Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Amoeba marka bisiklet hakkında sorular ve cevaplar

İyi günler,amoeba scud titanyum gidonları akkında bir şey sormak istiyorum.Bu malzeme alümiyumdan dahamı sağlamdır?, ve kullanıcı icin bir kg limiti varmıdır.

Scudo
titanyum aliminyumdan daha sağlamdır bn borla kulanıyorum 76 kgyim her hangi bir sorun olmadı(kırılma,yamulma vs.) bundada olacağını sanmıyorum

titanyumla alüminyumu karşılaştırmak çok abes olur.titanyum alüminyumdan kat kat daha sağlamdır

Titanyum sağlamdır ona paralel aluminyumdan agırdır.!

@yighitjan

titanyumun ağır olduğunu nereden çıkardın aliminyumdan ağır olsaydı profesyonel bisikletçiler ve hafif bisiklet toplayanlar aliminyum yerine titanyum kullanmazlardı !!!

Arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim sorun çözüldü

@gurkankas

Titanyum Aluminyumdan agırdır.Ama alasımlı bi titanyumlar aluminyumla aynı seviyede çok az hafif olabiliyolar(ama alaşım dedim bak,Saf değil.)

Bak bakalım hangisi daha agır!!!!!!!!!!!!!!

ben athletic arkadaşımızı katılıyorum amiiba seklinde okundugunu dusunuyorum .biyolojide herkesin bildigi amip .amiiba daki son a uzatılarak okunmuyo b derken dudaklar kapanıyo ya e ile a arası bişi çıkıyo o kadar soylemek kafi. illa tam turkceye cevirmek isteyen varsa amip deyip gecebilir.tek hucreli protozoadir entomoeba histolitica denen turu insanda amipli dizanteri yapar sizlerden uzak olsun:)

gerçi eski bir konu ama
asalak masalak gibi bir anlamı çıksada ingilizcede özel isimlerin manasına bakılmaz öyle olsaydı bu ismi koymazlardı heralde:)
hem siz üstüne bindimi inmek istemiyorsunuz bu durumda asalak kim oluyor bilin bakalım:D

Selam merhaba arkadaşlar herkes amoeba resimlerini paylaşabilir mi ? Bu başlık altında yeni alacak arkadaşlar içinde öncelik sağlamış ve bilgi edinmiş olur görsellik bakımından.

şunu soyleyebilirim,resimlerden gormekle,canlı canlı gormek arasında gercekten inanılmaz fark var,hussar ın kadro tasarımı,renk uyumu tek kelimeyle muhteşem:)resimlerde begendiyseniz,yanına gidip bakınca aşık olacaksınız:)ctesi resimleri yükleyecegim

Sonunda biri cevap verdi =) benim hussar tamamlansa ekleyeceğim fakat daha tamamlanmadı, nette amoeba resimleri var ama az en azından herkez kendi bisikletinin resmini koymuş olsa alacak olan arkadaşlar içinde yardımcı olmuş olacağız gibi düşünüyorum görsel olarak.

gayet güzel,turuncu suluk kafesi cok uyumlu olmuş,aynı renkten ben de alacagım:)bu arada maşayı beyaz olanla degiştirdin mi,benim xcm siyah çunku.ama beyaz renk cok daha güzel duruyormuş şimdi anladım

Geri