Scudo Sports

Anadolu Bisikletlileri Whatsapp Grubu

Merhaba.Kurtkoy'de oturuyorum.Grup sürüşlerinize katılmak isterdim forum dışında nasıl iletişim kurabiliriz.Teşekkür ederim.
Merhaba. Özel mesajla bana isim soyad, telefon numarası ve yaşınızı yazarsanız ve aktif bisiklet sürücüsüyseniz WhatsApp grubumuza dahil edeceğim
Merhaba.Kurtkoy'de oturuyorum.Grup sürüşlerinize katılmak isterdim forum dışında nasıl iletişim kurabiliriz.Teşekkür ederim.
Merhaba. Bana özel mesajla: Ad soyad, yaş ve telefon numaranızı yazıyorsunuz bende aktif sürücüyseniz ve katılım sağlayacaksanız WhatsApp grubuna ekliyorum

Scudo
507 888 91 17 Selman Saygı. Eklerseniz sevinirim iyi forumlar.

5378862093 Harun Çankaya. Beni de ekler misiniz? Sonrasında arkadaşlarımı da davet edebilir miyim?

5378862093 Harun Çankaya. Beni de ekler misiniz? Sonrasında arkadaşlarımı da davet edebilir miyim?
Harun yaş olayı bizde mühim. Yaş 20 üstü gruba ekliyoruz. Özelden yaş ve ilçe bilgilerinide rica edeceğim

05317048044 FATİH ZORLU YAŞ 29 EKLERSENIZ SEVİNİRİM İYİ GÜNLER

0532 175 36 03 tura çıkıcam tur arkadaşı arıyom🤪

Sabahları bostancı nero dan 5:30 5:45 6:00 da sıra ile gruplar çıkıyor , kaynarca ya da tuzla yapıp dönüyorlar . Çoğu insan da 1-2 sürüşten sonra kendine uygun bir grup bulup devam ediyor. En kötü sürüş sonrası yine nero da kahve içerken insanlar kaynaşıyor . Bence öyle whatsapp vs uğraşmayın illaki bi grup bulursunuz. Ben her sabah 6 da çıkıyorum özellikle de tek çıkıyorum kendi antrenmanımı yapmak istiyorum isteyen olursa arkaMa benim hızıma uygun sürüyor sormasına bile gerek yok.

0532 175 36 03 tura çıkıcam tur arkadaşı arıyom🤪
Selamlar. İsim ve soyad da söylerseniz ekliyorum

Sabahları bostancı nero dan 5:30 5:45 6:00 da sıra ile gruplar çıkıyor , kaynarca ya da tuzla yapıp dönüyorlar . Çoğu insan da 1-2 sürüşten sonra kendine uygun bir grup bulup devam ediyor. En kötü sürüş sonrası yine nero da kahve içerken insanlar kaynaşıyor . Bence öyle whatsapp vs uğraşmayın illaki bi grup bulursunuz. Ben her sabah 6 da çıkıyorum özellikle de tek çıkıyorum kendi antrenmanımı yapmak istiyorum isteyen olursa arkaMa benim hızıma uygun sürüyor sormasına bile gerek yok.
Merhaba. Bisiklet deyince aklınıza yol bisikleti gelmesin ilk olarak. Biz grubumuzda tur ve gezi amaçlı platformlar da barındırıyoruz. Bisiklet malum sadece spor değil bir gezi ve ulaşım aracıdır aynı zamanda. Bas bas gitmeyip sağa sola bakmayı, durup arkadaşlarıyla durmuş zamanı da paylaşmayı isteyenler de var. Bu konu bir arkadaşlık ve dayanışma grup davetidir. Gerek duyanları aramıza bekliyoruz...

İzmir ve Manisa dolaylarında grup var mı?

İzmir ve Manisa dolaylarında grup var mı?
Merhaba. Malesef anadolu derken, biz İstanbul anadolu yakası sürüş grubuyuz. Diğer konuları değerlendirmenizde fayda var. Mutlaka başka şehirlerde de bisiklet sevdalısı gruplar illaki mevcuttur.

• Beğen
Tepkiler: gezgino28
İsmim tunç pendiğe yeni taşındım buralarda pek çevrem yok whatsapp grubu hala aktifse benide eklerseniz sevinirim.. hafta içi genelde tuzla pendik(iş yerim orada) hafta sonlarıda kadıköy vs tek başıma tura çıkıyorum.Numaram 05414043500

İsmim tunç pendiğe yeni taşındım buralarda pek çevrem yok whatsapp grubu hala aktifse benide eklerseniz sevinirim.. hafta içi genelde tuzla pendik(iş yerim orada) hafta sonlarıda kadıköy vs tek başıma tura çıkıyorum.Numaram 05414043500
Merhaba Tunç. Yaş kaç acaba? 20 altı gruba eklemiyoruz o yüzden soruyorum.

Selamlar, ben Önder TATOĞLU 37 yaşındayım. Gebze'de oturuyorum. Gruba ekleyebilir misiniz belki turlara katılabilirim. Tel: 05534349323

Geri