNDE GELDİ.
SATICININ YORUMLARINDADA HEP 8-9-10 GÜN YAZIYODU ÇOK ŞAŞIRDIM :)

• Beğen
Tepkiler: Son Selim
@-OnuR-

Eliven geldi mi memnun musunuz

@Serkan Mıstınoğlu Rockbross eldiven almıştım. Ürün teslimatında alış veriş yapıldıktan sonra 12 günü gördüm :) ürünler bazen oldukça hızlı ulaşıyor.

aliexpress'te satılanlarla çoğu mağazada satılan ürünler aynı, geçen tekzen'de 4 liraya aldığım suluğu 15, 1.8₺'ye aldığım suluk kafesini -ki bildiğin plastik dandik bişi- 7.5₺'ye gördüm. o kadar umursamıyorlar ki hatta aliexpress satıcısının kartviziti duruyordu suluğun içinde. eğer ki lisanslı ürün almıyorsak -mavic'ten, katusha'dan ya da proların kullandığı markalardan falan- aliexpress daha mantıklı seçim.

@kapluj Aynen bende öyle düşünüyorum markasız şeylerin çoğu aliexpress veya başa siteler. ZAten ucuz bide yoplu alımlarda çok az bişey daha iniyo fiyat. Atıyorum kargo dahil 2 liraya kapısına kadar geliyo 10 liraya satıyo adam. :)

• Beğen
Tepkiler: kapluj
@yusuuf.klnc biz de mi ticarete girişsek ali'den bilmiyorum :D tekzen'den ne eksiğimiz var :D

Dün balata aldım. China post registred air mail seçmiştim fakat 4xp singapore post om pro yazıyor kargoda. Yanlış seçme ihtimalim yok, çünkü seçeneklerde singapore yok. Takip de edilemiyor. Bu durumun benim hatam olabilir mi? Satıcı mı suçlu?

Ekleme: satıcıyla iletişime geçtim, bu senin ülkene daha hızlı götüreceği için bununla yolladım dedi. Takip de gözükmeye başladı :)

ptt kağıdında, 471 dolarlık alışverişim için 41 lira gümrük vergisi yazıyor. sizce bu vergi bununla mı sınırlıdır?

Su anda A1 sinifi uyeyim.jeton karsiligi verilen urunlerden hemen siparis gecip alabilirmiyim..bedavaya yani..bayada jetonum oldu.arada guzel urunler koyuyolar.

@Ismaildmr
Sabah 10 da sıfırlanıyor o jeton karşılığı olan ürünler. Ve sabah 10 olduğunda salisesinde bitiyor. Bir kere bile alamadım. Almak mümkün değil gibi bir şey. Salise sürmüyor gerçekten ürünlerin bitmesi. Pek ümitlenmeyin o yüzden :D

@Ismaildmr
Sabah saat 10' da yeni ürünler gelmiş oluyor. Sadece jetonla alınanlar ben onaylayana kadar bitiyor. Jeton+ para olanlarda ise aslında indirim falan yok işin garibi. Bende 2086 jeton var, harcayamadım :(

• Beğen
Tepkiler: Ismaildmr
@Ahmet Bilge Kaan AKIN @Mustafa Zeybek
Ozaman var bunda bir copanoglu..satmadan sifirliyolar anlasilan..2 gun once 10000 mah lik powerbank vardi alamadim..yani almayi unuttum.demek salisede bitiyosa imkansiz desenize.

@Ismaildmr
Boşa uğraş, bende 1800 altın var hiçbir işe yaramıyor. 100 200 altın karşılığı olan indirimler zaten indirim değil bindirim. iki katı fiyatına satıyorlar indirim gibi gösterip.

Geri