Scudo Sports

Anadolu Bisikletlileri Whatsapp Grubu

Herkese iyi forumlar, ben Alper, 35 yaşındayım. Kadıköy-Göztepe'de ikamet ediyorum. Yaklaşık 15-16 aydır aktif kullanmaya çalışıyorum bisikletimi, bu süre boyunca hep yalnız sürdüm, grup sürüşünü de denemek aranıza katılmak isterim. Mesaj atabilirseniz numaramı iletirim. Teşekkürler.

Scudo
Herkese iyi forumlar, ben Kadir. 14 yaşındayım. Kartal-Yakacıkta yaşıyorum. 8 yıldır bisiklet kullanıyorum. Artık tek sürmekten sıkıldığım için hem insanlarla tanışıp hem bu tarz etkinliklere kendimi alıştırmak için aranıza katılmak istiyorum. Özelden yazabilirseniz numaramı yollarım. İyi günler..

Kadir kardeşim malesef bizim katılma yaşımız 20 ve üzeri. Yaş olarakta grup olarak belli yaşların üzerindeyiz çoğumuz. Kendin gibi daha genç ve dinamik gruplarla tanışman gerektiğine inanıyorum. Bırakmadan devam...

Selam, size özelden mesaj yolladım. İlgilinirseniz sevinirim, iyi günler.

Merhaba
Benide eklerseniz sevinirim.
Cenk 05353455050

Merhaba Cenk ad soyad oturduğunuz ilçe ve telefon nosuyla özel mesaj gönderirseniz ekleyeceğim

Herkese merhaba
Çoook eski üyelerdenim bisikleti uzun süre kullanıp uzun süre ara verenlerdenim, bu forumda moderatör olarak görev aldığım dönemlerde olmuştu.
Maziyi geçeyim, İstanbul Ümraniye de oturuyorum, burada grup olarak çıkan bir ekip varsa katılmak isterim telefonum 05326712141
Teşekkürler

Çarşambaları geleneksel sahil turları yapıyoruz. Akşam 8 de pendik sahil bisiklet yolundan başlayıp dragosa kadar sürüp çay içiyoruz. Tanışma ve kaynaşma turu diyebilirsiniz.
Bunun dışında İstanbul ve Kocaeli köylerine zaman zaman önceden geçici gruplar açarak planlı turlarımız oluyor. Genelde anlık çıkan arkadaşlarda gruba çıkmadan önce yazıyor ve rota bildiriyor. Katılmak isteyenlerde katılıyor
katılmak isterim, gebzedeyim

Merhaba. Benide WhatsApp grubuna alabilirmisiniz. 5457858549

Bende katılabilir miyim :) Özel mesaj gönderdim :)

Selamlar. İsim ve soyad da söylerseniz ekliyorum

Merhaba. Bisiklet deyince aklınıza yol bisikleti gelmesin ilk olarak. Biz grubumuzda tur ve gezi amaçlı platformlar da barındırıyoruz. Bisiklet malum sadece spor değil bir gezi ve ulaşım aracıdır aynı zamanda. Bas bas gitmeyip sağa sola bakmayı, durup arkadaşlarıyla durmuş zamanı da paylaşmayı isteyenler de var. Bu konu bir arkadaşlık ve dayanışma grup davetidir. Gerek duyanları aramıza bekliyoruz...
Hayırlı geceler, bu mesaj üzerine, "tamam bu gruba katılmayı isteyebilirim" dedim. Belki de grubun yaş ortalamasını olumsuz etkileyebilir :) Mehmet Yazıcı | Esenyalı/Pendik Yaş: 53 .Teşekkürler.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Yaş sınırınız ne kadar katı, hala aktifmisiniz, 20den küçük olsam bile sahil sürüşlerinize vesaire katılabilirmiyim?

Yaş sınırınız ne kadar katı, hala aktifmisiniz, 20den küçük olsam bile sahil sürüşlerinize vesaire katılabilirmiyim?
Grupta herkes amca, abi, abla kategorisinde kaldığından senin içinde zevkli olmayacaktır dostum. Yaş grubuna daha çok hitap edebilecek gruplar bulup onlarla beraber sürmen daha iyi olacaktır

• Beğen
Tepkiler: UnchosenOne
Geri