Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Amortisörsüz mü ön amortisörlü mü?

Scudo
Ya gidondan kilitli al dostum yada düz maşa al Salcano Cf serisinden o kilo ile uzak dur göbek setleri sana her hafta 2-3 tel kırdırır sonra illallah der değiştirirsin git boyuna uygun sele ayarı bacak boyuna felan denk gelen adam gibi bir şey al daha bunun aksesuar ve giyimi var tam techizatla o işte 800-1000 lirayı bulabilir. Tavsiyem vaktin varsa bayileri dolaş 2015 model al daha hesaplı fiyata alırsın.

@QEXEC
Hocam bu zaten 2015 modeli sezon sonu olduğu için fiyatı uygun. Kadrosu da 20''. Bu kadar kötü bir yorum beklemiyordum :) Bisikletçide Bianchi Touring vardı düz maşa. Onun fiyatı 900 maşadan kilitlemeli Sedona 300 ün fiyadı da aynı şekilde 900 e geliyor. Aradaki fiyat farkına değer mi diyorsun?

Haklısınız, çok kısa yazdım. Birincisi, Salcano almayın, duyduğum yorumların büyük çoğunluğu olumsuz. İkincisi, amortisörlü almayın, hiç gerek yok, ağırlık yapıcı ve güç emicidir, ayrıca illa amortisörlü alacaksanız ucuz bir amortisörlü almak amortisörle ilgili sıkıntılar doğurabilir.

Kadro meselesi önemli ben kadro büyük olduğu için bisikletimi aynı model bisiklet ile değiştirdim 80cm iç bacak boyu var 48 kadroya düşürdüm 52 den markalar hakkında yorum yapmayacağım fiyat olarak senin bileceğin iş ama tavsiyem iyi bir şey al ekipmanlarıda al kafanı rahat tut yoksa bunun orası onun burası harcar durursun sonu gelmez o işin. Bende mosso var mesela 770tb acera 900 liraya o bisiklet yerine 1200 liraya bunu alırım hala.

Bianchi nin giriş seviyesi olan s 1000 i 2 sene kullandım. O bile bunların yanında vasat kalıyor ancak hiçbir problem yaşamadım. O bisikletten daha iyi olduğunu düşündüğüm bu model için bu kadar kötü yorum için şaşırdım.

(link)

Şu bisiklet de Speed 1000 e nazaran kötü müdür?

O bisikletleri kullanmadığım için yorum yapamam ama madem alacaksın o mu bu mu deme o zaman hem hafif hem amortisörlü olsun mesela bendeki 12,5kg amortisörlü ve hidrolik disk frenli full acera set, Salcano cf 70 mesela v fren düz maşa olduğu halde benim bisikletten ağır hafifliğe takarsan kafanı o işin sonunu bulamazsın. Verdiğin paranın hakkını veren bir bisiklet al ekipmanlarını al dönüp ardına bakma olay bu.

Tur bisikleti arıyorum demedim tersi anlaşıldı. Bisiklette hafiflik önemlidir demedim tersi anlaşıldı :) Neyse emeğini tecrübesini paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim. En iyisi yine kendi kafama göre almak. İyi akşamlar.

• Beğen
Tepkiler: Rasimcan Meral
@mehmet gülmez

Hocam siz virgülsüz cümle kurdugunuz icin size amortisörsüz model olur:)

Arkadaşlar internetten ve baktığım mağazalardan boyuma göre bulamamıştım. Gökhan arkadaşımızın tavsiyesiyle son bir kez daha mağazaları dolaştım. Aynı model bisikletlere çok farklı fiyat çeken yerle olabiliyor. Bir yere girdim neredeyse yüzde 50 fazla fiyat verdi. Diğer gittiğim yerde Bianchi Touring 821 modelini gördüm. Güzel bir indirimle aldım. Tekrar teşekkürler.

@QEXEC
Teşekkür ederim. Son ana kadar araştırmak lazım. Neyin nerde olacağı belli olmuyor.

Zamanında aldığım market bisikleti uzun zamandır yatıyordu bodrumda zebrano marka çift amortisörlü :D O zamanlar ilk aldığım bisikletimdi donanımlar dandikdi elbet sonra ben onu çıkardım aynakol,arka ve ön aktarıcı ,vites kolları ,fren ayakları herşey full shimano oldu 18kg'dan 15 kg!a kadar düşürdüm onu amortisörlere sağlam bakım yaptım gacır gucur eden alette şimdi tık yok:D kadro zaten temizdi dedim bir bineyim zaten güzergah kentsel dönüşüm adı altında taş,toprak,çamur ezik,kırık yollar hoplaya zıplaya sürdüm bir 40-50 km valla acayip keyifli geldi:koptum::koptum:

Benim gidecem yolda 5 km nin 500 m si arnavut taslari var amastor gerektirmez diye dusunuyorum nedersiniz

@Kaplan53 Gerektirmez abi. Zamanla düz maşaya alışıyorsun :) Dirsekleri hafif kırıp gidonu çok sıkı tutmazsan (tabi buradan anlatımla ne kadar doğru ifade edebilirim ki) sorun çıkarımyor. Ben alıştım 1 haftada. Hatta şöyle söyleyeyin önceki amortisörlü MTB beni baya yoruyormuş :D şimdi gittiğim 7-8km kesmiyor beni :D uzun yol yapmak için fırsat arıyorum resmen.

@sercansekkin baskan besiktasa gidiyorum bisikletciye ghost.scott.meridia bakmaya aklimi celmeseler iyi orda sadece bakacam alma işi haftaya

Geri