alpery
Üye
- Tepki
- 3
- İsim
- Alper
- Başlangıç
- 2020—21
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Aramıza hg ekledim dostumSelam, size özelden mesaj yolladım. İlgilinirseniz sevinirim, iyi günler.
katılmak isterim, gebzedeyimÇarşambaları geleneksel sahil turları yapıyoruz. Akşam 8 de pendik sahil bisiklet yolundan başlayıp dragosa kadar sürüp çay içiyoruz. Tanışma ve kaynaşma turu diyebilirsiniz.
Bunun dışında İstanbul ve Kocaeli köylerine zaman zaman önceden geçici gruplar açarak planlı turlarımız oluyor. Genelde anlık çıkan arkadaşlarda gruba çıkmadan önce yazıyor ve rota bildiriyor. Katılmak isteyenlerde katılıyor
Ekledim WhatsApp üzerinden davetin yollandıkatılmak isterim, gebzedeyim
Hayırlı geceler, bu mesaj üzerine, "tamam bu gruba katılmayı isteyebilirim" dedim. Belki de grubun yaş ortalamasını olumsuz etkileyebilirSelamlar. İsim ve soyad da söylerseniz ekliyorum
Merhaba. Bisiklet deyince aklınıza yol bisikleti gelmesin ilk olarak. Biz grubumuzda tur ve gezi amaçlı platformlar da barındırıyoruz. Bisiklet malum sadece spor değil bir gezi ve ulaşım aracıdır aynı zamanda. Bas bas gitmeyip sağa sola bakmayı, durup arkadaşlarıyla durmuş zamanı da paylaşmayı isteyenler de var. Bu konu bir arkadaşlık ve dayanışma grup davetidir. Gerek duyanları aramıza bekliyoruz...
Merhaba grup ortalamamız yüksek zaten etkisi olmaz😂Hayırlı geceler, bu mesaj üzerine, "tamam bu gruba katılmayı
😀 tamamdır teşekkürlerMerhaba grup ortalamamız yüksek zaten etkisi olmaz😂
Grupta herkes amca, abi, abla kategorisinde kaldığından senin içinde zevkli olmayacaktır dostum. Yaş grubuna daha çok hitap edebilecek gruplar bulup onlarla beraber sürmen daha iyi olacaktırYaş sınırınız ne kadar katı, hala aktifmisiniz, 20den küçük olsam bile sahil sürüşlerinize vesaire katılabilirmiyim?