Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Anadolu Üniversitesi

@ferhat köse

1 Kere Merkezde Grup Halinde Gezdim O Da Yoldan Denk Geldik Vilayetten Doktorlara Kadar :) Sehir Dısı Gezmek Görmek Resim Cekmek Yeni Yerler Kesfetmek Daha Keyifli :) Merkezi Gezsen Gezsen Yine Aynı Mekanlar ;) Alırız Fotograf Makinelerimizi Cıkarız Sehir Dısına Cantalarımızı Da Alırız (Mangal Yapamazsak Da Sandvic Tarzı Yiyeceklerle) Hem Gezer Hem Egleniriz :)

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
Scudo
selam yeni 2010 model sedona borla almış biri olarak yapılacak gezileri dört gözle bekliyorum:)

Facebook'ta Bir Grup Kurmak Gerekli Bu Tip Durumlar Icin :) Etkinlik Baslatılır Gelmek Isteyenler Katılacak Olarak Belirtir. Burada Yazıların Arasından Secmek Zor Oluyor. Isteyenler KentOrman Sayfasına Hayran Olabilirler Veya Istenirse Yeniden Eskisehir Mtb Diye Sayfa Da Acabiliriz. Aksi Takdirde Böyle Uzar Gider Bu Gezi Mevzusu :)

evet eskısehır kısmında 15 gundur ses seda yok hayırdır beyler cabuk söndünüz :D

sanırım şu anda tatil olduğu için çoğu kişi memleketlerine gittiler bu başlığı ve kurulacak grubu canlandıralım bence arkadaşlar.

ali su ismi değiştir ya caylak 26 ne ya :) ....bir an önce baslasın okullar artık

• Beğen
Tepkiler: çaylak26
değiştircem ya haklısn bir heves aldık işte.sende gel artık be ne uzattın tatili

arkadaşlar 24 eylül cuma günü eskişehirdeki bisiklet sorunlar ile ilgili(bisiklet yolları gerekliliği vs) imza kampanyası var.konunun ayrıntıları iç anadolu bölümünde eskişehirlilerin dikkatine başlıklı konudadır duyurulur

@caner karahaner

ben biker_boy adlı kişiye nasıl ulaşabilirim lütfen yardım eedin 2 gümdür ulaşamıyorum

20 ARALIK PAZARTESİ GÜNÜ AKŞAM 7DE KANATLI AVM NİN ÖNÜNDE TOPLANIYORUZ.bu seferki gezi değil arkadaşlar bu etkinlikte katılım sayısına göre ortak alınan bir kararla biryerler oturucaz ve kaynaşıcaz ve yapıcağımız gezileri planlıyacaz.Bu sayede gezilere katılan ama hiç aynı geziye katılmadığı için tanışamayanlar tanışıcak ve herkez gezi ve etkinlik fikirlerini diğerlerinin görüşüne sunabilicek.Hepinizi bekliyorum (+18)

Yokmu başka Anadolu üniversitesinde bisiklet süren arkadaş :D derslere bile bisikletle gidiyorum kimseyi halen göremedim

Geri