Scudo Sports

Alman Kurdumu sonunda Aldım...

Öncelikle hayırlı olsun iyi pedallamalar. Görüşünüş ve kalite olarak en beğendiğim marka Cube. Bir gün benim de hayalim Cube Acid sahibi olmak:D Genel olarak tüm Cube bisikletler kalite ve görüşünüş olarak muhteşem zaten.

Scudo
kesinlikle iyi bir seçim olmuş.asla "acaba" diye aklında soru kalmasın.sonuçta en önemli kriter senin Alman kurdunla mutlu olman ve içine sinmesi.yoksa herzaman bi alternatif çıkar bunu düşünmeye gerek yok.km sayacı aldınmı? ilk iş bence bitane al.bisikleti ve kendimi sınava sokma amaçlı kullanıyorum ben(= bakalım kaç kmde çatlak sesler gelmeye başlıycak(=
tekrar hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.lastiklerin yolda erisin (=

• Beğen
Tepkiler: Sedat YUKARIÇUKUR
@gecekusu333

Km sayacını bisikletle aldım ve dün ilk testimi yaptım. Ayarları tam mı emin değilim tabi. ikinci sürüşte belli olur. Dün oldukça yüksek bir hıza ulaştıgımda ki belki de rüzgardan ole gelıyordu km saati 40 gosteriyordu. Bana az gibi geldi ama yanılıyorda olabılırım. Zaten 40 dan sonrası bana risk gibi geliyor açıkcası.:)))

Hayırlı uğurlu olsun sedat, uzun araştırmalardan sonra sonunda kararını vermişsin :) güzel bisiklet, kazasız belasız keyifli ve bol pedallı günler

• Beğen
@_Faruk_

SAğol Faruk. Hidrolik fren ve mekanik viren arasındaki farkı anlayabilmemde açıkcası çok yardımcı oldun.

@_Faruk_

Belki oyle. Belkide km saati su an eksik gosteriyor. Belki de rüzgar bana asırı hız hissi verdi. Yakında anlarız. :)))

@Sedat YUKARIÇUKUR

eğer dün çıktıysan yola çok rüzgarlıydı hava gerçek performansını gösterememiş olabilirsin, dün ben bahçeşehire gittim yol bisikletiyle giderken iyiydide dönüşte rüzgarı hep önden yedim yokuş aşağı bile pedalı bırakınca hız yarıya düşüyodu neredeyse

@_Faruk_

Olabilir balmumcundan aşagıya arka yoldan iniyorum ortakoye dogru orda denedim ve rüzgar etkilemiş olabilir. Yollarda virajlı orda bisikletin kontrolunu saglamak bıraz zor oluyor. Tabi max ne hız yapılabılır onu da bılmek gerek bı dağ bisikleti ile. Bana en yüksek 50-55 gibi geliyor. Tabi benim fikrim :)

@Sedat YUKARIÇUKUR

Edirnekapıdan haliç köprüsüne inen yokuşta sabah 7 civarlarında yol boşken 72 km hıza ulaştım, daha uzun ve dik eğimli yokuşlarda daha yüksek hızlarada çıkılabilir diye düşünüyorum :)

• Beğen
Tepkiler: suzunkopru
Doğrudur arkadaşlar ben sadece kendi denemelerimden bahsediyorum. Sonuçta amator biniciyim. Ama bindiğimiz biisklet dağ biiskleti ve hız için yapımadığı da bi gerçek. Km saatim de kesin doğru gosteriyormu ona da bir şey diyemiyorum. Abartılı süralerden bahseden arkadaşlarda gordum ki, km saatinin yanlış takılması ile hız iki katı gibi gorunebılıyor. Bu hız konus ile ilgili bi konu açsakmı acaba ne dersiniz?

• Beğen
Tepkiler: suzunkopru
Arkadaşlar bisikletimle ilgili tespit etmiş olduğum bir olumsuzluk var. Paylaşmak istiyorum. Vites geçişlerinde arada sorun cıktıgı ıcın dun nedenini bulmaya calısırken, arka dişli 9'lu olduğu halde vites kollarının 8 li olduğunu fark ettim. Doğal olarak ara dişlelerde bir yerde hangi dişe atlayacagını şaşırıyordu vitesler:) Ben de dün akşam henuz cok ihtiyac duymadığım için 9. vitesi kullanmayacak hale getirmekle cozum buldum. Cube almaya karar verecek olan arkadas olursa bu konuya dıkkat etsın. Bu arada internet sitesinde vites kolları 9. görünüyor.

aldığın yere gidip durumu bildir. kolu değiştirt bence. çok saçma fabrikadan böle çıkmış olamaz. 9lu dişli 8 li kol hayret ...kesin konuş bence. komik yani

• Beğen
Geri