Scudo Sports

Aliexpress

(link) 80₺'lik bu ürünü alsam ne kadar vergi öderim?
Aynısından aldım 2 haftaya gelir diye tahmin ediyorum. İlk gözlüğüm olacak ama vergi ve malzeme kalitesini buraya yazarım. Fiyatı olduğu gibi gösterttim.

Scudo
Aynısından aldım 2 haftaya gelir diye tahmin ediyorum. İlk gözlüğüm olacak ama vergi ve malzeme kalitesini buraya yazarım. Fiyatı olduğu gibi gösterttim.
hocam miyop olduğunuz için mi bu ürünü tercih ettiniz?

hocam miyop olduğunuz için mi bu ürünü tercih ettiniz?
Gözlerimde çok şükür bir sorunum yok. İndirimde gördüm, bir kaç yerde de incelemesine baktım. Zaten ihtiyacım vardı ben de sipariş ettim. Eğer içindeki numaralı gözlük çerçevesine ihtiyacınız olursa verebilirim size de. Kullanmayacağım çünkü

Gözlerimde çok şükür bir sorunum yok. İndirimde gördüm, bir kaç yerde de incelemesine baktım. Zaten ihtiyacım vardı ben de sipariş ettim. Eğer içindeki numaralı gözlük çerçevesine ihtiyacınız olursa verebilirim size de. Kullanmayacağım çünkü
samsunda olmanız umuduyla profilinize bastım ki konyadaymışsınız :) oradaki miyop çerçevesi nasıl bir şekilde gözlüğe takılıyor, oturuyor, diğer gözlüklere takılabilir mi, sadece o gözlük modeline mi özel hiçbir fikrim yok. o ürünü alsam vergilerle ve 15 tl kargoyla 100tl gibi bir fiyata ulaşacak. miyop cam kestirme maliyeti de ucuz değil. şimdilik kalacak sanırım. çok teşekkürler :harika:

• Beğen
Tepkiler: lordOFbolts
samsunda olmanız umuduyla profilinize bastım ki konyadaymışsınız :) oradaki miyop çerçevesi nasıl bir şekilde gözlüğe takılıyor, oturuyor, diğer gözlüklere takılabilir mi, sadece o gözlük modeline mi özel hiçbir fikrim yok. o ürünü alsam vergilerle ve 15 tl kargoyla 100tl gibi bir fiyata ulaşacak. miyop cam kestirme maliyeti de ucuz değil. şimdilik kalacak sanırım. çok teşekkürler :harika:
Rica ederim. Muhtemelen farklı gözlüklere uymayacaktır.

• Beğen
Tepkiler: qtay
Rhodiumm
Aynı formadan takım almıştım 5.seneye girdim inanın ne bir sökülme nede esneme,rengi atmadı hala canlı,tayttaki ped bile taş gibi,inşallah sizinkide aynı kalite çıkar.Aynı zamanlarda aldığım yerli formaların hepsi yer bezi oldu :komik:

Bir bisiklet çantası almayı düşünüyorum, ama üst boru ve sele altı çantalar arasında tereddütte kalıyorum. Amacım telefon, cüzdan, yedek lastik, levye, tamir setinin sığabileceği bir ürün almak. Konumundan dolayı üst boru çantalar daha kullanışlı ve aero yapıda gibi geliyor bana. Daha önce kullanan biri oldu mu acaba bu tür bir ürün, tavsiye edebileceğiniz bir model var mı ? (link)
Linkteki 3. ürün, 039BK 1L kodlu.

(link) 80₺'lik bu ürünü alsam ne kadar vergi öderim?
Vergi işi biraz sanki kafalarına göre gibi. Her türlü gümrüğe sunum ücreti vs diyerek 15 liranızı alıyorlar. Sonrası sanki biraz insaflarına kalmış gibi. Geçen haftalarda 22 ve 24 dolar olan iki siparişim geldi, 19 ve 20 lira ödedim. Geçen gün 5 dolara aldığım ürüne de 18 lira vergi çıkartmışlar.
Kalitele üst düzey değil ama tasarımı çok güzel 😍235343 dosyayı görüntüle

Hayırlı olsun güle güle kullanmanız dileğiyle, ben çok kullanıyor olmasam da @seko35.50 dediği gibi henüz bir yırtılma, solma yada esnekliğinde kayıp vs bir şey olmadı.

