Scudo Sports

Aliexpress

Scudo
Tavsiye ederim

(link)

ucuza aydınlatma arayanlar bakabilir. Ben bir kırmızı bir beyaz istemiştim, dün geldiler...Akşam şarj edip bitmesi için açık bıraktım 21:30 gibi...Saat 00:45 gibi yatmama yakın kapatmak zorunda kaldım. Halen çalışıyordu..

Hafif ve küçükler. Yol bisikletim için aldım.

tayt olarak belli markalar var diğerlerinden ayrılıyor kalite olarak ben spexcel tayt alıyorum cok ucuz değil ancak avrupa ürünlerine göre gayet iyi
(link)

daha önceden de aldım 4-5 saatlık tayt kırmızı ped gayet memnunum bunun gibi b,r kaç marka daha var

Aliexpress'de kalite kalite ürün var. Santic markasını öneririm. Aldığım bisiklet ceketini iki senedir sürekli kullanıyorum, ne solma oldu ne yıpranma.

(link)

Bu satıcıyı tavsiye ederim.Aldığım ürün hasarlı olarak gelince satıcıyla iletişime geçtim saolsun hemen yenisini gönderdi.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Şöyle bir kuponum var ama kullanamıyorum. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Black friday sebebiyle cuma günü kullanabileceğimi düşünüyorum ama doğru mudur?

Dosyalar

• Screenshot_20181120-231104.png
    Screenshot_20181120-231104.png
    108,3 KB · Okunma: 57
(link)

son zamanlarda güzel bir gözlük arayışı içindeyim, ama çok para vermek istemiyorum bu gözlük çok para benim için, uzun vadede karşılayacaksa alayım diyorum, f/p önerileriniz var mı aliexpress üzerinden, veya türkiye den alabileceğim varsa...

@bariscptInbike gozlukler var, yari dan az fiyata. Forumda konusu olunca bende bakinmaya başladım

merhaba, ben şu aşağıdaki parçayıalıp zinciri kolay takıp çıkarmak istiyorum aparatsız. bunu aldığımda zincirime takabilirmiyim, 4 tane nura var hangisini almam lazım bisikletim 24 vites mosso 1824
bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

(link)

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
@halil45tr
8 olani alacaksiniz. Aparatsız takıp çıkarmak mümkün.

@halil45tr seçeneklere baktığınızda 6-7-8 / 9 /10 speed olarak seçeneklerde yazıyor. Vitesinize uygun olanı alacaksınız, işinizi görür. Türkiye'de kaç para ki en azından 1 ay beklemeyi göze aldınız.
upload_2018-11-23_21-43-17.png

(link) bu rüzgarlığı tavsiye ederim çok hafif.ayrıca şu eldivende çok kullanışlı ve hesaplı çıktı (link)

• Beğen
Tepkiler: Ceyhun Özkan
Temmuz'da geçtiğim Aliexpress siparişi bir türlü elime ulaşamıyor :D Şimdiye dek 2 kez gönderdiler ve ikisi de ulaşamadı, bir şekilde geri döndü. Şimdi 3. kez göndermeyi deneyecekler. Asıl merak ettiğim bu kez de ulaşmaması halinde, para iadesi alıp alamayacağım. Çünkü para iadesi için Dispute açma süresi 60 gündü, çoktan geçti. Yaklaşık 150 gün oldu. Bilmiyorum ne olacak, beklemedeyim. Gelişmeleri buradan duyuracağım. En uzun Aliexpress bekleme süresine sahip olarak tarihe geçiyorum sanırım :harika: Bugün tam olarak 135. gün :eek:

Edit 1
3. kez gönderim için EMS express adında bir shipping metodu kullanmayı teklif ettiler, kabul ettim. Ufak bir ücret farkı var, onu ödeyeceğim bakalım ne olacak.

@Serkan Mıstınoğlu
Halen jant setinimi bekliyorsun ? :)

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Geri