Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

Scudo
ARKADAŞLAR JAPONYAYA BİRŞEYLER YOLLAYACAM 50 TANE YUN İPİ AMA HEDİYE . TİCARİ MAKSAT YOK SIKINTI YAŞAR MİYİM ?

Bi soru da ben sorayım. Ali expressden Maxxis Crossmark siparişi verdim ortalama 10 gün ürün kargolanmadı siparişi iptal ettim para iadesini bekledim bi kaç gün geçti ama hesaba iade edilmedi ve işin ilginç tarafı sipariş ettiğim lastikleri tüm siparişler kısmında da göremiyorum aramada da çıkmıyor. Acaba dolandırıldım mı yoksa gözümden kaçan bişey mi var? Ürünün istek listesi kabarıktı fakat sipariş eden yoktu yanlış hatırlamıyorsam. Ne yapmam gerekiyor bilgi verebilirseniz sevinirim

@AnılDemir41

Konuşmuştuk bu konuyu, Çin şuan tatilde :snzdglsn:
Çin'in yaklaşan en uzun tatili
Tatilden donduklerinde iptalinizi onaylarlar. Siz şu an sadece sisteme siparis iptali talebinde bulundunuz ve bunu goren bir insan yok karsinizda :naslyany: Beklemedesiniz

@Serkan Mıstınoğlu tüm siparişlerde de görünmüyordu fakat güncelleme yapınca düzeldi teşekkür ederim. Bu tatil ortalama ne kadar sürecek acaba :naslyany:

@AnılDemir41 Ürününüz 10 gün dolmasına rağmen gönderilmedi ise ve iade işlemlerini doğru yaptıysanız; iade işleminiz 24 Şubat'tan itibaren işleme konacaktır. İadeniz 3-20 gün arası hesabınıza geçer. Finans işlemleri kısmından süreci kontrol edebilirsiniz.

Arkadaşlar aliexpresxden yaltigim son alışverişte bir gariplik var. Şöyle ki;

Kendi takip otomasyonlarina baktigimda kargomun iki gunde TR ye ulastigi yaziyor. Durumdan haberdar olmak için Ptt yi ariyorum takipsiz kargo diyor. Halbuki takipli kargo ile gonderi yapildi.

Takip nosu ile diğer takip otomasyonlarinda arama yaptığımda daha once karsilasmadigim bazi terimlerle karsilasiyorum. Olanlar hakkinda Saticiya mesaj atmadan size danismak istedim. Yorun yapabilir misiniz?

Screenshot_2018-02-20-20-16-27.png Screenshot_2018-02-20-20-12-10.png Screenshot_2018-02-20-20-12-02.png Screenshot_2018-02-20-20-23-30.png

@Hüseyin Odabaş ekran sorgulamadan RG757569751CN uzerınden yapıcaksın urununuz halen cın havayollarnda cın de yenı yıl beklıyeceksınız bayramları ne zaman bıterse

@Hüseyin Odabaş Her zaman bildiklerimizi paylaşmak ve bilmeyenlere öğretmek taraftarıyım. Böylece bilmeyenler öğrendikçe başkalarından yardım almaz ve cevap beklemek zorunda da kalmazlar.

UR ile başlayan Aliexpress kodunuzu bu siteye girerek RG/RS ile başlayan PTT takip kodunuzu alarak PTT sitesinden takip edebilirsiniz (sağ altta sıralı olan takip kodlarının sonundaki). Bir dahaki alışverişlerinizde işinize yarar

Bir de ekleme yapayım; Aliexpress bilgilendirme mesajlarını dikkate almayın. Genelde yanlıştır

arkadaşlar bugun kargom turkiye gümrüğüne giriş yaptı gözüküyor ptt sayfasında ancak yurtiçi kaydı yapılmadı hala.sabah 6 da giriş yapmış gözüküyor son durum Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi.neden böyle kaldı sizce?

Aliexpress den ürün sipariş ettim bu ürünün takip numarasını yolladılar bilen arkadaşlar varsa habgi kargo şirketi ile takip etmem lazım bu ürünü ?(şimdiden teşekkürler)

@Desert Fox

tr ye girdiyse bazen yoğunluktan bazı kargoları unutuyor gecikmeli işlem yapabiliyorlar. Mesela benim hep cumartesi ist a giren kargolarım geç çıkış yapıyor. Biraz bekleyin.
@Fırat Ç.

17tracks gibi uygulamalar var bütün kargo firmalarının takibi yapılabilir. Siz takip nonuzuda yazarsaniz daha verimli yorum yapabiliriz.

• Beğen
Tepkiler: Fırat Ç.
@oguz01adn ben yazin sicaklarda bisiklet surerken formanin disinda kalan heryerime yuksek faktörlü gunes kremi suruyorum asiri farketti kararma olmuyor ama şöyle biseyi var kremi heryere esit surmeniz gerekiyor bir yere bol bir yere al surunce bu sefer dalga dalga kararma oluyor o daha komik tabi yazin o gunesin altinda normaldir

• Beğen
Tepkiler: oguz01adn
4,,5 kalem siparis gecmistim..aksilik adamlarin tatiline denk geldi.hala bekliyor..gerci beklesede 40 50 gunden asagi gelmiyor benim kargolarim.90 100 gundur gelmeyenler bile var..artik onlardan umidi kestim..yalniz sunuda demeden gecemeyecegim.cinli kalitesiz uretir cinli ucuzdur cinli basittir, eyvallah hepsi dogruda admalar yapiyo kardesim..soyle bir dusununce adamlarin urettigi seylerin %90 kadarini biz uretemiyoruz..piyasada var ama hepsi cinden ithal..malesef aci durum bu.ama teknolojik urunlerde onlarda.cinli deyip gecmemek lazim...adamlar 10 guluk tatili fazlasiyla hakediyor.keske bizde cinliler kadar uretken olsak.

@Ismaildmr aynen geçen gün bende 4 parça ürün siparişi verdim. Bir tanesinin kaydı yapılmış kargolanmayı bekliyor şekilde. 1 tanesinde tatil olduğunu yazıyor, diğer 2'si için depodan sevki yapılmış diyor. Ayrıca Çinlide gelen isteğe göre üretim yapıyor. Bir ürünü 10 dolara da 1 dolara da üretebiliyor. Yani sen nasıl istersen ona göre üretiyor. Şimdiye kadar aldıklarımda bir tanesi bile sorunlu gelmedi. 10 metre RGB led siparişi verdim, Türkiye'de internette aynı set 90 lira bulunduğum şehirdeki elektronikçide 120 lira aliexpresste 11.8 $
(link)

@Fırat Ç. tracking number ı kopyala (link) buradan yurtiçi takibini yapabilirsin

• Beğen
Tepkiler: Fırat Ç.
Geri