Bir bisiklet çantası almayı düşünüyorum, ama üst boru ve sele altı çantalar arasında tereddütte kalıyorum. Amacım telefon, cüzdan, yedek lastik, levye, tamir setinin sığabileceği bir ürün almak. Konumundan dolayı üst boru çantalar daha kullanışlı ve aero yapıda gibi geliyor bana. Daha önce kullanan biri oldu mu acaba bu tür bir ürün, tavsiye edebileceğiniz bir model var mı ? (link)
Linkteki 3. ürün, 039BK 1L kodlu.

Bende sizin hesap üst boru üzerine takılan bir çanta arıyordum. Kişiye özel heybe çanta tasarım (Avrupaya açılan genç girisimcimiz) konusunda geçen üretici Anunnaki Çanta'dan yaptırdım henüz gelmedi ama bakınca aliexpressteki fiyattan ucuza geliyor.

Dosyalar

• anunnaki çanta.jpeg
    anunnaki çanta.jpeg
    111,4 KB · Okunma: 45
Bilgisi olanlardan yardım isteyeceğim. Şimdi ben bir satıcı ile ürün pazarlığı yaptım ve fiyat konusunda anlaştık. Bana Özel ilan açtı. Fakat ürünün rakamı ederinden fazla. Bunu yaparken bana;
"You make an order, do not pay, I will change the price for you before paying" diyor.
Bir ön sipariş vermem gerekiyor diye anladım. Aranızda bunun nasıl yapılacağını bilen var mı? Nette araştırdığımda bunu adam akıllı anlatana rast gelmedim. Bir kaçının dediklerini yaptığımda da beceremedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: Rhodiumm
@MakRo hayırlı olsun . Ürünler arasında jelli tayt görüyorum , nasıl rahatlığından memnun musun ?

Bilgisi olanlardan yardım isteyeceğim. Şimdi ben bir satıcı ile ürün pazarlığı yaptım ve fiyat konusunda anlaştık. Bana Özel ilan açtı. Fakat ürünün rakamı ederinden fazla. Bunu yaparken bana;
"You make an order, do not pay, I will change the price for you before paying" diyor.
Bir ön sipariş vermem gerekiyor diye anladım. Aranızda bunun nasıl yapılacağını bilen var mı? Nette araştırdığımda bunu adam akıllı anlatana rast gelmedim. Bir kaçının dediklerini yaptığımda da beceremedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Size özel fiyat yapacağı için genel ilanda o fiyatı veremiyor. Size olan ilanda sipariş vereceksiniz ama ödemeyi yapmayacaksınız. Ödeme için belli bir süre veriyor size.(1-3 gün arası bir şeydi galiba) O süre içinde satıcı muhtemelen sizin fiyatınızı düzenleyecek ve o şekilde ödeyeceksiniz.

@Rhodiumm hocam ben de sadece üst almayı düşünüyorum, hava geçirgenliği ve bedeni nasıl? Fotoğrafta biraz bol gibi görünüyor sanki
Hava geçirgenliği konusunda memnunum. Üst formanın bedeni bence gayet iyi. Sadece kolları biraz bol. Taytın ölçüleri ise bayağı rezalet. Tayt oluyor ama askı esnemiyor ve neredeyse içlik gibi yukarıda kalıyor. Pedi de fena değil idare eder. Klasik aliexpress pedi :D
@Rhodiumm evet güzel görünüyor. Denediniz mi ? Önerir misiniz? Önerirseniz linkini paylaşır mısınız?
Bu fiyata alınır hocam.

