Scudo Sports

Alman Kurdumu sonunda Aldım...

Scudo
Gule gule kullan cok SIK. Basligida sevdim, ilk once konu yanlis yerde acilmis zannetmistim :p

• Beğen
Tepkiler: Sedat YUKARIÇUKUR
Arkadaşlara herkese çok teşekkür ediyorum. Bugun ilk uzun yol testimi yaptım ve şu an için cok iyi diyebilirim. Cubelerle ilgili cok fazla bilgi yok. Umarım iyi bir seçim yapmışımdır. Ve umarım cok daha iyilerine sizlerde sahip olursunuz.

@Sedat YUKARIÇUKUR

sorulmaz belki ama herkes merak ediyo benimle birlikte.. Ne kadara ve hangi bayiden aldınız öğrenebilir miyiz? İnternette 650 avro (ve kdv^side ayrı hesaplanıyordur) bir fiyat var..

Mümkünse tabii. Çok güzel bir Cube.

Fiyat konusuna çok girmek istemiyorum arkadaşlar. Ben bisikleti aslı bisikletten aldım. Sonuçta pazarlık vs. fiyat her zaman değişir. Bir başkası benden daha ucuza da alabilir daha pahalıya da. Fiyat belitmediğim için kusura bakmayın.

sözüm meclisten dışarı kimse üzerine alınmasın ama bu fiyat belirtmeme durumuna karşıyım. ben scott scale 70 modelini 800 euro ya aldım peşin fiyata.normal fiyatı 990 euro. fiyat konusuna özellikle girme taraftarıyım çünkü, böyle bisikletlerin hayalini kuran bir çok arkadaşımız var. Onlarda iyi bir indirim sayesinde istedikleri model bisiklete sahip olabilirler.

Ha şunuda belirteyim herkese aynı indirim yapılmayabilir, arkadaşın dediği gibi aynı bisikleti daha ucuza alanda olabilir, daha fazla verende. bu tamamen satıcı-alıcı kaynaklı durumlara bağlıdır.

piyasada bisiklet satan ama bisikletçilikten gelmeyen,bisiklet kullanmayan satıcılarda var, forumda bazı arkadaşlar yazmış okudum şaşırmadım. bende yaşadım böyle olayları. onlardan bisiklet almamak lazım.

Ama içinde bisiklet aşkı olan bir satıcı, mutlaka bisiklet sever birine ücret konusunda kolaylık sağlayacaktır !

• Beğen
Tepkiler: suzunkopru
Evet vitesler deore

Fiyat belirtmeme konusuna gelince. Ben şu kadar para verdim de aldım demek istemiyorum. Lütfen kimse kızmasın bu konuda

• Beğen
Tepkiler: Volkan Bilirli
@seerblood

Teşekkürler arkadaşım. ya bu yeni vites kollarına daha alışamamıştım. Bu resimler bisikletçiden ilk getirdiğimde çekildi o yuzden oyle. :)

@Abdullah Hakkı

Bisiklet cube nin kendi sitesinde 13.3 kg görünüyor. Resimlerdeki hali 15 kiloya yakındır. (Çanta,suluk,barent vs.)

Geri