Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Amazon

iyi günler amazon.com dan magura hs 11 fren pabucu almayı düşünüyorum .
kutu halinde 50 adet var diyor içeriğinde .
adet 46 gr olmasına ramen 50 adeti 460 gr kargonun ağırlığı.
sizce de bir sorun var mı veya uygun mu bu alışveriş?
Her bir pabuç için poşet mevcutsa ve tümü karton kutu içerisinde ise, brüt ağırlığın 460 gr olmasının normal olduğunu düşünüyorum.

Scudo
Her bir pabuç için poşet mevcutsa ve tümü karton kutu içerisinde ise, brüt ağırlığın 460 gr olmasının normal olduğunu düşünüyorum.
teşekkürler cevabın için.10 adet fren pabucu için 460 gr hesabım var. paket içeriği 50 adet .
iki fren pabucu bile 46 gr olsa 1 kg ı geçiyor .bir de fren pabucu kırmızı renk. bu renk ayırımı ne anlama geliyor.
amazon yıldız 5 te 2 bu link vermek daha mı kolay olurdu ?(link)

Faturada satış birimi bir paket yerine 50x pabuç görünüyorsa, büyük bir olasılıkla ticari olarak değerlendirilir. Ağırlıkla ilgili bir limit yok ama 50 fren pabucunu çok zor sokarsınız. Kontrolde de muhtemelen dikkat çeker, yerinizde olsam bu şekilde getirmeyi denemedim. 4 5 boş pcb getiren bile ticari denerek takılmıştı.

teşekkürler cevabın için.10 adet fren pabucu için 460 gr hesabım var. paket içeriği 50 adet .
iki fren pabucu bile 46 gr olsa 1 kg ı geçiyor .bir de fren pabucu kırmızı renk. bu renk ayırımı ne anlama geliyor.
amazon yıldız 5 te 2 bu link vermek daha mı kolay olurdu ?(link)
Kafa iyiyken cevap yazmamam gerekiyormuş. Bayağı bir yanlış hesaplamışım. 😁

• Beğen
Tepkiler: Ricochet
Faturada satış birimi bir paket yerine 50x pabuç görünüyorsa, büyük bir olasılıkla ticari olarak değerlendirilir. Ağırlıkla ilgili bir limit yok ama 50 fren pabucunu çok zor sokarsınız. Kontrolde de muhtemelen dikkat çeker, yerinizde olsam bu şekilde getirmeyi denemedim. 4 5 boş pcb getiren bile ticari denerek takılmıştı.
Teşekkürler .Sipariş takılırsa ücret geri alınabilir mi?

Teşekkürler .Sipariş takılırsa ücret geri alınabilir mi?

Alan bir arkadaşım oldu ama bu genele yayılabilecek bir örnek midir bilmiyorum, bu konuda sizi yanıltmak istemem. En garanti yöntem amazon müşteri hizmetleri ile görüşmeniz okur.

Merakımı bağışlayın lütfen, 50 tane fren pabucunu ne yapacaksınız?

Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler.
Geçkaldık son bir adet diyordu onuda kaçırdık.
Fiyatına göre avantajlıydı.
Çok gibi gözüküyor ama 8 adet bir değişimde kullandığını düşünürsek .
Bir daha bu adette satışa çıkar ve alabilirsek ne güzel olur.

En aktif amazon konusu burası olduğu için buraya yazmak istedim. Geçenlerde yaptığım alışverişteki siparişimin bir tanesi iptal edilmiş ve para iadesi kartınıza gerçekleştirilecek diyordu. Biraz geç olarak aklıma geldi, normal kredi kartı yerine sanal kart kullanıyorum. Acaba onda da iade şekli aynı şekilde mi oluyor? Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde kartınıza iade olacaktır deyip geçtiler.

En aktif amazon konusu burası olduğu için buraya yazmak istedim. Geçenlerde yaptığım alışverişteki siparişimin bir tanesi iptal edilmiş ve para iadesi kartınıza gerçekleştirilecek diyordu. Biraz geç olarak aklıma geldi, normal kredi kartı yerine sanal kart kullanıyorum. Acaba onda da iade şekli aynı şekilde mi oluyor? Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde kartınıza iade olacaktır deyip geçtiler.

Aynı şekilde olacak, sanal kredi kartınıza bağlı kartınızın işlemlerinde para girişi olarak yer alacaktır.

Geçen hafta Amazon Türkiyeden 10 adet deotrant siparişi vermiştim ve şimdi ise böyle bir mesaj ile karşılaşıyorum. Daha önce böyle bir sorun yaşayan oldu mu?
Screenshot_20240513_133729_Amazon Shopping.jpg

Ürün yolda hasarlanmıştır ya da sızıntı olmuştur. Sıvı ürünlerde yaşanabiliyor.
Teşekkür ederim. Böyle bir şey ilk defa başıma geliyor. Bilmiyordum.

Merhaba,

27 Mayısta amazondan verdiğm lastik siparişim kargoya verilmiş görünüyor. UPS kargo takip numarasıda var ancak bugün ürün tutarı iade edildi kartıma. Sipariş iptali yada başka bir bildirim yok. Ürünler hala kargoda görünüyor. Daha önce naşına gelen var mı*

Geri