(link)

Satışa kapanmış maalesef :(

Rhodiumm
Aynı formadan takım almıştım 5.seneye girdim inanın ne bir sökülme nede esneme,rengi atmadı hala canlı,tayttaki ped bile taş gibi,inşallah sizinkide aynı kalite çıkar.Aynı zamanlarda aldığım yerli formaların hepsi yer bezi oldu :komik:
Evet benim de ilk forma setim çinden. 2 sene sıkıntısız götürdü beni :D
@Rhodiumm sipariş vereceğim ama ödeme yapmadan bunu nasıl yapacağımı çözemedim.
Şöyle bir yol var. Ürünü alıyormuş gibi yapın. Kart bilgilerini girmeden en son ödeme ekranında ana sayfaya geri dönün. Sonra siparişlerim'e basın. Siparişiniz "ödeme bekleniyor" yazıyor. Muhtemelen bunu istiyordur satıcı.

@MakRo hayırlı olsun . Ürünler arasında jelli tayt görüyorum , nasıl rahatlığından memnun musun ?
Daha önce aldığım bib şorttan jel olarak 1 tık daha üst bunu test etme fırsatım olmadı ama öndeki kullandığımda 80'er den git gel 160 km kullanmıştım her hangi bir ağrı sızı yoktu. Yurt içi pazarındaki ürünleri kullanmadığım için bir şey diyemem ama ben memnunum.

Dosyalar

• 001 (2).jpg
    001 (2).jpg
    71,2 KB · Okunma: 54
  • IMG_20200716_132550.jpg
    IMG_20200716_132550.jpg
    1,4 MB · Okunma: 55
  • Muhteşem
Tepkiler: TatanQa_tr
Daha önce aldığım bib şorttan jel olarak 1 tık daha üst bunu test etme fırsatım olmadı ama öndeki kullandığımda 80'er den git gel 160 km kullanmıştım her hangi bir ağrı sızı yoktu. Yurt içi pazarındaki ürünleri kullanmadığım için bir şey diyemem ama ben memnunum.

Çok teşekkürler. Bendeki decathlon ürünü pedli tayt sünger dokulu ve bir süre sonra uyuşma yapabiliyor , bu yüzden jel dolgulu olanları denemek istiyordum. Hepsiburada sitesinde yurtdışı ürün diye satıyorlar acaba aynı işi görür mü diye merak uyandırdı , bir de gümrük vs uğraşmadan muhatabın belli olması mantıklI geldi.

Normalde 52TL olan ürün gümrük / kargo ekliyorlar ve 90TL oluyor.

(link)
10660980817970.jpg

Az önce PTT'ye gidip son gelen siparişimi aldım temmuz 2 de yola çıkan ürünüm, cuma gelmiş fakat teslim almamıştım. Az önce montajını da yaptım kullandıkça farkı anlarım.

İgsport 50es ve kol bantlı nabız ölçer aldım 2 ay 5 gün oldu anlaşmazlık açtım bakalım ne olacak
Çok teşekkürler. Bendeki decathlon ürünü pedli tayt sünger dokulu ve bir süre sonra uyuşma yapabiliyor , bu yüzden jel dolgulu olanları denemek istiyordum. Hepsiburada sitesinde yurtdışı ürün diye satıyorlar acaba aynı işi görür mü diye merak uyandırdı , bir de gümrük vs uğraşmadan muhatabın belli olması mantıklI geldi.

Normalde 52TL olan ürün gümrük / kargo ekliyorlar ve 90TL oluyor.

(link)
10660980817970.jpg
Bende var bundan 20-30 km de sorun yaşamadım

Çadırım Muğlada...🤣😂🤣😅😁..Az önce diğerlerine bakarken onuda kolaçan edeyim dedim , bingo...😁..70 tl vergi tutmuş, gayet makul...Refund edildi, bakalım neye karar vericez..Bilm..
Merhaba, hangi çadırı aldınız? Ultralight çadır bakıyorum bir süredir.

Geri