Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

Bunun sonu nereye gidecek acaba? Direk ürünü alsınlar %96 ise :D.

Scudo
Arkadaşlar 30 Nisanda almış olduğum (link) dün teslim edildi. Herhangi bir vergi veya ek ödeme alınmadı PTT tarafından..

• Beğen
Tepkiler: Yalnız Pedal
beklediğim 2. üründe geldi herhangi bir vergi ücret alınmadı ayrıca yeni sisteme göre adi kargolar vergilendirmeden dolayıı otomatik takipli oluyor yorumu tamamen yalan sistem ve track17de çinden hala çıkmamış görünen ürünü şubeye sorup şubeden aldım

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Şimdi bu ufak poşetler posta statüsünde geliyor ya bunlara uygulanmayacak mı acaba diye hayal kuruyorum :)

• Beğen
@Abdülkadir Ergin
Zaten olayın patlak verdiği nokta orası. Bakan beyin açıklaması ile patlamıştı ülkede bu kadar çince konuşan mı var demişti galiba. Şuanda gelmesi beklediğim 4 tane paketim var 2 tanesi posta olarak geleceğini tahmin ediyorum. Ürünler geldiğinde buradan tekrardan yazarım.

• Beğen
Tepkiler: Levent Kırça
@MakRo

Aynen oyle demisti. Ya baksinlar sorun degil de o 22euro geri gelsin yani. Boyle hepten alamıyoruz.

Ha şu olacak. Kargolara hala dusul bedel yazacaklar bu sefer vergi ustunde yazan deger uzerinden vergilenecek. Kimisi de acilacak bedel ispati isteyip ispat uzerinden vergilendirilecek galiba.

Mesela induktif yakinlik sensoru almistim. 5 tanesi 160 liraydi. 85 lira vergi cikarmislardi. Satici ustune fiyati ne yazmisti bakmadan atmistim kutuyu. Hos ben o siparişi iptal istemistim adam parayi iade etmisti. 5 tanesi bana 90 liraya gelmis oldu ?

Aliexpres siparişi sonrası gelen mesaj her türlü yardımcı oluruz diyorlar ama vergi fazla gelirde almazsan paketi geri gelirse paranın yarısını alırsın ona göre de demeyi ihmal etmemiş.
20190617_175529.jpg

nakliye ücretini geri vermem demiş sanırım.

aliexpressteki grupsetler gerçek mi peki

@makaram
Gümrükte vergi alıyorlar diye ürünü geri verirsen kargoyu sen ödersin diyor.

• Beğen
11,40 ruble aldım 3 ay kadar önce aliexpres den ucuzundan 100 tl altı 500 km olmamıştır hadi zinciri de değiştireyim dedim dün kmc zincir taktım Erdoğan dan almıştım ilk 3 dişli de kaçırıyor moralim bozuldu uzatma aparatı takmıştım acaba zincir dişliye tutunamıyormu diyorum çıkan 12-30 shimano rubleyi geri takıp deneme yapmam lazım onda atma yapmazsa ruble 2 ayda ömrünü yedi. Sormak istiyorum alide 200 tl üstü rubleler var bunların kalitesi nasıldır Türkiye de bulamadım 11-40 mtb rublesi.

@turcudede
Başka hesaptan almıştım o zamanlar yeni hesaba kupon veriyordu bir kaç hesap açtım hatırlamıyorum bile bulursam atarım her satıcıda vardır aynı ruble den silver ler var pahalı onlar 300 e yakın 85 di bu

@Yalnız Pedal

(link)

Bu olma ihtimali var mı? En çok bu satılıyor diye sepete eklediydim, 4.9 puan almış, iyidir diye düşünüyordum.

Shimano dışında bir marka mı aldınız?

@özgür duygu
Evet. Markasını hatırlamıyorum. Şimdi arama yapınca sunrace diye bir marka çıkıyor nasıl bir markadır.

@Yalnız Pedal

Sunrace kaliteli marka. Ama aliexpress satıcıları arama sonuçlarında çıkmak için sunrace ismini kullanabiliyor, gerçek değildir.

Geri