@soulless
Sipariş dün elime geçti. Montajini yaptim. Oncelikle artilari -
- kablosuz oldugu icin kablo kirliliği yok. (Hoş ben buna fazla önem vermiyorum. Ama bazi arkadaslar icin onemli olabilir)
- paketlemesi iyi. Yolda basina bir bela gelme ihtimalini minimize etmeye calismislar.
- linkide yazan ozelliklerden fazlasi var. Mesele ortalama kadans, ortalama hiz, ortalama kalp ritmi, kalori, yag yakimi, sicaklik olcer gibi.
- kurulumu basit. Fazla karmasik degil arayuzu. Ekranda 3 gostergeyi ayni anda gore biliyorsunuz. Anlik hiz ve anlik cadance sabir. Sonuncusu secmeli. (Mesela ben anlik kalp ritmini sectim. Ama siz mesafe, max hiz, max cadance, max/min kalp ritmi, kalori gibi degerleri sece bilirsiniz)
- pilleri kullanilir durumda. Eskime ve ya calismama gibi bi durum simdilik soz konusu degil.
- gogus bandi ince ve yumsak. Insani fazla rahatsiz etmiyor. Ve alqilayicisi yaklasik 3 metreden gogus bandini algiliyor.
Eksileri:
- arka isiklandirmasi yok. Ve ya ben bulamadim. (Geceler kullanimda sorun olabilir)
- sabit 2 deger haric ekrandaki diger degerlerin fontu cok kalitesiz. Sabit dururken normal okunuyor. Ama surerken(ozellikle de micirli yollarda) bazen rakam ve harfleri okumak icin durmak zorunda kalabilirsiniz. Harfler bir birine karisiyor.kullanim klavuzu yetersiz. Ozellikle de montajin anlatildigi resiimler kotu.
Dun montajini yaptim. Ama cok az - yanii 3 km kadar deneme-test etme sansim oldu. Degerleri dogru hesaplayip hesaplamadigini henuz netlestiremedim. Ama kalp hizini olcen gogus bandi normal calisiyor gibi. Cunku baska bir cihazla da karsilastirdigimda 2-3 farkla ayni degerler cikiyor.
Bilgisayar kendisi de şık duruyor gidonda. Kendini bi an icin garmin kullanicisi sandim
26.08.2017 siparis gectim. 23.09.2017 de kargo bedelsiz aldigim halde takip kodu verdiler.
Telefondan yazdigim icin bazi yazim hatalari icin kusura bakmayin.
Bu kadar incelemeden sonra belki birisi almak ister diye linkini de birakiyorum.
Lixada Fonksiyonlu 3-in-1 Kablosuz Bisiklet Bilgisayar Kronometre LCD Bisiklet Bilgisayar Cadence Nabız Göğüs Kemeri
(link)
(from AliExpress Android)
Düzenleme: Arka ışıklandırması da varmış. Tuşlardan birini basıp 3 saniye basılı tutunca 4 saniyelik bir arka ışıklandırma oluyor.