Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Amoeba marka bisiklet hakkında sorular ve cevaplar

bu arada lastiklerden memnunmusun,bende schwalbe mountaineer var,herbir lastik neredeyse 1000 gr,bisiklet baya bi ağır,o yüzden acil degiştirip slick lastige gecmek istiyorum

Scudo
Ve işte hussar takımı =) hussar'a beyaz xcm maşa çok güzel olmuş bende beyaz arıyordum fakat bulamamıştım siyah ile idare edeceğim;
Onurcan'ın jantlar çok yakışmış daha çok resim eklenmesi dileği ile...

@mert erdogan

Teşekkür ederim.Jantlar Byte'ın Trecıme modeli.Deneme amaçlı takmıştım çok yakışınca bıraktım.En kısa zamanda yeni fotolar ekleyeceğim

Dostum bu km saatinin modeli nedir?
Harika duruyor...

@msavsa

Teşekkür ederim.Gösterge SHIMANO'nun 2010 model CI-DECK'i.İnternette bulamadım göstergeyi ama Shımano'nun 2010 model kataloğunda detaylı olarak anlatmışlar...:)

• Beğen
Tepkiler: msavsa
Çok yakındır resimleri yüklemem bekleyin. =) Öyle ahım şahım hussar değil ama bitmesine az kaldı.

Arkadaşlar Amiba diye okunuyor.İlk okunuşta bu ameyoba diye okunabilir ama doğrusu Amiba ;). 2006 yılından beridir de kullanıyorum 15-17 bin arası km olmuştur. Çokta memnunum fiyat performans açısından çok iyi bir bisiklet.

bende aynı sıkıntıyı çekiyorum. bu markanın okunuşu türkçede ki büyük ses uyumuna ters düşüyor iki kalın, iki yumuşak sesli bitişik okunduğun da zor bir telaffuz ortaya çıkıyor. ben yazıldığı gibi okuyordum fakat GÜZEL TÜRKÇE'me uygun AMİİBA daha yatkın geliyor. bir de şu konuya değineyim burada ki herkesin telaffuzu doğrudur çünkü AMOEBA bisikletli olmak ayrıcalıktır baksanıza daha adını bile farklı okuyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Kerem Gürgüt
Madem öyle diğer markaları da tartışmaya açalım. Pekçok markanın menşei farklı olduğuna ve her dilin telafuz özellikleri farklı olduğuna göre
Bianchi: Bianki' mi Biançi mi?
Salcano: Salçano- Salkano ?
Kron: Eğer İskandinav markası vs ise, yazıldığı gibi okunması pek muhtemel görünmüyor, kimbilir ne ilginç bir telafuzu vardır
Scott ve Giant' e gerek yoktur sanırım.

• Beğen
Tepkiler: 42FY
Bianchi: Biyanki
Salcano: Salkano
Kron: Kıron
Scott: Sıkat
Giant: Cayınt-Caynt

Ben böyle telafuz ediyorum Amoeba da Amiiba gibisinden okunuyor heralde.

Bisiklet çok hoş.Özellikle de jantları:) .Yalnız suluğun yeşil olması görüntüyü biraz bozmuş.Kırmızı veya siyah bir sulukla daha güzel görüneceğine eminim:rolleyes:

Geri